alex_en Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 sa vorbeasca pozele... sa vorbeasca pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 inca cateva... tot de la Siriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 Multumim maestre Ps:incantat de cunostinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 inca cateva... tot de la Siriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uchigheri Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 (editat) am si eu cateva poze...de mai demult!se incepuse bine...doar ca pe parcurs unii au aspirat gaze de la esapamentele altora! Editat Ianuarie 21, 2007 de uchigheri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 am si eu cateva poze...de mai demult!se incepuse bine...doar ca pe parcurs unii au aspirat gaze de la esapamentele altora! Ne poti explica si noua ce ai vrut sa spui cu acele gaze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uchigheri Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 Ne poti explica si noua ce ai vrut sa spui cu acele gaze? Nu... nu pot intelegeti voi ca sunteti baieti destepti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 Nu... nu pot intelegeti voi ca sunteti baieti destepti! De aceea te-am si intrebat. Noi trei ,tu ,eu si Nicu ,parca am ajuns la o intelegere acum o luna cand ne-am intalnit sus in club . Eu m-am tinut de intelegere si nu am mai batut nici un apropo ,de atunci , nici la tine ,nici la Nicu,desi slava domnului ,am unde .Intelege ce vrei si tu din asta ,dar macar zi-mi ca sa stiu si eu si sa bat apropouri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uchigheri Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 Nu am facut nici-o referire la tine!!! Eu stiu ca iti place sa fii in centrul atentiei,insa nu apari numai tu in poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 Nu am facut nici-o referire la tine!!! Eu stiu ca iti place sa fii in centrul atentiei,insa nu apari numai tu in poze! Ok ,atunci iti voi multumi cand vei scoate pozele cu mine Ps:oare sa bat si eu vreun apropo si sa spun ca nu fac referire la tine??? ....neah ,nu ma pretez la asemenea lucruri josnice . Si apropo ,ai spus "intelegeti voi ca sunteti baieti destepti" ,iar eu doar ce iti dadusem citatul TAU...era clar ca faceai referire la mine ,dar ma rog ,fie ca tine Pps:nu ma provoca cu "centrul atentiei" ...te rog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 am si eu cateva poze...de mai demult!se incepuse bine...doar ca pe parcurs unii au aspirat gaze de la esapamentele altora! Da...frunoase vremuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackwoo Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 Da...frunoase vremuri buna dimineata !ce mai fac bikerii adevarati?one question:cum pot obtine si eu o poza cu tine in format electronic si daca se poate cu autograf?mai ai cazatura aia de honda sau ti ai schimbat o?ultima oara am vazut o pe strada si am crezut ca e un concept moto.................. .by the way ce mai face pretenul tau levese ca nu l am mai vazut pe aici?poate tu o sa mi raspunzi ca silvian ma ignora....il deranjez prea tare.... . si acum o poza cu mine ca sa respectam topicul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kitty Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 ai probleme serioase blackwoo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 am mai gasit si eu cateva...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kitty Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 (editat) pai pune-ti si voi niste poze cu mine in niste ipostaze! =)) Doamne Andrei..ce high suntem! )) ce privire perversa are calin! Editat Ianuarie 26, 2007 de Kitty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 buna dimineata !ce mai fac bikerii adevarati?one question:cum pot obtine si eu o poza cu tine in format electronic si daca se poate cu autograf?mai ai cazatura aia de honda sau ti ai schimbat o?ultima oara am vazut o pe strada si am crezut ca e un concept moto.................. .by the way ce mai face pretenul tau levese ca nu l am mai vazut pe aici?poate tu o sa mi raspunzi ca silvian ma ignora....il deranjez prea tare.... . si acum o poza cu mine ca sa respectam topicul: Si pana la urma poza cu tine unde e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 ce privire perversa are calin! Normal...deoarece gandeste pervers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kitty Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 mai cunoastem pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johndogaru Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Unde au disparut pozele? PIC_0038.AVI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emy Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Sa pun si eu vro cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 uite niste pics de la ultima iesire de la penultima de la burnul lui sorin si una cu toba pe care tre sa o cumpar de la un baiat din bucuresti sa vad daca ma inteleg la pret pt runner. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 Salutari cu farul de la Gicu'(candva MOBRIST ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 Salutari cu farul de la Gicu'(candva MOBRIST ) ce ai acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 ce ai acum? Voshod-ul din poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 Voshod-ul din poza iati o jawa nu e mult dar e mai buna. parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate