gerula1967 Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Va salut! Sper sa cunosc cat mai multi dintre voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Va salut! Sper sa cunosc cat mai multi dintre voi. Salut si la multi km. Eu sunt Aladin cu mobra din vinilin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Va salut! Sper sa cunosc cat mai multi dintre voi. salut.de obicei sambata la bar la nea' bfour in jurul orei 13:00.asfalt uscat Mesaj completat asta-i aia de paraie tare mah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 salut baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Salutari si tie ! salut.de obicei sambata la bar la nea' bfour in jurul orei 13:00.asfalt uscat Mesaj completat asta-i aia de paraie tare mah? Da , asta e :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 salut baieti! mai uite 2-3 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 WoW . De cand sunt pozele astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 De pe vremea cand invata Sorin sa devina cel mai tare reizar din Buzau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 (editat) Thamne!!!!! ba fratilor stie cineva a cui a fost prima data geaca aia care este surubel cu ea in poza?, primul proprietar. Editat Mai 5, 2010 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 mai uite 2-3 poze Radule iti multumesc ca ai pastrat pozele facute impreuna cu motoarele,fiind si primele poze pe care le-am facut cand am luat-o.Acum le-am luat si eu.Daca mai ai pune-le aici,sunt amintiri frumoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Dl. Ninel...niciodata n-am stiut cum va cheama..doar ca ne salutam cand ne vedeam. Spor la motociclit si sa ne vedem cu bine:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 pastrez cateva poze vechi cu fiecare dintre voi. asta ca sa fiti uimiti cum erati acum ceva timp in urma. uite spre exemplu asta: sorin a ajuns mare biker de la zip cu sticla de 0,5 de benzina in torpedo emi are rr de la sr eu de la sfera de 125 am ajuns la 1100xx marinescu si-a luat masina dar macar au in casa o frumusete de ducati monster modelu nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Dl. Ninel...niciodata n-am stiut cum va cheama..doar ca ne salutam cand ne vedeam.Spor la motociclit si sa ne vedem cu bine:) Buna ziua,multumesc pt urarile facute,acesta e numele meu cat despre al dvs.....nu l-am retinut. Sa ne vedem cu bine si in alte ocazii pe motoare. Mesaj completat pastrez cateva poze vechi cu fiecare dintre voi. asta ca sa fiti uimiti cum erati acum ceva timp in urma.uite spre exemplu asta: sorin a ajuns mare biker de la zip cu sticla de 0,5 de benzina in torpedo emi are rr de la sr eu de la sfera de 125 am ajuns la 1100xx marinescu si-a luat masina dar macar au in casa o frumusete de ducati monster modelu nou Foarte bine ca le-ai pastrat si ca le mai ai,ne schimbam cu timpul si cu trecerea anilor,poate vom schimba si motoarele dar cu siguranta va ramane placerea de a merge pe doua roti si dragostea pt motoare.Asfalt uscat tuturor motociclistilor din Buzau si nu numai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 uite mai am cateva cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 - deci sa inteleg ca tu aveai 125 si surubel 50 - sa inteleg ca Nea Ninel are defapt dreptul sa stea la parc , dar intr-o clipa de neatentie i-a fost furat locul. - cu parere de rau trebuie sa spun ca doar atunci cand esti calare pe motor esti motociclist, poti sa ai in sufragerie 4 hayabuse sau in garaj dar dc nu mergi cu ele degeaba, astia care au motoare si le tin in vitrina se numesc cum vreti voi, doar motociclist nu, eu ii numesc castraveti. - Sa stiti ca Radu are mult mai multe poze da ne da asa cu tarita, eu spre ex. vreau sa vad cazaturile pacilea, SIII DORESC SA NU MAI PUI POZE CU X SI Y CARE SA LASAT DE MOTOCICLISM, NU MA INTERESEAZA AIA, NU VREAU SA VAD POZE CU NIMENI, PUNE CU ASTIA CARE AU MOTOCICLISMUL IN SINGE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 - deci sa inteleg ca tu aveai 125 si surubel 50- sa inteleg ca Nea Ninel are defapt dreptul sa stea la parc , dar intr-o clipa de neatentie i-a fost furat locul. - cu parere de rau trebuie sa spun ca doar atunci cand esti calare pe motor esti motociclist, poti sa ai in sufragerie 4 hayabuse sau in garaj dar dc nu mergi cu ele degeaba, astia care au motoare si le tin in vitrina se numesc cum vreti voi, doar motociclist nu, eu ii numesc castraveti. - Sa stiti ca Radu are mult mai multe poze da ne da asa cu tarita, eu spre ex. vreau sa vad cazaturile pacilea, SIII DORESC SA NU MAI PUI POZE CU X SI Y CARE SA LASAT DE MOTOCICLISM, NU MA INTERESEAZA AIA, NU VREAU SA VAD POZE CU NIMENI, PUNE CU ASTIA CARE AU MOTOCICLISMUL IN SINGE. Pai surubel oricum e mare biker, de ce sa nu mai puna poze cu el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Â pun si eu o poza mai veche... pana nea... nu erau hayabuse atunci... m-am limitat si eu la ce se gasea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Â pun si eu o poza mai veche... pana nea... nu erau hayabuse atunci... m-am limitat si eu la ce se gasea ce coarne aveai ma....vad ca acuma ti-au picat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 uite mai am cateva cu tine Multumesc Radule ca le-ai pastrat.E un cadou frumos din partea ta. Mesaj completat  pun si eu o poza mai veche... pana nea... nu erau hayabuse atunci... m-am limitat si eu la ce se gasea Bravo ''Motule'',esti tare omule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 Â pun si eu o poza mai veche... pana nea... nu erau hayabuse atunci... m-am limitat si eu la ce se gasea Zici ca-i Mot copilul ala!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tactil Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 cine are poze mai recente cu mobra mea? am nevoie pliz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 motulicaa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Uite ce am pozat in Brasov sambata, pe 5.06.2010: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 (editat) Uite ce am pozat in Brasov sambata, pe 5.06.2010: Misto! Pe mine nu m-ai pozat? am trecut si eu p'acolo... Si ca sa vezi coincidenta, chiar l-am vazut pe individ. Chiar de 2 ori, cat timp m-am ratacit prin Brasov Editat Iunie 10, 2010 de Lucianggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Misto! Pe mine nu m-ai pozat? am trecut si eu p'acolo... Si ca sa vezi coincidenta, chiar l-am vazut pe individ. Chiar de 2 ori, cat timp m-am ratacit prin Brasov intradevar mare motociclist surubel ,il cunosc si eu atunci era de surubel de 3-4 acum e suruboi de 10-12...hihihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate