mytyk Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 (editat) Salut, are cineva detalii despre un accident petrecut pe magura acum 1 ora 2 maxim? Editat Iulie 27, 2014 de mytyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Diego Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 Da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mytyk Postat Iulie 27, 2014 Autor Share Postat Iulie 27, 2014 Da. Am inteles ca motorul e un kawasaki negru cu nr de IS 87 ABU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 nu eu am facut pozele... un prieten.... o sa ma interesez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 cred ca intrat tare in curba ...la scos pe contrasens de unde venea loganul.. furca rupta....... sper sa fie ok raiderul » Post actualizat in 27 Jul 2014 14:55 nu eu am facut pozele... un prieten.... o sa ma interesez stie cineva ceva despre el?starea lui care este.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 daca poate cineva sa mearga la spital la urgente... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isdor Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 am trecut eu pe acolo, pe magura fara sa stiu de accident, si m-am intalnit cu Anghelus Alex, prieten cu riderul. El a spus ca are mana fracturata si ceva la picior.... daca e cineva care poate sa spuna ce sa intamplat acolo, riderul si Alex sunt singurii care pot comenta ce si cum s-a intamplat cu adevarat.... insanatosire grabnica si sanatate multa riderului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 la cum arat motorul... cine acolo sus il iubeste.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mytyk Postat Iulie 27, 2014 Autor Share Postat Iulie 27, 2014 Bine ca traieste, asta e tot ce conteaza. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 Fractura la mana si fractura deschisa la picior. Maine intra in operatie. Motorul era un z750. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pik Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 vesti?cum se simte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat August 2, 2014 Share Postat August 2, 2014 A intrat tare pe curba ...avea ceva viteza oricum , nu a reusit sa se incline si l-a scos in exterior. Insanatosire riderului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magnetu' Postat August 2, 2014 Share Postat August 2, 2014 Sau a venit masina mai pe mijloc, ca multi circula asa... Taie curbele de parca economisesc benzina si timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 2, 2014 Share Postat August 2, 2014 Sau a venit masina mai pe mijloc, ca multi circula asa... Taie curbele de parca economisesc benzina si timp... exact, am patit... se poate. am fost extrem de norocos sa scap... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktalinn Postat August 3, 2014 Share Postat August 3, 2014 salutare. sunt riderul . momentam sunt in spital operat la picior ( tibia rupta si pusa tija) iar mana este rupta si ea. multumesc pentru urari si asfalt uscat. AVETI GRIJA DE VOI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mytyk Postat August 3, 2014 Autor Share Postat August 3, 2014 salutare. sunt riderul . momentam sunt in spital operat la picior ( tibia rupta si pusa tija) iar mana este rupta si ea. multumesc pentru urari si asfalt uscat. AVETI GRIJA DE VOI Salut, ma bucur ca esti bine, sau relativ bine la cum arata accidentul. Insanatosire grabnica, ai avut norocul de pe lume, Felicitari:-). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 Sau a venit masina mai pe mijloc, ca multi circula asa... Taie curbele de parca economisesc benzina si timp... In a doua poza pata de benzina (sau ce o fi), cat si bucatile de motor sunt mult pe contrasens. Lipsa de experienta, viteza prea mare... BUM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktalinn Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 ce repede ai tras concluzia. aveam maxim 70km \h,dar cred ca e mult si cat am zis. si nu s incepator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 (editat) ce repede ai tras concluzia. aveam maxim 70km \h,dar cred ca e mult si cat am zis. si nu s incepator. man ..bine ca esti ok ...sanatate maxima » Post actualizat in 25 Aug 2014 15:39 man ..bine ca esti ok ...sanatate maxima Editat August 25, 2014 de darkshark Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 Insanatosire grabnica !!!! poti sa ne explici tu ce s-a intamplat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 ce repede ai tras concluzia. aveam maxim 70km \h,dar cred ca e mult si cat am zis. si nu s incepator. Viteza mare nu inseamna neaparat sa fie din 3 cifre. Uitandu-ma la prima poza, imi dau seama ca 70 e prea mult... curba e foarte stransa, si vizibilitatea e 0. Nu stii ce e dincolo de curba. Pana la urma nu s-a scris cum s-a intamplat accidentul... ori tu ai intrat pe contrasens in Logan, ori el a taiat curba si te-a lovit. Cum a fost defapt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 sunt sigur ca loganul a fost de vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktalinn Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Multumesc. O sa postez dupa ce ies din spital si o sa vad motorul. A fost ceva defectiune la mobra. Se simtea ceva prin bacau la plecarea din intersectii. » Post actualizat in 26 Aug 2014 12:37 Vinovat am iesit eu. Am intrat pe contrasens. Dar nu a fost din cauza vitezei. Am inclinat motorul suficient si n am pierdut aderenta. » Post actualizat in 26 Aug 2014 12:39 Mai are cineva poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Multumesc. O sa postez dupa ce ies din spital si o sa vad motorul. A fost ceva defectiune la mobra. Se simtea ceva prin bacau la plecarea din intersectii. » Post actualizat in 26 Aug 2014 12:37 Vinovat am iesit eu. Am intrat pe contrasens. Dar nu a fost din cauza vitezei. Am inclinat motorul suficient si n am pierdut aderenta. » Post actualizat in 26 Aug 2014 12:39 Mai are cineva poze? Daca judecam dupa ce arata pozele si dupa ce spui tu, indiferent ca motoreta avea probleme sau ca ai intrat in curba si motoreta nu te-a mai ascultat, atunci tu esti de vina. Dupa parerea mea nu e atat de important cine e de vina. Important e ca esti intreg si ca o sa te faci bine. Motoreta e fier, daca te tine bugetul poti sa o repari(in caz ca merita efortul) sau iti poti lua alta, insa viata ta nu are pret. Si eu am cazut, recunosc din vina mea, dar important e ce concluzii tragi si ce faci dupa ce ai tras concluziile. Sanatate si insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktalinn Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 multumesc frumos. eu am fost cinstit si recunosc ca am intrat pe contrasens si nu am incercat sa dau vina pe baiatul cu loganul. tot ce mi doresc acum e sa pot merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate