Ravenitza Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 (editat) deci in sfarsit bem berile alea?? ca inca de la breaza incercam sa dam noroace si nu reusim ) Sper. Eu o sa vin la intrunire probabil putin la pranz si seara, in rest vreau sa ma plimb. Dar in 2 zile tre sa ne vedem! biinneeee...te iert doar pt cat stress am sa-ti provoc cand am sa am nevoie de una-alta pt motor de la voi. deci ne vedem la Rasnov, da? Ok, vorbim. In rest este gratar bun la intrunire? Mi-e pofta de niste colacei de carnati )) Editat August 27, 2014 de Ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 ) Sper. Eu o sa vin la intrunire probabil putin la pranz si seara, in rest vreau sa ma plimb. Dar in 2 zile tre sa ne vedem! Ok, vorbim. In rest este gratar bun la intrunire? Mi-e pofta de niste colacei de carnati )) gratar bun,, gulas bun, brrc.. o gramada de prieteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 ...in general oameni de cultura, axati pe lectura tarzie. Iti povesteste Tazu'! Gulasul anu' trecut a fost bestial, nu ca celalalte de-ale gurii au fost mai nasoale, din contra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 (editat) mai ales ca anul asta, gratie blagosloveniei mai marelui Gixxu, subsemnatul se ocupa sambata seara cu producerea unor cartofi copti asa cum am facut acum doua sezoane impreuna cu Jeff... pentru ca sfarsitul sezonului moto ,, pentru ca toamna si pentru ca Kronstadt Party » Post actualizat in 27 Aug 2014 19:22 daca stau sa ma gandesc... a fost cel mai fain moment trait la un festival moto... foc de tabara, cartofi copti ( gustul copilariei ) prieteni, muzica buna si bere rece...reteta perfecta pentru a uita de tot si de toate... just enjoy the ride Editat August 27, 2014 de Taz Asg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cattalin Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 mai ales ca anul asta, gratie blagosloveniei mai marelui Gixxu, subsemnatul se ocupa sambata seara cu producerea unor cartofi copti asa cum am facut acum doua sezoane impreuna cu Jeff... pentru ca sfarsitul sezonului moto ,, pentru ca toamna si pentru ca Kronstadt Party » Post actualizat in 27 Aug 2014 19:22 daca stau sa ma gandesc... a fost cel mai fain moment trait la un festival moto... foc de tabara, cartofi copti ( gustul copilariei ) prieteni, muzica buna si bere rece...reteta perfecta pentru a uita de tot si de toate... just enjoy the ride io vin cu untu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 mai ales ca anul asta, gratie blagosloveniei mai marelui Gixxu, subsemnatul se ocupa sambata seara cu producerea unor cartofi copti asa cum am facut acum doua sezoane impreuna cu Jeff... pentru ca sfarsitul sezonului moto ,, pentru ca toamna si pentru ca Kronstadt Party » Post actualizat in 27 Aug 2014 19:22 daca stau sa ma gandesc... a fost cel mai fain moment trait la un festival moto... foc de tabara, cartofi copti ( gustul copilariei ) prieteni, muzica buna si bere rece...reteta perfecta pentru a uita de tot si de toate... just enjoy the ride creca eram...cetit...ca nu-mi aduc aminte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Anul trecut mancarea a fost intr-un mare fel. Gulas din ala cel putin, n-am mai mancat nicaieri. In ceafa de porc intra cutitul ca in unt, ce mai, o placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 mai ales ca anul asta, gratie blagosloveniei mai marelui Gixxu, subsemnatul se ocupa sambata seara cu producerea unor cartofi copti asa cum am facut acum doua sezoane impreuna cu Jeff... pentru ca sfarsitul sezonului moto ,, pentru ca toamna si pentru ca Kronstadt Party » Post actualizat in 27 Aug 2014 19:22 daca stau sa ma gandesc... a fost cel mai fain moment trait la un festival moto... foc de tabara, cartofi copti ( gustul copilariei ) prieteni, muzica buna si bere rece...reteta perfecta pentru a uita de tot si de toate... just enjoy the ride Sa-mi pastrati si mie atunci macar 2 cartofi Mi-ati facut o pofta de toate cele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Ciorba radauteana de pui era chintesenta fenomenologica gastronomic-psihedelica spre extaz... Sper sa aveti si anul asta acelasi colectiv genial de chef-i... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 asa, asa. de aia uitasem, cu atat mai mult cu cat nu e specifica zonei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 (editat) daca tu esti cine banui ca esti... atuncio incrucxisam o brrc la brasov » Post actualizat in 28 Aug 2014 17:18 Sa-mi pastrati si mie atunci macar 2 cartofi Mi-ati facut o pofta de toate cele... 2 -pentru tine:) Editat August 28, 2014 de Taz Asg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leloy Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 (editat) Poi deja m-a cuprins pofta , cand citesc ce bunatati au fost, si vor fii acolo,,,,,toate stropite ,,,, . Nu am mai participat inca, dar daca nu deranjez, am sa fiu prezent, asa incat sa legam noi prietenii . Editat August 29, 2014 de leloy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Pleaca cineva din Bucuresti vineri pe la ora 17? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barzone Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 În perioada aia suntem și noi prin preajmă. Trecem și noi sâmbătă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbuu Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Sambata plecam pe la ora 9 din pitesti in jur de 10 motociclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_tony_ Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Va rog un raspuns..cei care vine de Sambata platesc tot 25 roni....????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kronstadt Bikers Postat Septembrie 3, 2014 Autor Share Postat Septembrie 3, 2014 (editat) o sa discutam azi si va anuntam Editat Septembrie 3, 2014 de Kronstadt Bikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 Salut! Afisati si voi un program detaliat pe zile daca se poate, va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kronstadt Bikers Postat Septembrie 3, 2014 Autor Share Postat Septembrie 3, 2014 salut.nu exista niciun program.doar sambata de le ora 14 vor fi vreo 3 ore niste concursuri.In rest este petrecere. » Post actualizat in 03 Sep 2014 07:22 Pentru a ne simti bine cu toti la aceasta petrecere va aducem la cunostinta cateva reguli stabilite de noi privind participarea: 1.Respectati ceilalti participanti de la petrecere si veti fi respectati! 2.ESTE STRICT INTERZISA CIRCULATIA SI TURAREA MOTOARELOR IN INCINTA CAMPINGULUI. ORICE ABATERE ATRAGE EXCLUDEREA DE LA EVENIMENT. 3.Campati ordonat, lasand loc de acces intre corturi si motoare si pt ceilalti participanti. 4.Pastrati curatenia in incinta campingului si in grupurile sanitare. 5.Orice paguba produsa in incinta campingului va fi suportata de catre cel facut responsabil. 6.Fiind o petrecere privata poarta va fi inchisa intre orele 01:00-07:00. 7.Ne rezervam dreptul de a ne selecta participantii la eveniment. 8.Este interzisa introducerea armelor albe sau de foc in incinta campingului. Orice arma gasita va fi confiscata de catre organizatori, fiind restituita proprietarului la parasirea campingului. 9.Orice act de violenta fizica duce la excluderea imediata de la eveniment. NERESPECTAREA REGULILOR DE MAI SUS DUCE LA EXCLUDEREA IMEDIATA DE LA PETRECERE!!! » Post actualizat in 04 Sep 2014 07:08Pt cei care au intrebat, intrarea vineri va fi 25 de lei si sambata 20 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 (editat) cred ca vin si io...oricum n-am alta treaba... si am chef de o cheia...dar vin singur ca nu sunt in stare sa ma tin dupa cbr-isti/cbr-iste...sunt praf ce mai... Editat Septembrie 4, 2014 de marcelius78 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumulescu4you Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Maine dimineata Vineri plecare de la arc la ora 10. Contact PM Cine doreste e bine venit. Mergem cu bun simt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpaganache Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 pleaca cineva din iasi maine dimineata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Am ajuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Pai pune si tu un jpg, ceva sa ne motivezi putin! Si lasa niste bere si pentru intarziati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Maine dimineata si eu cu trupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate