middle_of_nowhere Postat August 24, 2014 Autor Share Postat August 24, 2014 Mai asteptam putin, ca nu avem nici o competitie de castigat... vedem ce si cum. » Post actualizat in 24 Aug 2014 06:29 Deci...in Bucuresti deja e senin. Are careva idee in ce parte s-au dus norii? ) ca eu vad doar un petec de cer de aici...sa stim.in ce directie o luam. Colegul din Pitesti, pe acolo cum e? » Post actualizat in 24 Aug 2014 06:31 Daca inca se arata instabil, ce tura scurta sa bagam? Cheia mica? Desi in afara de bucata aia cu lacuri...e cam boring. Tot e bine, decat nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 Spre sud pare ca nu ploua la inceputul zilei. https://goo.gl/maps/O2ujM Poate ne intoarcem pana la 15. Plecare la 11 ? » Post actualizat in 24 Aug 2014 06:55Eventual nu trecem la bulgari daca vedem nori si facem triunghiul mai mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 24, 2014 Autor Share Postat August 24, 2014 Sounds good. La 11 unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 (editat) Prognozele astea meteo sunt cam teapa, pe live cam la Balea Lac pare ok. Pana stabilim destinatia, sa alegem benzinaria si ora plecare. Deci 11:00 unde? Editat August 24, 2014 de lostheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 @middle_of_nowhere asteptam strigarea, da-ne de stire unde ne adunam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 24, 2014 Autor Share Postat August 24, 2014 Pai...plm...daca mergem cum ai propus tu(wbmt), e ok la petromul dr la iesire spre jilava. Daca luam ce zicr Lostheaven si mergem catre TF...nu mai e ok acolo. Hai sa be hotaram unde mergem, stabilim impreuna si apoi decidem si statia. Hai ca nu e grav nici 11:15(desi am inteles ca tu trebuie sa fii pana la 15). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 hai incercam TF atunci la petrom spre autostrada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Septy Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 Eu cu lostheaven ajungem la 11.30 , ne mai așteptați si pe noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 24, 2014 Autor Share Postat August 24, 2014 Ok. Lost, mai verifica tu cum e cu prognoza pe acolo si asa facem. » Post actualizat in 24 Aug 2014 07:39 No problme for me. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 11:30 e ok si pentru mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 Ca punct de grupare ramane la petromul din militari cel de langa MC Donalds. Pana la 11:30 ne adunam si mai hotaram atunci cu destinatia, nu-i problema sa traversam Bucurestiul putin. Over and out. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 24, 2014 Autor Share Postat August 24, 2014 True. » Post actualizat in 24 Aug 2014 15:40 Oameni deosebiti, plimbare super. S-a mers in Bulgaria pana la urma, dar sincer, nu stiu exact cum se numeste locul. Astept colegii care ne-au condus sa ne spuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 frumoasa plimbarea, vreme chiar calduroasa, de parca ar fi vara @middle of nowhere pozele vor elucida misterul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 24, 2014 Autor Share Postat August 24, 2014 Multumim mult pentru poze. O sa montrz si eu cate ceva din filmulete si dau link. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 (editat) am filmat si eu, dar undeva s-a oprit si nu am mai schimbat bateria. Sa vad ce a iesit si voi posta pe youtube cand imi fac timp, sper ca pana la urmatoarea tura Trebuie sa fac si un Transfagarasan anul asta Editat August 24, 2014 de lostheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 Pt a putea ocoli cu succes ploile din tara, dupa schimbarile climatice de anu acesta, va recomand cu caldura radarul meteo de pe site ul http://www.inmh.ro/images/radarg/index.radar.php Am scapat de multe ori de ploaie alegand alte rute sau reconfigurand traseul dupa directia ploii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 25, 2014 Autor Share Postat August 25, 2014 Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Da, e vorba de Valea Lomului - rezervatie naturala la sud de Ruse, perfecta pt o plimbarica de o zi ca alternativa la aglomeratele destinatii din Ro. Aici mai fug cand vreau altceva. Compania-simpatica si normala, sper sa mai bagam si alte iesiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate