Beatrice Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Plecare la 8.30-9.00 din Petrom Iuliu Maniu, langa McD: http://goo.gl/maps/4QX6R Cazare la Miercurea Sibiului. Viteza pe autostrada si unde se poate 120-130, in rest fiecare cum poate. » Post actualizat in 26 Aug 2014 07:10AUGUST, ma scuzati, inca dorm. Se poate modifica titlu, pls? » Post actualizat in 26 Aug 2014 07:49. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 cazare la ciolan acolo ...drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 26, 2014 Autor Share Postat August 26, 2014 Pai fix pentru ciolanu' ala vreau cazare acolo )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssprivat Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Salut. Vreti sa urcati pe transaplina si sa va intoarceti pe transfagarasan? Pentru incepatori cum crezi, ca e prea greu? S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desmodue Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Care ar fi traseul ? Ca sa fac un sumar de km/consum/buget Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Septy Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Pai fix pentru ciolanu' ala vreau cazare acolo )) si pentru glumele lu' tanti ospatar ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Interesant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 26, 2014 Autor Share Postat August 26, 2014 (editat) Salut. Vreti sa urcati pe transaplina si sa va intoarceti pe transfagarasan? Pentru incepatori cum crezi, ca e prea greu? Cat de incepator? In principiu, da, e putin greu pentru un incepator, dar nu imposibil. Atata timp cat mergi in ritmul tau, ar trebui sa fie ok... Care ar fi traseul ? Ca sa fac un sumar de km/consum/buget http://goo.gl/maps/IYmYn 750 km, cazarea 70 lei single sau 90 lei dubla (cu 2 paturi single) pentru cine se cazeaza la Miercurea Sibiului cu mine, mancarea e oricum multa, buna si ieftina acolo, acum depinde de fiecare... si pentru glumele lu' tanti ospatar ) Da... Poate ne face o omleta frumos ornata dimineata. Hai, nu te bagi? Impreuna cu Lostheaven desigur Si asa, data trecuta nu ati apucat sa va imbatati... PeSeu: Nu e nici un moderator pe aici sa-mi modifice si mie titlul?... Editat August 26, 2014 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Septy Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Da... Poate ne face o omleta frumos ornata dimineata. Hai, nu te bagi? Impreuna cu Lostheaven desigur Si asa, data trecuta nu ati apucat sa va imbatati... as veni, dar plec in Turcia/Grecia cu motoru in WE (teoretic), te anunt daca se schimba ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Cat de frig e in perioada asta a anului pe Transalpina? Ca ma gandeam si eu mai de dimineata sa fac tura asta sambata/duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 De ce nu o luati prin Novaci-Ranca? Portiunea de la Brezoi nu e plina de gropi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 26, 2014 Autor Share Postat August 26, 2014 De ce nu o luati prin Novaci-Ranca? Portiunea de la Brezoi nu e plina de gropi? Nu stiu cum este, eu modificasem traseul, dar nu se incarcase pagina probabil cand am copiat linkul... Traseul este cel clasic, autostrada - Novaci - TA - Sebes - Sibiu - TF - Curtea de Arges - autostrada: http://goo.gl/maps/jA9Eb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kostinesku Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Nu stiu cum este, eu modificasem traseul, dar nu se incarcase pagina probabil cand am copiat linkul... Traseul este cel clasic, autostrada - Novaci - TA - Sebes - Sibiu - TF - Curtea de Arges - autostrada: http://goo.gl/maps/jA9Eb E fain si drumul care se face la drapta inainte de Sugag, prin Jina si Rod: http://goo.gl/maps/ENFvq Dar banuiesc ca locul de cazare e inainte de Saliste si de aceea preferati prin Sebes, corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 26, 2014 Autor Share Postat August 26, 2014 Cazarea e aici: http://goo.gl/maps/X27Td Hotel Comfort. Deci cine vine sigur, sa sune sa faca o rezervare ca sa fie sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Am facut traseul exact invers, iar pe transalpina am prins 6 grade la 10-11 dimineata + o ceata de nedescris, am vazut fix pix peisaj. ( acum 2 saptamani ). Drumul Sebes-TA bestial, numai o parte din pacate, pana la primul baraj. Neaparat sa mancati la stana cum cobori in Novaci (sau urci din N. ), au numai MBS si tocanita de oaie sau vacuta, dar mortal de bune!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Arata foarte bine vremea in toata tara in weekend, poate ma alatur si eu, ma hotarasc mai spre weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 triciule... ma faci sa imi pierd mintile si sa vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 26, 2014 Autor Share Postat August 26, 2014 pai nu vad de ce nu ai veni. si asa e langa tine si nu pierzi timp si bani pe autostrada ca noi ca oricum nu am mai povestit de multa vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crinec Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 cred ca ma bag si eu. asta e hotelul? ttp://www.comfort-hotel.ro/ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 26, 2014 Autor Share Postat August 26, 2014 da asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 oare se aduna vreo 50 sa ma grabesc sa fac rezervare? deci vin, desi mai mult bere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 salut vedeti ca pe transfagarsan portiunea cetatea poienari barajul vidraru si mai sus toarna tampitii de la drumuri criblura foarte naspa pentru motoare aveti grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssprivat Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Asta face parte din traseu? DN 67C (Ranca (GJ) - limita jud. VL/AB) 34+800-67+400 RANCA (GJ)-OBARSIA LOTRULUI (VL) lucrari modernizare drum Inchiderea sectorului de drum este semnalizata corespunzator (indicatoare fig. F6 - drum inchis sunt montate in urmatoarele pozitii kilometrice : km 34+500 - Ranca/GJ ; km 59+800 - intersectie cu DN 7A km 82+385 Obarsia Lotrului/VL ; km 61+160 - intersectie cu DN 7A km 81+025 Obarsia Lotrului/VL) . 2.4 DN 7A (Voineasa(VL) - Petrosani(HD)) 103+600-105+120 JIET (HD)-PETROSANI (HD) Alunecare terasamente cu afectare corp drum Circulatia se desfasoara deviat , in ambele sensuri , pe urmatorul traseu DN 7A km 103+600 - DJ 709H - DN 66 km 133+650 . Zona este semnalizata corespunzator . Lucrari de refacere . Se va relua circulatia in conditii normale in data de 01.11.2014 . Sursa: http://213.177.10.50:6060/itn/drumuri.asp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Am facut rezervare la tel, pe site imi daduse eroare (probabil browserul de pe tel). Pe TA am fost in 14 aug, drumul e "in lucru" de cativa ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 triciule ... sambata is legat de glie... insa poate duminica rupem o bucata de drum.... vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate