xvs650 Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Am rezolvat la RAR Grivitei...multzumesc...dar crez ca au ramas fara tencuiala pe peretzi.. Depinde ce noroc ai. Eu am fost cu tobele Highway Hawk la RAR la autentificare si nu au avut nici o treaba. Aveam totusi si tobele originale intr-o masina, in parcarea RAR. Pentru ITP nu trebuie sa te duci neaparat la RAR; eu am fost la un centru agreat de ei, unde sunt mai intelegatori (doar le lasi banii tai). D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Am rezolvat la RAR Grivitei...multzumesc...dar crez ca au ramas fara tencuiala pe peretzi.. Sa bagi un video cu ea ca suntem curiosi de glasul ei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xvs650 Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Oglinzile s-au vandut...UP UP Salutare De vanzare...pentru XVS 1100 1. Rezervor original- 150 euro 2. Aripa spate Originala cu instalatie electrica, lampa STOP si semnale- 130 euro 3. Tobe Originale+ finale goale- 200 euro 4. Oglinzi Blazer - 60 euro 5. Sa artizanala doua locuri - 100 euro Incerc sa atasez si foto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 http://en.infoanda.com/link.php?lh=UV0EVQJRAAtW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Mda...Vanzari de 4 ori mai slabe,decat se asteptau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eddieilas Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 (editat) Am eu un Dragstar XVS650 Classic de vanzare, gasesti ceva detalii daca esti interesat pe http://www.okazii.ro/catalog/35342466/Yama...50-Classic.html. Merci Editat Noiembrie 4, 2009 de eddieilas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Dragstar de vanzare. Mai multe info pe link http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexandra Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Salutare De vanzare...pentru XVS 1100 1. Rezervor original- 150 euro Salut s-ar putea sa spun tampenie...dar, vreo sansa ca rezervorul de 1100 sa mearga pe XVS 650S, an 2005 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 nu cred ca merge... poate doar modificari... dar ma indoiesc.... depinde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xvs650 Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 (editat) Ai PM...lexandra Editat Noiembrie 9, 2009 de xvs650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
star girl Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 Salutare! Are cineva de vanzare ghidonul original pt dragstar 650 + inaltatoare? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xzmeu Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 de vanzare yamaha dragstar 1100 classic , an 2003 http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xvs650 Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 Salutare De vanzare...pentru XVS 1100 1. Rezervor original- 150 euro 2. Aripa spate Originala cu instalatie electrica, lampa STOP si semnale- 130 euro 3. Tobe Originale+ finale goale- 200 euro 4. Oglinzi Blazer - 60 euro 5. Sa artizanala doua locuri - 100 euro Incerc sa atasez si foto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 Vand dragstar 1100 din 99 cu 33000km,cu putine defecte optice (se vede in poze)are sissybar,saua spate si parbriz. Motorul suna EXCELENT fara batai sau sunete ciudate.Pret:3600 euro,Tel:0753461067 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tanase scatiu Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 salutare, Am achizitionat un dragstar 650 la care aud un tacanit la motor,cel de la care l-am cumparat (la fel de habarnist ca si mine) a fost la service si zice el ca cei de acolo spun ca este un tacanit specific dragstarului .Acuma intrebarea mea este : au dreptate cei de la service sau am luat o (noua) teapa ? Va rog sa va dati cu parerea. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 salutare, Am achizitionat un dragstar 650 la care aud un tacanit la motor,cel de la care l-am cumparat (la fel de habarnist ca si mine) a fost la service si zice el ca cei de acolo spun ca este un tacanit specific dragstarului .Acuma intrebarea mea este : au dreptate cei de la service sau am luat o (noua) teapa ? Va rog sa va dati cu parerea. Multumesc. e normal! Mesaj completat Vand sisy bar ptr dragstar! /index.php?...561&st=2110 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xvs650 Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 De vanzare...pentru XVS 1100 1. Rezervor original- 150 euro 2. Aripa spate Originala cu instalatie electrica, lampa STOP si semnale- 130 euro 3. Tobe Originale+ finale goale- 200 euro 4. Comenzile originale complete-90 euro 5. Sa artizanala doua locuri - 100 euro 6. Placile de sustinere comenzi avansate cu tijele necesare- 70 euro 7. Handlegar+riesere+handgrips Highway Hawk- 120 euro eu am facut alti suporti pt comenzile avansate si mi-au ramas suportii.... Mesaj completat UP De vanzare...pentru XVS 1100 1. Rezervor original- 150 euro 2. Aripa spate Originala cu instalatie electrica, lampa STOP si semnale- 130 euro 3. Tobe Originale+ finale goale- 200 euro 4. Comenzile originale complete-90 euro 5. Sa artizanala doua locuri - 100 euro 6. Placile de sustinere comenzi avansate cu tijele necesare- 70 euro 7. Handlegar+riesere+handgrips Highway Hawk- 120 euro eu am facut alti suporti pt comenzile avansate si mi-au ramas suportii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xzmeu Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 cumpar cablu acceleratie yamaha dragstar 1100 . daca ma poate ajuta cineva....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Salmonelu Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Trebuie sa incep sa caut cele necesare unei revizii de 13,000 km pentru un Dragstar 650 din 2002. E prima data cand fac asa ceva si sper sa ma descurc... daca nu.. va am pe voi Un sfat ... unde sa fac sincronizarea carburatorului Ce piese sa folosesc (firma/model), si de unde se pot cumpara?... 1. Bujii - NGK DPR7EA-9 2. Filtru benzina 3. Ulei motor 10w30 sau 20w40? 4. filtru ulei 5. Filtrul de aer 6. Ulei cardan 80w90 7 Ulei frana DOT 4 Pentru lubrefierea cablurilor pot folosi spray WD40? Multumesc si o iarna cat mai scurta, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Trebuie sa incep sa caut cele necesare unei revizii de 13,000 km pentru un Dragstar 650 din 2002.E prima data cand fac asa ceva si sper sa ma descurc... daca nu.. va am pe voi Un sfat ... unde sa fac sincronizarea carburatorului Ce piese sa folosesc (firma/model), si de unde se pot cumpara?... 1. Bujii - NGK DPR7EA-9 2. Filtru benzina 3. Ulei motor 10w30 sau 20w40? 4. filtru ulei 5. Filtrul de aer 6. Ulei cardan 80w90 7 Ulei frana DOT 4 Pentru lubrefierea cablurilor pot folosi spray WD40? Multumesc si o iarna cat mai scurta, Daca ai un singur carburator, nu se sincronizeaza, doar se regleaza, in caz ca nu merge bine. Uleiul de cardan e prea devreme sa-l schimbi, la 13.000 Km. Nici lichidul de frana, dar sa zicem ca merge schimbat daca are atatia ani. Un magazin unde le poti gasi se afla la intersectia strazilor Matei Voievod cu Agricultori (pe langa ATF si Biker's barul lui Ursu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Salmonelu Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Mersi. O sa dau o fuga pe acolo maine sau luni sa vad ce au. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 dragstarul are 2 carburatoare asa ca trebuie sincronizate pana acum eu am luat asa: - ulei castrol + filtru de ulei champion / magazin Louis - intr-un an din Germania intr-un an din Austria. As vrea sa continui tot asa (poate am eu o pasarica la cap dar am auzit ca uleiul cumparat din strainatate e mai bun decat asta comercializat la noi). - filtru de aer Hiflo Filter - ceva taiwaneze parca, dar au fost bunicele. Pana acum am cumparat de la SMAEB - bujii NGK iridium (cu codul echivalent pentru DPR7EA-9)- luate de la un baiat pe care l-am gasit aici pe forum. spunea anul trecut ca vrea sa se faca dealer oficial. nu stiu daca a reusit sau nu. Uleiul si filtrele le-am schimbat in fiecare primavara, indiferent de cati kilometri am facut. Am bagat si Metabond pentru protectia motorului. Ulei de cardan si lichid de frana nu le-am schimbat niciodata. Poate ar fi cazul in primavara asta. Am si eu la randul meu 2 intrebari legate de Louis: 1 daca nu ajung prin strainatate pana la primavara ca sa imi cumpar din magazin consumabilele, pot face comanda prin Internet? a mai facut cineva? marturisesc ca nu prea mi-am batut capul pana acum dar, daca a venit vorba, poate imi da si mie cineva mura'n gura cum sa fac 2 am vazut in catalogul Louis un aparat de sincronizat carburatoare. Merita sa il cumpar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Aparatul ala,sunt 4 ceasuri de presiune,montate pe-un singur suport,ca sa le vezi simultan.Avind in vedere ca nu-i chiar ieftin,si-o sa-l si folosesti extrem de rar,as zice sa nu-l cumperi.Daca te interesezi destul,gasesti pina la urma,pe cineva,sa ti-l imprumute. Apropo de Louis,sunt destui,care aduc de-acolo. Chiar si dealeri .Eh,chestia "ca sa nu facem reclama",asa ca n-o sa-ti zic,aicea,care-s,cel putin in Buc. si Ploiesti (deja,cred ca te-ai prins...). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Salmonelu Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 (editat) ai pm Editat Ianuarie 8, 2010 de Salmonelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Aparatul ala,sunt 4 ceasuri de presiune,montate pe-un singur suport,ca sa le vezi simultan.Avind in vedere ca nu-i chiar ieftin,si-o sa-l si folosesti extrem de rar,as zice sa nu-l cumperi.Daca te interesezi destul,gasesti pina la urma,pe cineva,sa ti-l imprumute. Apropo de Louis,sunt destui,care aduc de-acolo. Chiar si dealeri .Eh,chestia "ca sa nu facem reclama",asa ca n-o sa-ti zic,aicea,care-s,cel putin in Buc. si Ploiesti (deja,cred ca te-ai prins...). Pana sa imi cumpar motocicleta aveam in casa doar o surubelnita si un patent. Acum am set de chei, set de surubelnite, set de imbusuri, cheie franceza, set de patenti, set de tubulare si tot felul de alte prostii pe care evident ca nu le-am prea folosit deoarece motocicleta merge brici si nu am avut ce sa repar la ea. Asta cu cumparatul ma apuca iarna cand motocicleta sta la iernat si pe mine incepe sa ma prinda dorul de duca. Acum imi incoltise in cap ideea ca as putea sa imi curat singur carburatoarele si sa le sincronizez. Ma mai gandeam, pentru ca am vazut ca peste 90% din revizia periodica inseamna doar o lista de checking-uri pe care le poti face si singur, sa ne strangem mai multi Dragstaristi intr-un weekend si sa ne revizuim motoarele in grup (mai invatam unii de la altii cu ocazia asta si ne si cunoastem) Daca se anunta amatori pentru propunerea mea atunci cumpar si sincronizator, alfel nu cred ca o sa ma complic si o sa fac operatiunea la un service. In orice caz, mi-as dori ca anul asta sa ne intalnim macar o data toti posesorii de Dragstare din Bucuresti (am vazut ca sunt destul de multi). Mi-as dori ca anul asta sa fie ultimul pentru mine ca Dragstarist (tot un Star as vrea sa am dar ceva mai mare) asa ca ... acum ori niciodata. Daca va surade ideea putem sa incepem de pe acum sa lucram la ea. Daca ne programam din timp am putea sa profitam de una din intrunirile moto care se organizeaza anul asta si sa ne strangem de prin toata tara acolo (vezi topic: Programul Intrunirilor moto 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate