Boriss_s Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Salutare, Dupa 3 ani de ucenicie in ale motociclismului, pe un kawa 636 ,a venit timpul sa schimb categoria si de doua zile sunt fericitul propietar al unui dragstar de 1100. Super senzatie, super motocicleta....cred ca asta este adevarata placere a mersului pe motor. Pun si cateva poze Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ococea Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Bine ai venit in club Mesaj completat Mai dar cam zgarciti sunte-ti in comentarii. Care ati fost la Choppers Academy sambata, o poza, o impresie, ceva de obiectat. Nimic, nimic. A iesit cu scandal ? , v-ati razboit cu alte gasti ? . In caz ca-mi va raspunde cineva multumesc pt. interes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
star girl Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Hahahahha...nu ne-am razboit cu nimeni...a fost fun....au fost cativa...razvanescu, cryangel, bogmad, marius....au fost mai putine motoare ...ma asteptam la mai multe...dar cred ca oamenii au venit sa bea presupun ca intalnirea de azi...nu se mai face...din cauza ploii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xvs650 Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Salutare,Dupa 3 ani de ucenicie in ale motociclismului, pe un kawa 636 ,a venit timpul sa schimb categoria si de doua zile sunt fericitul propietar al unui dragstar de 1100. Super senzatie, super motocicleta....cred ca asta este adevarata placere a mersului pe motor. Pun si cateva poze Numai bine Felicitari...cred ca stiu motorul..este al lui D F STAR???...buna alegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ococea Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Hahahahha...nu ne-am razboit cu nimeni...a fost fun....au fost cativa...razvanescu, cryangel, bogmad, marius....au fost mai putine motoare ...ma asteptam la mai multe...dar cred ca oamenii au venit sa bea presupun ca intalnirea de azi...nu se mai face...din cauza ploii Eeee si cu tine..... pana la 1 e innorat iar apoi iese soarele, sunt 20 de grade, se usuca asfaltul, canta pasarelele, NE INTALNIM, si am trait fereciti pana la adanci batraneti. Fi si tu optimista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xvs650 Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 (editat) Hahahahha...nu ne-am razboit cu nimeni...a fost fun....au fost cativa...razvanescu, cryangel, bogmad, marius....au fost mai putine motoare ...ma asteptam la mai multe...dar cred ca oamenii au venit sa bea presupun ca intalnirea de azi...nu se mai face...din cauza ploii Trebuia sa stabilim o intalnire Marti si una Joi in caz ca poloua... Editat Aprilie 20, 2010 de xvs650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boriss_s Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 sa il stapanesti sanatos! multam' mult Felicitari...cred ca stiu motorul..este al lui D F STAR???...buna alegere. ai dreptate: super motor, super om numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 chat-ul va rog sa-l faceti in alta parte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 cine o cunoaste pe star-girl (mada) si poate sa imi dea un nr de tel de contact este rugat sa ma contacteze urgent prin PM multumesc p.s referitor la cazare in vama pt 1 mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 (editat) De ceva timp tot adun poze cu diverse customizari facute pe Drag Star. Poate mai sunt si altii ce tind in timp sa ajunga la astfel de "bijuterii" si pot completa colectia de poze. Nu ascund faptul ca visez la un bobber de ceva timp si de ce nu...iata ca si DragStar-ul nostru drag se poate preta la lucrari deosebite. Editat Aprilie 22, 2010 de Bogmad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
star girl Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Pentru ca 1 mai se apropie...revin cu intrebarea.... Merge cineva cu noi la mare? Plecam pe ruta....Bucuresti - Calarasi, trecem cu bacul, apoi spre Adamclisi - Negru Voda, 2 mai - Vama Veche.... evitam nebunia de pe A2....si cea din statiuni.... se pleaca vineri dimineata... pana acum suntem 4 chopperisti si o vitezana... va asteptaaaaaammmmmm cheers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Saua (fata-spate) si bord Dragstar 1100 saua -120 ron,bord-100 ron,Tel:0753461067 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xvs650 Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 (editat) Hai oameni buni...FAC REDUCERI.... De vanzare...pentru XVS 1100 1. Rezervor original- 130 euro 2. Aripa spate Originala cu instalatie electrica, lampa STOP si semnale- 100 euro 3. Tobe Originale+ finale goale- 170 euro 4. Comenzile originale complete-90 euro 5. Sa artizanala doua locuri - 80 euro 6. Placile de sustinere comenzi avansate cu tijele necesare- 50 euro Pentru Dragstar 650 1. Tobe usor zgariate.... eu am facut alti suporti pt comenzile avansate si mi-au ramas suportii.... Pt foto aici... /index.php?...t&p=2195698 Editat Aprilie 27, 2010 de xvs650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Poate se reactiveaza discutia si paote ca unora dintre voi v-a scapat discutia respectiva. /index.php?...t=0&start=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 ieri nu am putut sa vin. s-a mai tinut intalnirea de la Academie? sper ca nu v-a pierit entuziasmul asa de repede. peste iarna, din lipsa de activitate motociclistica, m-am apucat si am facut un site destinat incepatorilor. din pacate vad ca se intampla foarte multe accidente, unele foarte grave si asta m-a determinat sa fac acest site. am incercat sa impartasesc cate ceva din experienta mea (din ce am trait pe propria piele si din ce am citit prin carti). cand aveti timp si chef bagati un ochi aici. daca aveti completari de facut, va intereseaza un anumit subiect, puteti spune ceva nou, puteti impartasi din experienta voastra sau vreti sa povestiti aventurile voastre pe doua roti (aveti jurnale de calatorie) dati-mi si mie un semn. m-as bucura sa pot completa site-ul cu cat mai multe informatii utile, cat mai folositoare motociclistilor, incepatori sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xvs650 Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 ieri nu am putut sa vin. s-a mai tinut intalnirea de la Academie? sper ca nu v-a pierit entuziasmul asa de repede. peste iarna, din lipsa de activitate motociclistica, m-am apucat si am facut un site destinat incepatorilor. din pacate vad ca se intampla foarte multe accidente, unele foarte grave si asta m-a determinat sa fac acest site. am incercat sa impartasesc cate ceva din experienta mea (din ce am trait pe propria piele si din ce am citit prin carti). cand aveti timp si chef bagati un ochi aici. daca aveti completari de facut, va intereseaza un anumit subiect, puteti spune ceva nou, puteti impartasi din experienta voastra sau vreti sa povestiti aventurile voastre pe doua roti (aveti jurnale de calatorie) dati-mi si mie un semn. m-as bucura sa pot completa site-ul cu cat mai multe informatii utile, cat mai folositoare motociclistilor, incepatori sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Felicitari pt. munca depusa. De apreciat cand cineva mai face in ziua de astazi ceva dezinteresat si util altora. ieri nu am putut sa vin. s-a mai tinut intalnirea de la Academie? sper ca nu v-a pierit entuziasmul asa de repede. peste iarna, din lipsa de activitate motociclistica, m-am apucat si am facut un site destinat incepatorilor. din pacate vad ca se intampla foarte multe accidente, unele foarte grave si asta m-a determinat sa fac acest site. am incercat sa impartasesc cate ceva din experienta mea (din ce am trait pe propria piele si din ce am citit prin carti). cand aveti timp si chef bagati un ochi aici. daca aveti completari de facut, va intereseaza un anumit subiect, puteti spune ceva nou, puteti impartasi din experienta voastra sau vreti sa povestiti aventurile voastre pe doua roti (aveti jurnale de calatorie) dati-mi si mie un semn. m-as bucura sa pot completa site-ul cu cat mai multe informatii utile, cat mai folositoare motociclistilor, incepatori sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scaurus Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Felicitari pt. munca depusa. De apreciat cand cineva mai face in ziua de astazi ceva dezinteresat si util altora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 Saua (fata-spate) si bord Dragstar 1100 saua -120 ron,bord-100 ron,Tel:0753461067 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostas Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Salutare! Caut un parbriz cu prindere in 4 puncte pentru un Dragstar de 650. Ceva idei? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 Saua (fata-spate) si bord Dragstar 1100 saua -120 ron,bord-100 ron,Tel:0753461067 VANDUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 peste iarna, din lipsa de activitate motociclistica, m-am apucat si am facut un site destinat incepatorilor. din pacate vad ca se intampla foarte multe accidente, unele foarte grave si asta m-a determinat sa fac acest site. am incercat sa impartasesc cate ceva din experienta mea (din ce am trait pe propria piele si din ce am citit prin carti). cand aveti timp si chef bagati un ochi aici. daca aveti completari de facut, va intereseaza un anumit subiect, puteti spune ceva nou, puteti impartasi din experienta voastra sau vreti sa povestiti aventurile voastre pe doua roti (aveti jurnale de calatorie) dati-mi si mie un semn. m-as bucura sa pot completa site-ul cu cat mai multe informatii utile, cat mai folositoare motociclistilor, incepatori sau nu. Pe vremea cand AMR-ul era o initiativa promitatoare, am facut acest film: http://www.youtube.com/watch?v=x5HihBOCADI A fost pus pe Youtube de Ozzy, prezentatorul din film, dar nu si-a gasit locul pe site-ul AMR-ului nici ca film, nici ca link, nici ca actiune a AMR-ului. Dupa ultimele tiganeli din AMR, nu ma mai mir. Daca crezi ca foloseste site-ului tau, ti-l pot da la Hi Res. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 Salutare! Caut un parbriz cu prindere in 4 puncte pentru un Dragstar de 650. Ceva idei? Multumesc! S-ar parea c-o sa am de cumparat,pt. 2 baietzi cu Vn 800,2 parbrize.De pe ebay.com . Modelul de 22", cu prindere in (doar) 2 puncte,respectiv pe ghidon.Ghiseftul,e la transport - pt. una bucata,costa 51$,pt. 2 parbrize,e 77,5$,pt. 3 - 105$,s.a.m.d. ...Un parbriz d-asta,costa fix 50 $.Bineinteles,e cu sistemul de fixare,cu tot.E model universal...Cand o sa vezi cat costa alea,cu prindere in 4 puncte...o sa-ti treaca...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Pe vremea cand AMR-ul era o initiativa promitatoare, am facut acest film:http://www.youtube.com/watch?v=x5HihBOCADI A fost pus pe Youtube de Ozzy, prezentatorul din film, dar nu si-a gasit locul pe site-ul AMR-ului nici ca film, nici ca link, nici ca actiune a AMR-ului. Dupa ultimele tiganeli din AMR, nu ma mai mir. Daca crezi ca foloseste site-ului tau, ti-l pot da la Hi Res. Filmuletul este super bine facut si foarte la obiect. Am facut o pagina despre echipamentul de protectie si cred ca se integreaza perfect. Pana la urma, o imagine valoreaza cat o mie de cuvinte asa ca... am fost scutit de multa vorbarie. Multumesc mult Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostas Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 S-ar parea c-o sa am de cumparat,pt. 2 baietzi cu Vn 800,2 parbrize.De pe ebay.com . Modelul de 22", cu prindere in (doar) 2 puncte,respectiv pe ghidon.Ghiseftul,e la transport - pt. una bucata,costa 51$,pt. 2 parbrize,e 77,5$,pt. 3 - 105$,s.a.m.d. ...Un parbriz d-asta,costa fix 50 $.Bineinteles,e cu sistemul de fixare,cu tot.E model universal...Cand o sa vezi cat costa alea,cu prindere in 4 puncte...o sa-ti treaca...! OK. Cum facem sa mai comanzi unul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate