steliadis Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Cred cã vin si eu,cu Viroaga de 125 Darian te asteptam cu mare bucurie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traidetrai Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Hai ca ma bag si eu sa va cunosc. N am mai iesit de o vesnicie. Unde mai exact este intalnirea? Eu stiu un rond langa bazinele din fata stadionului. Acolo...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 (editat) nu-i a mea, eu am VS1400, va urma si un Harley sper, dar ma tenteaza, intotdeauna am avut un respect deosebit pt. Virago si DragStar de 1100 Uite dragstar-uri: De la noi din tara.... 1. 2. 3. 4. 5. 6. De afara 1. 2. 3. FAVORITUL MEU (si sper ca pe viitor sa-l fac in genul asta pe al meu) 4. Vizionare placuta... Editat August 23, 2012 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Uite dragstar-uri: De la noi din tara.... 1. 2. 3. 4. 5. 6. De afara 1. 2. 3. FAVORITUL MEU (si sper ca pe viitor sa-l fac in genul asta pe al meu) 4. Vizionare placuta... Dragut dragut. Imi place cel de 400cc portocaliu. Dragilor, mi-a facut placere sa va cunosc aseara. Trebuie neaaparat sa repetam. Pana una alta, banuiesc faptul ca ramane in picioare intalnirea de la Rasnov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Dragut dragut. Imi place cel de 400cc portocaliu. Dragilor, mi-a facut placere sa va cunosc aseara. Trebuie neaaparat sa repetam. Pana una alta, banuiesc faptul ca ramane in picioare intalnirea de la Rasnov. Si eu ma bucur ca ne-am cunoscut ... cat despre plimbari ramane cam asa - we asta cei care nu sunt prinsi merg la Pitesti la o reuniune moto - we viitor nu este nicio reuniune prin urmare se asteapta sugestii de trasee - we 8-9n septembrie reuniune moto Rasnov sa fim sanatosi si sa avem cat mai mult timp asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Uite dragstar-uri: De la noi din tara.... 1. 2. 3. 4. 5. 6. De afara 1. 2. 3. FAVORITUL MEU (si sper ca pe viitor sa-l fac in genul asta pe al meu) 4. Vizionare placuta... pozitia 6 arata bestial ... ar fimers pe alb, oricum e super. Si preferatulrtau e .... de preferat!!! Si eu ma bucur ca ne-am cunoscut ... cat despre plimbari ramane cam asa - we asta cei care nu sunt prinsi merg la Pitesti la o reuniune moto - we viitor nu este nicio reuniune prin urmare se asteapta sugestii de trasee - we 8-9n septembrie reuniune moto Rasnov sa fim sanatosi si sa avem cat mai mult timp asfalt uscat Ma bucur ca v-ati cunoscut ... . dar ceva mai multe detalii imi dati si mie .... Ce , cum , unde? Cand prima choppereala? Durata ? Nu de alta, dar imi doresc o drumetie impreuna. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 vesti despre Rasnov /index.php?/topic/682971-intrunire-rasnov-kronstadt-bikers/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Motorul al VI-lea e de vanzare si e al unui baiat de la mine din gasca (Ugly Bears), e un dragstar de 400cc si a fost pe Transalpina cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Motorul al VI-lea e de vanzare si e al unui baiat de la mine din gasca (Ugly Bears), e un dragstar de 400cc si a fost pe Transalpina cu noi. Fain , bro ... dar daca e sa schimb calul, merg spre unul de 1100 cmc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 Fain , bro ... dar daca e sa schimb calul, merg spre unul de 1100 cmc ... Da e o diferenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 (editat) Salutare, salutare, Cum a fost la intrunirea de la Pitesti? Pt cei din Bucuresti(si nu numai),inalnirea ramane tot pe joi la ora 8 la rond? Editat August 27, 2012 de Nocturnus85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 Salutare, salutare, Cum a fost la intrunirea de la Pitesti? Pt cei din Bucuresti(si nu numai),inalnirea ramane tot pe joi la ora 8 la rond? Eu asa zice ca da... hai sa vedem cine se mai baga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 Da e o diferenta! Cu siguranta .. intrebare la care nu am raspuns .... Cat de mare e diferenta ?!? Dar gaseac eu un 1100 sa l calaresc. :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 Cu siguranta .. intrebare la care nu am raspuns .... Cat de mare e diferenta ?!? Dar gaseac eu un 1100 sa l calaresc. :-) Cu timpul, diferenta incepe cu puterea dupa aia confortul, consumul...etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 (editat) Salutare, salutare, Cum a fost la intrunirea de la Pitesti? Pt cei din Bucuresti(si nu numai),inalnirea ramane tot pe joi la ora 8 la rond? Vezi ca ramane in principiu pentru joi ... detalii la topicul Bucuresti, Chopperisti din Bucuresti Editat August 28, 2012 de steliadis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Vezi ca ramane in principiu pentru joi ... detalii la topicul Bucuresti, Chopperisti din Bucuresti Super, mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 salutare, donez doua cauciucuri de dragstar. Au carne pe ele, se prezinta f bine singura problema este anul 2000 pe spate si 2003 pe fata. Cauciucurile sunt aici - http://www.autoagusta.ro/servicii/vulcanizare-moto-bucuresti. Le pastrez maximum o saptamana salutare, donez doua cauciucuri de dragstar. Au carne pe ele, se prezinta f bine singura problema este anul 2000 pe spate si 2003 pe fata. Cauciucurile sunt aici - http://www.autoagust...-moto-bucuresti. Le pastrez maximum o saptamana guma fata s-a dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
live to ride Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Cumpar embleme rezervor pt o Yamaha Dragstar 650 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 (editat) Cumpar embleme rezervor pt o Yamaha Dragstar 650 ! de ce nu inceri sa o vopsesti ? Sunt oameni pe site care fac treaba asta grozav de bine. hmmmm .. nici o miscare. Sunteti ok? Se merge la Rasnov in week-end? Apropo, are cineva idee cum si de unde pot achizitiona protectii complete pentru esapament? D-starul meu e de 650 din '99. Louis si e-bay nu au decat la bara, deci e necesar prelucrare la banc + sisteme prindere.??? Somebody ? Editat Septembrie 2, 2012 de Phoenix78 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traidetrai Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Salutare dragstaristilor! Imi pare rau ca nu am putut sa vin si Joia asta la intlnirea de la stadion. Mi-ar fi facut placere sa dam o tura, poate mia lunga de data asta. Pentru ca am vazut ca majoritatea aveti 650cc, iata ca aveti oportunitatea sa treceti la clasa mai mare de 1100. Unii dintre voi l-ati vazut,auzit,pipait... Primul venit, primul servit pentru Dragstar 1100 la doar 4000 Euro: Producator: Yamaha Nume model: XVS 1100 DragStar Anul 2000 Categorie (clasa): Cruiser / Chopper / Personalizat Transmisie Cardan Crashbar, Genti Laterale Piele, SISSY Bar,Imbunatatiri la furca, Cauciucuri noi Metzeler, Baterie noua, Alternator nou Capacitatea motorului (cilindrică) 1100 cmc Tip motor V-tip, 2 cilindri Kilometrii : 28000 KM REALI! Tinut in garaj (se poate viziona)la temperatura constanta Telefon 0731999873 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Multa lume cam vinde, de ce? Eu personal am primit pe a mea oferta si am refuzat-o, chiar la un momentdat m-am gandit sa trec la un HD Sporster dar n-a reusit sa ma convinga, chiar sunt multumit de dragstar-ul meu de 1100. Chiar azi am bagat o plimbare de 35 de km cu el si tot ma face sa zambesc desi am deja cateva mii de km cu el. Bafta si sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traidetrai Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Multa lume cam vinde, de ce? Eu personal am primit pe a mea oferta si am refuzat-o, chiar la un momentdat m-am gandit sa trec la un HD Sporster dar n-a reusit sa ma convinga, chiar sunt multumit de dragstar-ul meu de 1100. Chiar azi am bagat o plimbare de 35 de km cu el si tot ma face sa zambesc desi am deja cateva mii de km cu el. Bafta si sanatate! Traim vremuri grele Dap, Star-ul ne face sa zambim in orice clipa. E un motor deosebit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Salutare dragstaristilor! Imi pare rau ca nu am putut sa vin si Joia asta la intlnirea de la stadion. Mi-ar fi facut placere sa dam o tura, poate mia lunga de data asta. Pentru ca am vazut ca majoritatea aveti 650cc, iata ca aveti oportunitatea sa treceti la clasa mai mare de 1100. Unii dintre voi l-ati vazut,auzit,pipait... Primul venit, primul servit pentru Dragstar 1100 la doar 4000 Euro: Producator: Yamaha Nume model: XVS 1100 DragStar Anul 2000 Categorie (clasa): Cruiser / Chopper / Personalizat Transmisie Cardan Crashbar, Genti Laterale Piele, SISSY Bar,Imbunatatiri la furca, Cauciucuri noi Metzeler, Baterie noua, Alternator nou Capacitatea motorului (cilindrică) 1100 cmc Tip motor V-tip, 2 cilindri Kilometrii : 28000 KM REALI! Tinut in garaj (se poate viziona)la temperatura constanta Telefon 0731999873 eu l-am vazut, frumos motorul... daca as fi avut disponibil l-as fi luat. Eu am ajuns cu al meu de 650 la 4000 de euro... asa ca 1100 la pretul asta e pomana. Bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traidetrai Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Multumesc de aprecieri! Intr-adevar e un motor deosebit. Iata ca am reusit sa va pun si poze in detaliu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Traim vremuri grele Dap, Star-ul ne face sa zambim in orice clipa. E un motor deosebit! Fiecare stie cat de lunga ii e plapuma Succes la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate