beware ! Postat Septembrie 4, 2014 Autor Share Postat Septembrie 4, 2014 (editat) Pentru cei care inca nu sunt hotarati sa vina la plimbarea asta, uite motivatie clara!!! Balazsfi...arata-i astea sotiei Editat Septembrie 4, 2014 de beware ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Red Label Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 As fi mers doar pentru cazarea in fanul din grajd(asa ma simt eu mai animal) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 4, 2014 Autor Share Postat Septembrie 4, 2014 As fi mers = verb, conditional perfect.... Deci, care e conditia sa trasformam verbul in viitor I ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 As fi mers doar pentru cazarea in fanul din grajd(asa ma simt eu mai animal) Funny!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Hihi, buna strategie Pentru cei care inca nu sunt hotarati sa vina la plimbarea asta, uite motivatie clara!!! Balazsfi...arata-i astea sotiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 4, 2014 Autor Share Postat Septembrie 4, 2014 relaxare, plimbare, aicea-i de mine As veni si eu daca e vreme buna si rezolv itp-ul. Pai mai ai o zi sa rezolvi problema. Ocupa-te si hai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Red Label Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Deci, care e conditia sa trasformam verbul in viitor I ? Doar contul din banca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Incearca varianta "Suna un prieten" Doar contul din banca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 @beware nu e @beatrice , no offence dar erau destul de apropiate denumirile . Deci e bine . Ceva date mai klare pentru maine sau cand se pleaca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Daca @beware nu e @beatrice, inseamna ca nu vine nici Viktor Asta e un silogism beton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 4, 2014 Autor Share Postat Septembrie 4, 2014 (editat) @beware nu e @beatrice , no offence dar erau destul de apropiate denumirile . Deci e bine . Ceva date mai klare pentru maine sau cand se pleaca ?Se pleaca sambata dimineata. Vineri pe seara stabilit de unde se pleaca si ora. Eu o sa va astept la DN cu snagovul. "deci e bine" .....sa fie bine, ca sa nu fie rau » Post actualizat in 05 Sep 2014 06:23 Neatza, M-am uitat pe AccuWheather.com si vremea e superrrrrr 23-24 grade ziua si 8 grade noaptea. Asadar scoateti hainele mai grosute de la naftalina, ca seara la foc o sa fie frigut. Anul trecut dese era sfarsit de august, cand stateam cu fata la foc era cald si bine, dar spatele ingheta in cateva min, si ne intorceam ca puiul la rotisor ))))) Oricum, e bine ca nu va ploua, dar sper ca vantul va inceta, ca la cum bate vantul acum-aici, ma da jos in prima intersectie... Hai cu nehotaratii !!! Azi e vineri, trebuie sa tragem linie si sa adunam. Vreau sa vad raspunsuri mai clare, gen "vin si eu" nu gen "as veni, sa vad, sa incerc...", nu de alta, dar sa stie si Lancelot cate prune cumpara, lol. » Post actualizat in 05 Sep 2014 09:50 Vesti bune. Avem o masina la plimbarea asta. Un motociclist care se sacrifica si vine cu masina...deci putem sa punem bagaje, corturi si alte alea la el in masina, plus cumparaturile de care avem nevoie. Cumparaturi pe care le vom face in seara asta, in cazul asta. Asa ca pana diseara trebuie sa stim sigur cine vine si ce anume doreste (de mancat, de baut, etc...) ca sa facem lista si sa mergem sa le cumparam. De fapt....poate facem o intalnire in seara asta sa ne vedem si la ochi...pe la un 7-8? Anyone? Editat Septembrie 4, 2014 de beware ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Sunt la servici si nu pot confirma inca 100 %...diseara dau un raspuns sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 As veni si eu, daca ma primiti... Cati sunt pana acum care vor veni? Am nevoie de cort, izopren, sac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Eu vin sigur. De mancare va las pe voi sa cumparati ce stiti. Cotizez cand ne intalnim. De baut aduc eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Vin si eu 100% (dar nu stiu daca nu ajung ?!) La ultimul drum facut, Suzuki-ul a avut nevoie de resuscitare. Din fericire, acum s-a rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 (editat) Asta e la dus: https://goo.gl/maps/BMHOj si asta e la intors: https://goo.gl/maps/655rW Editat Septembrie 5, 2014 de Barbarossa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrrian Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 @beware ! mai e loc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 pana la urma eu si un amic venim sigur. cum aflam unde ne vedem precis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 5, 2014 Autor Share Postat Septembrie 5, 2014 (editat) Pai cam asta as vrea sa aflu si eu cine vine sigur, ca sa ne putem organiza, cu cazarea, cu mancarea, cu ora si locul de intalnire... Deci pana acum suntem asa: 1.Eu 2. Virgil (cu masina) 3. Barbarosa (nume?) 4. prietenu' lu' barbarosa (nume?) 5. muretto (nume?) 6.aship (nume?) Editat Septembrie 5, 2014 de beware ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Barbarossa (Adi) - ai nr meu pe PM Prietenu' lu' Barbarossa (Rares) mancam orice, bem orice mancam moderat ca toata lumea si bem mai putin decat toti (eu ma pilesc repede si nu vreau sa se intample asta) ce trebuie sa avem in bagaje? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 5, 2014 Autor Share Postat Septembrie 5, 2014 ce trebuie sa avem in bagaje? Haine groase (inclusiv caciula sau ceva cu gluga), lanterne (exista o baterie mare care alimenteaza 2 becuri, unul in casa, unul pe terasa, dar nu si unde vom face focul, sau spre wc-uri), cei 7 ani d-acasa, am mai zis, asa....aaa....si voie buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Dupa ce am vazut tot felul de chestii pe National Geografic privind supravietuirea, nu ma indoiesc nici o clipa ca 2 zile (si alea incomplete) ne vor afecta in vreun fel. Din punctul meu de vedere, ar trebui stabilite 2 lucruri importante : daca se pleaca in grup, unde si cand ? Daca ne pierdem pe drum (motive independente de vointa noastra, ambuteiaje, orientare nefericita, starea de sanatate a unor atelaje mai in varsta) cum putem identifica punctul de sosire ? Unii, ai GPS, altii merg dupa indrumarea localnicilor. Ceva indrumari aici, ar putea ajuta in caz de nevoie. P.S. Salutari Barbarossa, am reusit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 5, 2014 Autor Share Postat Septembrie 5, 2014 Nu stiu din ce zone veniti din Bucuresti, dar va propun sa na intalniti voi, cei din Bucuresti, la Petromul de la Miorita la ora 7:15 - 7:30am deja sa plecati spre mine, si sa ma pescuiti de la DN1 intrarea catre Snagov (iesiti de la DN, ca daca intarziem, sa nu asteptam pe DN), aici: https://www.google.ro/maps/@44.6682194,26.0793714,17z?hl=en De asemenea, ar fi cazul sa va hotarati care mai vreti sa veniti, pentru ca incercam sa facem lista de cumparaturi. Ca sa nu cumparam mancare sau bautura in prostie, spuneti ce si cat o sa mancati (ca doar stiti cati mititei mancati de obicei), de ex: o ceafa, 4 mititei si 2 beri d-alea. Si poate le cumparam din seara asta.... » Post actualizat in 05 Sep 2014 16:45@beware ! mai e loc ? Da, mai e loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Distrctie placuta si vreme frumoasa, eu nu pot veni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Iata, se facu lumina. Deci, cei din Bucuresti, adunare la Petrom Miorita intre 7.15 si 7.30. Recuperare Happy in zona indicata ( asta inseamna cam ...ora 8.00 sa zicem) Dupa care, ne deplasam spre Brasov, etc.... Am inteles bine ? Apropo, telefonul meu e 0726 2222 40 in caz ca intereseaza pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate