taurus Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Pai asa facem si noi, mergem impreuna pana la Ploiesti, unde o cotim spre Cheia. Doar ca noi ne strangem la Miorita ca sa stam impreuna, vorba aia "elegant, cat de cat" )) Va caut in Targu Secuiesc, in parcare la Kaufland ? Dupa Sanzieni, poate mergem grupat spre Targu Neamt. Ceva semne de recunoastere ...culoare echipament, nr motor ( ca sunt doua )...etc drum bun maine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 19, 2014 Autor Share Postat Septembrie 19, 2014 Un Kawasaki Er6n, alb, nr B444PAW, plus motorele celor care mai vin. Dar cel mai bine e sa dai un telefon 0724.467.113. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 GSXF alb/negru, B-656-SZK. Vedeti ca se mai intalneste un grup acolo de la 08.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 19, 2014 Autor Share Postat Septembrie 19, 2014 Deci pana acum suntem: 1. Eu 2. SSPrivat 3. Lostheaven 4. Septy 5. Cipriakos 6. Borsulica - 2 persoane 7. Valeriu - 2 persoane 8. Versatil - 2 persoane 9. Danutu_m - 2 persoane Daca am ratat pe cineva, anuntati-ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Sa nu plecati fara mine. Voi pleca pe cat de devreme posibil din C-ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 19, 2014 Autor Share Postat Septembrie 19, 2014 Te asteptam. Sa nu te grabesti sa faci vreo prostie, ca avem timp sa ajungem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriang Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 (editat) Tot va urmaresc de cateva zile. Nu va cunosc, sunt inca nou pe forum. S-au stricat planurile care le aveam sambata (adica maine), deci pot sa vin si eu? PS: Sunt sociabil! Editat Septembrie 19, 2014 de adriang Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 19, 2014 Autor Share Postat Septembrie 19, 2014 De ce n-ai putea veni? Atata timp cat n-ai frana de mana trasa si te poti urni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriang Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 De ce n-ai putea veni? Atata timp cat n-ai frana de mana trasa si te poti urni... Ma urneeesc, doar sa nu o am bagata in marsalier, ca acolo e mai problematic . Deci la ora 09:00 Petrom Miorita. Unde vine mai exact in Baneasa? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
versatil Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 La iesirea din Bucuresti spre Ploiesti, inainte de pasaj Baneasa. Casa Scanteii (Piata Presei Libere cred), Miorita, Petrom Miorita pe dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriang Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Ok, multumesc, vroiam sa fiu sigur. Ne vedem acolo la 09:00, eu sunt cu o honda CBR rosie, nr de CL, NFS. Am luat numarul lui Beatrice, in caz de ceva sa sun. O seara buna! Ne vedem maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 As fi mers si eu, mai ales ca am mai mers si erati pe stilul meu (cel putin o parte ) insa Duminica am ceva treaba. In plus, eu am motoreta la Patarlagele dar ma voi duce maine dimineata sa o iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taurus Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 Deci pana acum suntem: 1. Eu 2. SSPrivat 3. Lostheaven 4. Septy 5. Cipriakos 6. Borsulica - 2 persoane 7. Valeriu - 2 persoane 8. Versatil - 2 persoane 9. Danutu_m - 2 persoane Daca am ratat pe cineva, anuntati-ma si pe mine, cui ma lasi ... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
versatil Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 A ajuns toata lumea cu bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Septy Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 (editat) A ajuns toata lumea cu bine? Toata gasca a ajuns ok aseara Fain weekend ! @Gospodarul: Am ajuns cu totii, multumim Gospo pentru tot (eu in special pentru redresor ) , faina locatia,oamenii si atmosfera !!! Editat Septembrie 22, 2014 de Septy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 Da toti sunt ok, am avut de toate ploaie, intuneric, ceata si din pacate si ceva incidente. Poze filmulete cand ajung la pc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taurus Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 Toata gasca a ajuns ok aseara Fain weekend ! @Gospodarul: Am ajuns cu totii, multumim Gospo pentru tot (eu in special pentru redresor ) , faina locatia,oamenii si atmosfera !!! Salutare , sa inteleg ca ai rezolvat, pana la urma, cu bateria? a fost fain chiar daca am prins ceva ploaie, si un frig pe chei ... multumesc la toata gasca pentru ocazia de a merge in stilul ala si de a cunoaste niste tipi/tipe super o saptamana usoara bafta » Post actualizat in 22 Sep 2014 16:40 A ajuns toata lumea cu bine? eu da, sper ca si ceilalti bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriang Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 Salutare , sa inteleg ca ai rezolvat, pana la urma, cu bateria? a fost fain chiar daca am prins ceva ploaie, si un frig pe chei ... multumesc la toata gasca pentru ocazia de a merge in stilul ala si de a cunoaste niste tipi/tipe super o saptamana usoara bafta » Post actualizat in 22 Sep 2014 16:40 eu da, sper ca si ceilalti bafta Salutare! Toata lumea a ajuns cu bine! La cat mai multe de genul, dar fara ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taurus Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 A ajuns toata lumea cu bine ??? Soimii Nemteni va multumesc din toata inima pentru efortul facut de a ne vizita, dupa evenimentul de la Sanzieni ! Respect tuturor !! TOTUL fu bine: gasca,muzica (atat cat am prins din ea si cat am mai inteles dupa ce m-au gonit colegii de plimbare... ), multumesc de tot, gospodare bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 22, 2014 Autor Share Postat Septembrie 22, 2014 Toti suntem bine, sper ca data viitoare sa mearga mai "lin" Oricum a cam fost ultima iesire prin tara, mai lunga si prin munti, cred. Luna viitoare mergem la Veliko si pasul Shipka, unde o sa fie mai cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
versatil Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 Chiar a fost fain, ma bucur ca toata lumea a ajuns cu bine ( Cipri, spune-ne si tu o vorba). Multumesc Beatrice pentru ocazie, ma bucur ca v-am cunoscut (revazut) pe toti si sper sa mai iesim impreuna. Gospo, sa traiesti, sa-nfloresti si sa ne chemi si la anul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 Fain, fain, chiar si cu incidentele avute. Multumesc tuturor pt amabilitate si ajutor. Sa ne vedem cu bine si la anu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssprivat Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 Petrom Baneasa, inainte de plecare. » Post actualizat in 22 Sep 2014 20:11 Sanzieni » Post actualizat in 22 Sep 2014 20:19 Spre Tg. Neamt, inca pe lumina. » Post actualizat in 22 Sep 2014 20:22 Fara zahar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 Nu prea am facut poze. Cu filmuletele o sa dureze, gasiti pe topicurile evenimetelor ce am reusit sa incarc. Ma bucur ca toti sunteti ok, mi-a facut placere sa va revad/cunosc. Sa ne vedem sanatosi cu alte ocazii, mai pe lumina si asfalt uscat, sa ne bucuram si mai mult de drum si peisaje. Pentru ture lungi in timp scurt sezonul e cam incheiat, dar in Bulgaria e mereu mai cald deci ne vedem pe acolo . Numai bine, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 Nasol ca v-a plouat chiar pe Mestecanis. Putea sa va ploua oriunde, dar nu acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate