IonitaDaniel Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Salutare. Am vazut un service moto & cauciucuri la iesire din ploiesti spre buzau viz a vi de petrom. Intrebarea mea este urmatoarea: Au si cauciucuri moto acolo ? Eu sunt din buzau si trec odata pe luna prin ploiesti in scop de serviciu, iar pt noul sezon mi.ar trebui un cauciuc sh spate 130/70/17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Salut, cred ca este vorba de motofly http://www.motofly.ro/contact (de la ei mi-am luat motocicleta actuala). Cel mai bine le dai un telefon si ii intrebi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonitaDaniel Postat Septembrie 25, 2014 Autor Share Postat Septembrie 25, 2014 nu prea stiu strazile in ploiesti dar stiu ca depozitul este la acel rond mic pe varianta spre gradina zoo pe partea dreapta ! o sa dau un telefon inainte sa vad. multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chuppacabra09 Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Salut, e vorba de motofly. Au cauciucuri noi si second. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahana Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 Incearca si la punctul de lucru al Chemtraders, de la Boldesti Scaieni (adica drumul spre Cheia) Detalii aici: http://chemtraders.ro/contact.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 Salut, stie cineva in Ploiesti sau in zona un atelier care cromeaza sau nicheleaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 la podul inalt,fostul electrometalica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditz Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 (editat) Salutare! Cine poate sa imi spuna si mie unde anume in Ploiesti se poate face ITP in afara de RAR? Multumesc! Editat Aprilie 9, 2015 de banditz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Vin-o pina la Mizil, dupa OMV pe aceeasi parte la 200 m, Alexservice se numeste, faci si o plimbare ca s-a facut frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditz Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Pei asa pot sa fac o plimbare pana la Campina! Intre timp am gasit ceva pe langa Kaufland vest da parca un pic cam scump la 90 lei, ma asteptam la mai putin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi24 Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 ...atunci vino la Târgovişte,e 100 de lei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Pei asa pot sa fac o plimbare pana la Campina! Intre timp am gasit ceva pe langa Kaufland vest da parca un pic cam scump la 90 lei, ma asteptam la mai putin... 80 lei la statia itp dupa kaufland vest . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditz Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Hmm....cred ca am nimerit la aceeasi statie itp doar ca mie mi-a zis 90 lei...te referi la statia imediat de langa spalatoria Harold banuiesc?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi82 Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 80 ron,am facut eu langa rar ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Linga RAR este Motormania(Ad Garaje), nu stiam ca fac si la moto, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 nu langa sau vis-a-vis fix de rar, ci cum iesi din giratoriu faci prima la stanga! E 80 de lei ITP! Este si un panou mare ce te indruma! Eu am facut si anul asta la ei si sunt foarte multumit! Recomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 SE mai poate face itp si in mihai bravu pe aceiasi strada cu Blue bird (fiare vechi)este 80 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduph Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Salut, stie cineva un atelier in Ploiesti unde fac rectificari planeitate pentru capace de chiulasa. Chiulasele sunt de la un motor boxer turbo, aluminiu, imi trebuie tolerante mai mici de 0,05 mm. Pretul nu este o problema, doar sa fie lucrare de calitate pentru ca trebuie sa dau motorul afara ca sa umblu la ele!! Daca pot face si alte activitati precum : alezare/honuire bloc aluminiu tolerante 0,01mm, activitati mentenanta supape, inlocuire ghidaje, rectificare scaune supape, arcuri supape si asa mai departe. Cu cat pot oferi mai multe servicii cu atat mai bine, nu stiu inca ce o sa am nevoie pana nu crap motorul in doua, momentan sunt in faza de planificare si bugetare. (in afara de planeitate chiulase, asta imi trebuie sigur, din pacate). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 este un atelier pe langa cimitirul bolovani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Langa patinoar , service auto care executa astfel de reparatii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduph Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Vorbim de patinoarul de la Sala Sporturilor, presupun, nu ala de la AFI? Dati cateva locatii mai exacte, va rog, sa ma duc sa le fac o vizita. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Vorbim de patinoarul de la Sala Sporturilor, presupun, nu ala de la AFI? Dati cateva locatii mai exacte, va rog, sa ma duc sa le fac o vizita. Multumesc. Da , la sala sporturilor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate