mad_max924 Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 noroc oameni buni,stie cineva unde as putea gasi saibe de cupru pt instalatia de ungere,sunt identice cu cele de la conductele de frana,am incercat sa o schimb cu una de clingherit si nu merge,tot plange pe langa ea multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Depinde ce dimensiuni iti trebuie. Cauta la piese auto saiba pentru busonul de golire baia de ulei. Daca nu gasesti confectioneaza dintr-o tabla de cupru, la fel de buna si tabla de aluminiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 La magazinele de piese auto...pentru ca nu o sa comanzi pe site-uri de piese moto?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 eu am gasit saibe de cupru la magazinul de piese auto de pe stefan cel mare de langa spitalul colentina... nu mai stiu cum se numeste dar il gasesti intre spitalul colentina si intrare din parcul circului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Al Padrino parca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordofchoppers Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Ce dimensiune are saiba? Mai ai nevoie si de altceva? Da-mi pm cu datele. Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 la magazinele de tractoare/camioane au pe stoc saibe si oringuri de toate marimile, sunt ceva seturi cu sute de saibe diverse marimi, din care sa iti alegi ce ai nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Al Padrino parca... asa... ms mult middle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 1, 2014 Admin Share Postat Octombrie 1, 2014 Cine-i din Bucuresti gaseste in Autovit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max924 Postat Octombrie 1, 2014 Autor Share Postat Octombrie 1, 2014 la magazinele de tractoare/camioane au pe stoc saibe si oringuri de toate marimile, sunt ceva seturi cu sute de saibe diverse marimi, din care sa iti alegi ce ai nevoie azi am gasit saibele la mag de piese pt camioane pe soseaua viilor,aveau intradevar 2 ladite de plastic pline cu saibe de cupru,multumesc pt sfaturi as mai avea o rugaminte la dvs,inainte sa le montez ar trebui sa le decalesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 La prima montare nu. La reutilizare se aplica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max924 Postat Octombrie 1, 2014 Autor Share Postat Octombrie 1, 2014 mersi frumos,pacat ca nu am avut timp azi sa montez conducta de ulei,imi mai luam o grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate