coiotul555 Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 daaa...in prima poza nenea in camuflaj reediteaza in mod traditional Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 (editat) si inca nu ai vazut nimic... cine se aseamama..... o dau prin padure » Post actualizat in 17 Nov 2014 07:53 nu va hahaiti ca se ia dupa voi! Editat Noiembrie 17, 2014 de SUN_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 (editat) Foarte diXtracţie prin pădure, eu am fost şi azi la locul faptei, prietenii ştiu de ce. Editat Noiembrie 17, 2014 de Penetru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Noiembrie 18, 2014 Share Postat Noiembrie 18, 2014 Compilatie din 2 iesiri: http://youtu.be/GAALp8s3Vcc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 12, 2014 Share Postat Decembrie 12, 2014 Nu mai suport. Azi soarele râdea de mine că-s conservar.... Mâine dau o talpă iute, nu mai rezist, scot chinezu` şi caut nişte noroaie undeva, ziceam că ies când s-o pune zăpadă adevărată dar văd că se lasă aşteptată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi007 Postat Decembrie 14, 2014 Autor Share Postat Decembrie 14, 2014 Penetru !! Cum a fost ieseala ?? Ai gasit noroaiele ?? ) Eu azi am avut alt gen de ieseala ...recumand si pt maine Moshociclistii !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 14, 2014 Share Postat Decembrie 14, 2014 Superb cu soarele de ieri, noroiul la consistenţa ideală. Pe la ora 13 am văzut o vitezană ce ieşea la plimbare în Clinceni, nu ştiu exact ce motor era, de la altitudinea aia nu prea aveam vizibilitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coiotul555 Postat Decembrie 14, 2014 Share Postat Decembrie 14, 2014 Salut Penetru! asta e maxima... am un prieten ce-mi impartaseste aparent aceesi pasiune. el ma saluta cu binecunoscutul "Asfalt uscat!!!". de azi inainte, multumita tie ii voi raspunede cu " Noroi la consistenta ideala!!!" weekendul asta n-am iesit, ma chinuie sinuzita capatata la mobreala de saptamana trecuta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Decembrie 14, 2014 Share Postat Decembrie 14, 2014 .... el ma saluta cu binecunoscutul "Asfalt uscat!!!". Pai merge si la enduro, chiar mai bine ca are haz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 23, 2014 Share Postat Decembrie 23, 2014 Chinezu` a ieşit azi la plimbare fără carene, urmează sa primească nişte carene "de tăvăleală" ... Poze nu pot pune, e ceva buba pe site. » Post actualizat in 23 Dec 2014 19:03Când apăs "attach this file" mă trimite pe http://oamenii.prosport.ro/oamenii-prosport-2014/sportiv-roman/robert-muresan-motociclism-13731804 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi007 Postat Decembrie 23, 2014 Autor Share Postat Decembrie 23, 2014 Bravo Mr Penetru !! Endurist ...nu gluma !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 23, 2014 Share Postat Decembrie 23, 2014 Am făcut şi niţică pană de cauciuc, acum caut cameră 4/18. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 23, 2014 Share Postat Decembrie 23, 2014 maistre, am ceva plastice de ktm, daca crezi ca poti sa potrivesti ceva da-mi de stire si treci sa le iei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 maistre, am ceva plastice de ktm, daca crezi ca poti sa potrivesti ceva da-mi de stire si treci sa le iei Mulţumesc, cam peste 4 zile te caut. » Post actualizat in 25 Dec 2014 15:21 Azi am profitat de vremea bună şi am scos chinezul la plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 26, 2014 Share Postat Decembrie 26, 2014 sunt plecat si eu cateva zile, ne auzim pe 29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 10, 2015 Share Postat Ianuarie 10, 2015 Pe la 11 ies singurel, plimbare scurtă pe lângă casă. Pentru mâine sunt amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Ianuarie 10, 2015 Share Postat Ianuarie 10, 2015 A ramas intalneala pentru maine la 10.30 la intersectia spre Teghes din Domnesti, cu planul de a ne da pe malul Argesului spre aval. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 10, 2015 Share Postat Ianuarie 10, 2015 Propune cineva modificare? » Post actualizat in 11 Jan 2015 18:34 Se pare că mersul pe zăpadă nu-i la îndemâna oricui, crampoanele alunecă şi ele în funcţie de consistenţa zăpezii. Plimbare frumoasă, vreme superbă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 28, 2015 Share Postat Februarie 28, 2015 28 februarie, încă o sâmbătă reuşită, avem doi începători în grup. http://youtu.be/mpCJF-Cirzs http://youtu.be/N_GAOLWttNI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi007 Postat Februarie 28, 2015 Autor Share Postat Februarie 28, 2015 28 februarie, încă o sâmbătă reuşită, avem doi începători în grup. http://youtu.be/mpCJF-Cirzs Haa ...foarte tare pustiul !! App ...cand ne organizam in numar cat mai mare la o iieseala ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 28, 2015 Share Postat Februarie 28, 2015 Duminică 8 ? De la Mihăileşti la Dunăre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 (editat) Vine careva duminica pe langa Arges? Cat mai mult pe plajele alea dragute. Editat Martie 13, 2015 de zigzag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Da, am în plan chiar şi mâine dar fără imersiunile din poză. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 De acord, fara imersiuni, dar la nisip ii place motocicletei tale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Normal, are crampoane pe 18 şi 21, doar numele e de ruşine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate