vik55 Postat Octombrie 17, 2014 Autor Share Postat Octombrie 17, 2014 Astazi dupa doua drumuri de la Unirii pana in Pipera pe ploaie [ cam intre 16 / 19 ] cu masina am crezut ca inebunesc ,,,,,,mi sa facut lehamite de orasul asta de rahat si de tara asta de pis,,, nu vreau sa incurc pe nimeni , nu mai am chef de nici o iesire ,,,,,,,,,, asta este . Sorry . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Astazi dupa doua drumuri de la Unirii pana in Pipera pe ploaie [ cam intre 16 / 19 ] cu masina am crezut ca inebunesc ,,,,,,mi sa facut lehamite de orasul asta de rahat si de tara asta de pis,,, nu vreau sa incurc pe nimeni , nu mai am chef de nici o iesire ,,,,,,,,,, asta este . Sorry . de ce compari bucurestiul pe ploaie vineri seara cu o iesire moto in natura???? e pacat ca o amarat de burnita sa nu te lase sa te dai cu moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Straic Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 sa inteleg ca se anuleaza totul? Mi-as fi dorit sa va insotesc si eu maine...daca se pleaca undeva maine scrieti aici sa vad si eu. Seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Plecam duminica. Suntem 3 pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Astazi dupa doua drumuri de la Unirii pana in Pipera pe ploaie [ cam intre 16 / 19 ] cu masina am crezut ca inebunesc ,,,,,,mi sa facut lehamite de orasul asta de rahat si de tara asta de pis,,, nu vreau sa incurc pe nimeni , nu mai am chef de nici o iesire ,,,,,,,,,, asta este . Sorry . Am strabatut Bucurestiul si eu ieri pe ploaie. O placere, cu costumul de ploaie si Burgmanul de 200, depasind sirurile nesfarsite de conservari. Motocicleta ta, care mai are si coburi, nu e de Bucuresti. Cand eram ca tine, jun, mergeam numai cu FJR-ul de 145 CP. E timpul sa treci si la ceva usor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Ce frumos s-a facut afara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Asa....in ciuda lui Vik... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Octombrie 18, 2014 Autor Share Postat Octombrie 18, 2014 Mda este asa si asa pe afara , dupa o sticla de vin si un somn bun acum se vede lumea altfel incerc sa rezolv azi ce aveam maine de facut si 99" 9 % nu scpati voi asa usor de mine , ramane de stabilt traseul ? sau bagam clasic Buc > Pitesti > Rm Valcea > Horezul [ o cafea si alimentam ] > Ranca > Voineasa > Buc . Este de alergat pt o zi asa ca verificati-va mobrele azi si maine ochii cat cepele o sa fie o gramada de radare si mare aglomeratie [ se culeg viile ] . Eu zic intalnire la petrom militari ora 9 cu plecare la 9:30 . Am plecat la munca acum intru mai pe seara . » Post actualizat in 18 Oct 2014 12:47Pt voi cei cu japoneze bagati ceva KEROSEN sa nu stau dupa voi precum CLOSCA CU PUII dupa ea ,,,,,,,,,,,,,,. Diseara sa va culcati devreme si sa beti laptic ............ . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Te-ai erijat in closca? Asta deja inseamna ca vrei sa scoti "racerii" din noi? » Post actualizat in 18 Oct 2014 13:15 Cat despre traseu, tinand cont ca toamna nu-i ca vara, hai sa ramana clasic. Ora de plecare e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Ne vedem cand ne-ntalnim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Borsulica...dezvolta, te rog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Mda este asa si asa pe afara , dupa o sticla de vin si un somn bun acum se vede lumea altfel incerc sa rezolv azi ce aveam maine de facut si 99" 9 % nu scpati voi asa usor de mine , ramane de stabilt traseul ? sau bagam clasic Buc > Pitesti > Rm Valcea > Horezul [ o cafea si alimentam ] > Ranca > Voineasa > Buc .Este de alergat pt o zi asa ca verificati-va mobrele azi si maine ochii cat cepele o sa fie o gramada de radare si mare aglomeratie [ se culeg viile ] . Eu zic intalnire la petrom militari ora 9 cu plecare la 9:30 .Am plecat la munca acum intru mai pe seara .» Post actualizat in 18 Oct 2014 12:47Pt voi cei cu japoneze bagati ceva KEROSEN sa nu stau dupa voi precum CLOSCA CU PUII dupa ea ,,,,,,,,,,,,,,.Diseara sa va culcati devreme si sa beti laptic ............ . o sa ti para rau ca o scurtezi pe voineasa si intri pe valea oltului peisajul superb de la sugag jina poiana sibiului merita toti banii e mai lung drumul dar merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Adica maine dimineata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Cool. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Octombrie 18, 2014 Autor Share Postat Octombrie 18, 2014 (editat) o sa ti para rau ca o scurtezi pe voineasa si intri pe valea oltului peisajul superb de la sugag jina poiana sibiului merita toti banii e mai lung drumul dar merita Bine bre sa vedem cu este vremea la fata locului si cum ne incadram in timp . FARTATILOR la 9:30 decolarea o sa va tabaciti bine bucile deci pana la 9:30 alimentati / cafea /pisu . Editat Octombrie 18, 2014 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Maine am planificata si eu o tura pe Transalpina, poate ne vedem pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jude2k Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Si noi(5 baieti din Curtea de Arges) mergem maine pe Transalpina , sigur ne vedem pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Prezent si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssprivat Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Ati hotarat pe unde vreti sa va intoarceti? Voineasa sau Jina/Poiana Sibiului? Sunt curios cati km vor fi. Se alearga sau se merge mai lejer? Ca eu la 'golaneala' nu prea rezist! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Ssprivat: stii stilul meu, oricum s-ar alerga... Domnilor, de-abia astept sa ne revedem! Zven s-a anuntat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Zven a zis ca are o mica "problema" si ca o sa fie acolo daca o rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Octombrie 19, 2014 Autor Share Postat Octombrie 19, 2014 Gata ,,,, desteptarea si la arme ne vedem ca si cand ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 Frateee...am iesit be balcon...e mai frig decat in poponeata unui eschimos.. ) Haine groase baieti! » Post actualizat in 19 Oct 2014 04:50 Ahahaha...autocorect... c.u.r. = poponeata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 Vremea a fost super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 Foarte misto. Mi-au cam inghetzat mainile pe final. M-am oprit sa beau ceva cald la Petrom si v-am vazut trecand... Voi ati prins accidentul? Borsulica, v-am vazit apoi la Eroilor, asteptati pe splai la semafor, dar aveam verde, nu am mai oprit. Vreme superok(se putea un pic mai cald...sau macar sa imi fi luat eu manusile potrivite)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate