motosebi Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Simson 425 s,motor reconditionat,alternator de olaneta 5 12v,atasu, barca si aripa Stoye pe afet de ij,pana gasesc originalu,momentan mai am inca doua bucati in lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Felicitari pentru mobra si pentru pozele foarte reusite, dar mai bine nu apareai in cadru. Tricoul, tenisii si pantalonii de trening descalifica efortul depus de fotograf, iar vesta mai rau se potriveste cu restul hainelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Felicitari pentru mobra si pentru pozele foarte reusite, dar mai bine nu apareai in cadru. Tricoul, tenisii si pantalonii de trening descalifica efortul depus de fotograf, iar vesta mai rau se potriveste cu restul hainelor. Dar cine vroiai sa apara Cruduta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motosebi Postat Octombrie 18, 2014 Autor Share Postat Octombrie 18, 2014 Am destule poze in care nu apar si pana la urma e motoru meu,de ce nu mi-as face poze pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Felicitari pentru mobra si pentru pozele foarte reusite, dar mai bine nu apareai in cadru. Tricoul, tenisii si pantalonii de trening descalifica efortul depus de fotograf, iar vesta mai rau se potriveste cu restul hainelor. Sebi este un motociclism cu vechime, il cunosc personal de peste 17 ani, timp in care nu cred ca i-a lipsit cel puțin o motocicleta din garaj...cred sincer că nu hainele l-ar face "motociclist". Aşa ca eu aş sta in banca mea şi nu aş face afirmații gratuite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Eu mai aştept, poate vine şi Cruduţa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 N-ati inteles. Pozele sunt artistice prin excelenta, se vede asta, sunt foarte reusite. Dar aspectul motociclistului nu se incadreaza in peisajul artistic al fotografiilor. N-are asta a face cu experienta lui de motociclist, pe care n-a contestat-o nimeni. E ca si cum te-ai duce la un restaurant de 5 stele incaltat in tenisi, nu merge. De acord? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 (editat) Simson 425 s,motor reconditionat,alternator de olaneta 5 12v,atasu,simson.jpg barca si aripa Stoye pe afet de ij,pana gasesc originalu,momentan mai am inca doua bucati in lucru Barca aia de Stoye TML nu se "pupa" deloc cu cadrul de atas de Jupiter 4, nici lampa de IJ 56 pe aripa spate a motocicletei......sa nu mai vorbesc de rama farului de Manet S100 care strica imaginea farului de Simson sau de toba de esapament dar..... bine e ca ambitie este. Spor la treaba ! PS : cand am avut piese de atas Stoye TML nu a interesat pe nimeni. Editat Octombrie 19, 2014 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 (editat) fain Simsonu cu atas.....azi am scos-o si eu la o tura......... la mz continuam munca.........se pare ca va veni si o jawa Editat Octombrie 19, 2014 de BLACK SPIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motosebi Postat Octombrie 20, 2014 Autor Share Postat Octombrie 20, 2014 Tripla este originala de Simson,rama aia mi-a placut mie,am si originala,de toba insa am nevoie In rest este origila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motosebi Postat Mai 6, 2015 Autor Share Postat Mai 6, 2015 Furca asta urmeaza sa o pun pe motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Ma insel sau telescopul din dreapta al furcii este stramb ? Sau are joc mare in bucsele de legatura dintre pahar si telescop ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Bai Sebi bai.E stramba toata.Si ai si bataie congenitala la roata spate.Roata de la atas nu e originala si are puse si spitele invers.Cum ai reusit domnule? Bravo tie ,mai ales pentru ca ai curajul sa-ti pui nota personala.te astept la o bere la "Cuca" lu Aleko. Alo .Teoreticienii!Ciocu mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motosebi Postat Mai 11, 2015 Autor Share Postat Mai 11, 2015 Ma insel sau telescopul din dreapta al furcii este stramb ? Sau are joc mare in bucsele de legatura dintre pahar si telescop ? Nu este stransa,am asamblato doar sa-i fac poza,ma incanta ca-i de inox,la altele ,care le mai am,partea nichelata are puncte de rugina si prin zona mea,nu am unde sa nichelez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 original nu erau cromate tecile si suportii de far,doar jugurile,suruburile de sus si tzavile de jos au avut crom..nu nichel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate