motosebi Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Simson 425 s,motor reconditionat,alternator de olaneta 5 12v,atasu, barca si aripa Stoye pe afet de ij,pana gasesc originalu,momentan mai am inca doua bucati in lucru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Felicitari pentru mobra si pentru pozele foarte reusite, dar mai bine nu apareai in cadru. Tricoul, tenisii si pantalonii de trening descalifica efortul depus de fotograf, iar vesta mai rau se potriveste cu restul hainelor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlad58 Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Felicitari pentru mobra si pentru pozele foarte reusite, dar mai bine nu apareai in cadru. Tricoul, tenisii si pantalonii de trening descalifica efortul depus de fotograf, iar vesta mai rau se potriveste cu restul hainelor. Dar cine vroiai sa apara Cruduta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motosebi Posted October 18, 2014 Author Share Posted October 18, 2014 Am destule poze in care nu apar si pana la urma e motoru meu,de ce nu mi-as face poze pe el Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clasic Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Felicitari pentru mobra si pentru pozele foarte reusite, dar mai bine nu apareai in cadru. Tricoul, tenisii si pantalonii de trening descalifica efortul depus de fotograf, iar vesta mai rau se potriveste cu restul hainelor. Sebi este un motociclism cu vechime, il cunosc personal de peste 17 ani, timp in care nu cred ca i-a lipsit cel puțin o motocicleta din garaj...cred sincer că nu hainele l-ar face "motociclist". Aşa ca eu aş sta in banca mea şi nu aş face afirmații gratuite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Penetru Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Eu mai aştept, poate vine şi Cruduţa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 N-ati inteles. Pozele sunt artistice prin excelenta, se vede asta, sunt foarte reusite. Dar aspectul motociclistului nu se incadreaza in peisajul artistic al fotografiilor. N-are asta a face cu experienta lui de motociclist, pe care n-a contestat-o nimeni. E ca si cum te-ai duce la un restaurant de 5 stele incaltat in tenisi, nu merge. De acord? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolo_ID Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 (edited) Simson 425 s,motor reconditionat,alternator de olaneta 5 12v,atasu,simson.jpg barca si aripa Stoye pe afet de ij,pana gasesc originalu,momentan mai am inca doua bucati in lucru Barca aia de Stoye TML nu se "pupa" deloc cu cadrul de atas de Jupiter 4, nici lampa de IJ 56 pe aripa spate a motocicletei......sa nu mai vorbesc de rama farului de Manet S100 care strica imaginea farului de Simson sau de toba de esapament dar..... bine e ca ambitie este. Spor la treaba ! PS : cand am avut piese de atas Stoye TML nu a interesat pe nimeni. Edited October 19, 2014 by Lolo_ID Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLACK SPIDER Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 (edited) fain Simsonu cu atas.....azi am scos-o si eu la o tura......... la mz continuam munca.........se pare ca va veni si o jawa Edited October 19, 2014 by BLACK SPIDER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motosebi Posted October 20, 2014 Author Share Posted October 20, 2014 Tripla este originala de Simson,rama aia mi-a placut mie,am si originala,de toba insa am nevoie In rest este origila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motosebi Posted May 6, 2015 Author Share Posted May 6, 2015 Furca asta urmeaza sa o pun pe motor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolo_ID Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Ma insel sau telescopul din dreapta al furcii este stramb ? Sau are joc mare in bucsele de legatura dintre pahar si telescop ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HondaSan Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 Bai Sebi bai.E stramba toata.Si ai si bataie congenitala la roata spate.Roata de la atas nu e originala si are puse si spitele invers.Cum ai reusit domnule? Bravo tie ,mai ales pentru ca ai curajul sa-ti pui nota personala.te astept la o bere la "Cuca" lu Aleko. Alo .Teoreticienii!Ciocu mic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motosebi Posted May 11, 2015 Author Share Posted May 11, 2015 Ma insel sau telescopul din dreapta al furcii este stramb ? Sau are joc mare in bucsele de legatura dintre pahar si telescop ? Nu este stransa,am asamblato doar sa-i fac poza,ma incanta ca-i de inox,la altele ,care le mai am,partea nichelata are puncte de rugina si prin zona mea,nu am unde sa nichelez! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4bike Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 original nu erau cromate tecile si suportii de far,doar jugurile,suruburile de sus si tzavile de jos au avut crom..nu nichel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts