littlekriminal Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 http://www.romaniatv.net/media_239968_accident-grav-de-motocicleta-la-pitesti-video_178639.html Cand te mananca in kur, te scarpini... » Post actualizat in 23 Oct 2014 09:29Acum am aflat ca unul dintre ei a murit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 r.i.p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 S-au oprit direct in zid, nu au ricosat spre altceva/altundeva... nu casti... Groaznic accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 fara casca.bag de seama ca au venit cu capul fix in zid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 se cheltuie bani, timp si resurse degeaba pentru niste cocalari, astia trebuie lasati in sant pana incep sa puta si dupa arsi si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Pe mobra se vede o singura persoana , sau gresesc ? Casca nu stiu ce ar putea salva in astfel de situatii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 (editat) Am vazut dimineata stirea pe Digi24, cica unul din ei era/este preot... http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/VIDEO+Doi+barbati+au+intrat+cu+motociclul+intr-un+gard+de+beton+ Editat Octombrie 23, 2014 de PepsiMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Pe mobra se vede o singura persoana , sau gresesc ? Casca nu stiu ce ar putea salva in astfel de situatii . pai pe mobra de ce porti casca?ca te obliga legea?una e sa dai cu capul de beton protejat si alta sa dai fara nimic.parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 (editat) Nu sunt clare imaginile dar par a fi doua persoane . Da , esti obligat sa porti casca sau mai bine zis , esti obligat sa-ti mai dai o sansa . Acum depinde de fiecare ce intelege din obligativitatea asta . Am senzatia ca utilajul a depasit asteptarile si reactia conducatorului . Editat Octombrie 23, 2014 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishutz Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Ruuuuun Forest, ruuuun! Hai sa ne agitam aiurea pentru unii care si-au copt-o singuri, cocalar style. Miroase a basini de la 1km.. Now, let's have a cold one Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 (editat) se cheltuie bani, timp si resurse degeaba pentru niste cocalari, astia trebuie lasati in sant pana incep sa puta si dupa arsi si gata Nu oi fi nici eu eu intreg la cap de ma amuz... Cate accidente nu sunt facute din bravuri de genul? Uite ce se intampla cand crezi ca ai 3 bile... viata ti-o mai da peste nas si iti arata ca de fapt ai doar 2... si alea mici si scofalcite si duse la groapa acum... Tot educatia e problema zic eu... Editat Octombrie 23, 2014 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishutz Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Apropo, casca e pentru fraieri, nu pentru aia care o ard in basini ca sa vada lumea "cine e ei" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 aia nu este motocicleta, se poate inchide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 23, 2014 Autor Share Postat Octombrie 23, 2014 Eu am mers pe asa ceva, vreo 4 zile. E destul de racheta(pentru cineva care nu este obisnuit cu viteza) si nu are frana de mana, ca la motocicleta, are doar la picior. Primul instinct e sa tragi levieru', cand iti dai seama ca nu exista si in fata ta e un zid...ai cam pus-o. Omul care a murit era preot si avea un chopper. Deocamdata asta e cauza la care ma gandesc, nu s-a asteptat sa nu fie levier de frana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 o porti pt siguranta, sau cum ai zis tu pt o sansa si pt a putea avea o inmormantare cu capacul deschis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 rip,dumnezeu ne mai scapa de asa zisi motociclisti care ne fac de ras ,sa fie invatare de minte pentru altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 (editat) Omul care a murit era preot si avea un chopper. Deocamdata asta e cauza la care ma gandesc, nu s-a asteptat sa nu fie levier de frana... Pai cand te sui pe un fier, atat conteaza? Forja? Nu te uiti de comenzi, nu verifici franarea la viteza mica, nu verifici daca trage intr-o parte? (ca imi aduc aminte si scuterul cand l-am luat, desi mai facuse un test-drive acu' ceva ani, tot l-am invartit prin curte la munca sa vad ce si cum). Ca dupa la oprire, D-zeu cu mila! Multa vreme mi-a fost frica de frana fata (si inca imi e) ca daca nu gandesti franarea, ai sters pe jos, ajungi cu capul in stalp/gard ca astia, pe cand cu acceleratia o mai scalzi, te mai depaseste o bicicleta, mai moare la semafor, etc. Dar la ce nivel de prostie e in tara si cand ii mai vad si pe ai mei colegi de la munca (soferi profesionisti unii), tare mi-e ca ai dreptate... iar popii... sa fac o gluma... D-zeu cu mila! Editat Octombrie 23, 2014 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishutz Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Vorba unui prieten, motociclist si el: Orice maimuta poate trage de gaz in linie dreapta, asa si cu "soferul". Sa le fie tarana usoara si pacat ca au ales calea asta de duca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 23, 2014 Autor Share Postat Octombrie 23, 2014 Pai cand te sui pe un fier, atat conteaza? Forja? Nu te uiti de comenzi, nu verifici franarea la viteza mica, nu verifici daca trage intr-o parte? Da, ai dreptate, dar Can Am-ul ala iti da o senzatie de masinarie "grozava", genul ala care pare foarte safe si usor de condus. Eu cand am mers cu el, chiar si dupa a 4-a tentativa de franare, tot cu mana imi venea sa franez, efectiv nu m-am putut obisnui imediat(asta insemnand aprox. 5 minute de mers). Stiind niste prieteni de-ai lor, ma gandesc ca poate bagasera si vreo bere, sau vreun pic mahmuri...si toate astea sa fi dat rezultatul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Eu cand am mers cu el, chiar si dupa a 4-a tentativa de franare, tot cu mana imi venea sa franez, efectiv nu m-am putut obisnui imediat(asta insemnand aprox. 5 minute de mers). Tampita comparatie fac si eu, dar si mie imi venea sa trag ambreiajul la scuter mai tot timpul... Daca tu traiesti si povestesti inseamna ca totusi ai avut destula minte cat sa nu ii rupi fasu' incat sa nu mai poti opri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 http://www.darwinawards.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Cand a facut un coleg de munca un test drive in masina mea cu cutie automata, la un viraj dreapta, zicea cu gura lui "a, ce fain, ce nu trebuie sa apes pe ambreiaj si sa schimb viteza", si exact dupa ce a terminat ce avea de spus, a calcat puternic cu piciorul stang pe frana. Reflexe sunt lucruri deseori utile, uneori fatale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Pe jucaria asta am vazut cateva persoane care conduceau fara casca,inclusiv cateva fete.El o fi avut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disturber Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Din cate stiu, can-am se conduce cu B-ul? Sau ma insel? In cazul acesta nu este obligatorie purtarea castii...desi in situatia data probabil ca le-ar fi fost ultima sansa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Da se conduce cu B-ul,dar la un impact garantat se sare cu capu inainte si atunci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate