eFu' Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Weekendul asta se anunta vreme numai buna, cu ceva nori, 24-25 de grade, fara ploaie. Pentru sâmbătă mă tentează două direcții: - către Herculane, prin Caransebeș, întoarcere prin Oravița, Anina, Reșița - Hațeg, Sarmisegetusa Regia, cu întoarcere prin Orăștie, Deva, Făget. Ambele sunt în jur de 500km, plecare la 8.00-8.30 maxim. Cine se oferă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 suna bine... sa vedem daca se aliniaza astrele ptr weekendul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Pana la Sarmisegetuza Regia e drum de piatra apropae 20km, cu motoare de strada se merge cam greu pe acolo. Asta e drumul de piatra: https://goo.gl/maps/AySiV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Da, vazusem pe Goagle ca e un drum care se înfundă...m-am gândit că nu e super, dar știam că se poate ajunge și cu mașina, deci că ar fi circulabil. Nu am ajuns pe acolo și mi-am propus de mult timp să merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Tu n-o sa ai probleme cu GS, eu am fost cu V-Strom-ul cu pasager si a fost ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 ultima oara cand am fost cu masina era praf, nu as mai merge a doua oara. nici cu motoru meu nu ma incumat, dar va astept la o bere la Costesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 ...deci se poate! Te mai bagi la o tură? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Nu promit nimic, am planificata o tura pe off prin Sureanu, dar daca pica tura atunci te anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 ... va astept la o bere la Costesti Păi...? Ajungi prin zonă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Păi...? Ajungi prin zonă? vin din Timisoara, doar ca pe drumuri neasfaltate nu ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Pana pe la Sarmizegetusa ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 vin din Timisoara, doar ca pe drumuri neasfaltate nu ma bag Păi mergem cu toții, atunci, până la Costești, cine vrea să ajungă la Sarmisegetusa merge mai departe și ne putem regrupa tot la Costești pentru întoarcere. Pana pe la Sarmizegetusa ma bag si eu. Și rămâi pe acolo sau vii mai departe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 (editat) Nu raman....sambata e si festivalu.....la padurea verde Eu nu stiu nici un Costesti in zona. Editat Iunie 16, 2015 de kawazaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 De la Călan către Grădiștea de Munte. De acolo e drum pietruit spre Sarmisegetusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Drumul are cam 18 km de drum forestier. Pana la Gradiste e un drum lat, cu motoru se pot evita relativ usor gropile mari, dar se merge incet, asa ca sa va faceti timp. Eu am facut o parte cu CBF-u si pasager si bagaje si se putea face, am abandonat din lipsa de timp. Dupa acea am revenit cu masina. L-am facut fara probleme (Opel Vectra) Adevarul e ca de la Gradiste eu am mers pe jos. Dar a trecut la un moment dat si un Fiat punto cu 5 oameni. La podete e betonat sau asfaltat, si atentie ca sunt cateva curbe mai stramte care si sunt in panta destul de abrupta. Sus la cetate exista parcare deci aveti unde sa lasati mobrele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 (editat) Daca e drum da tara nu vin... Suspensia e setata mai tare, gumele n-au crampoane, daca erau vreo 2-5km hai mai treaca, am mai facut pe chuck norirs si am imprastiat alta mobra la 5km/h si am spart semnalizari indoit schimbator.... Editat Iunie 16, 2015 de kawazaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Atunci o redirecționam spre Herculane, Orșova, Oravița, Anina, Recita, Tm. Asa suna mai tentant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 (editat) Pe partea aia tot am mers, de ce nu o tura pana la zimbri ? Editat Iunie 16, 2015 de kawazaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 (editat) ar fi o varianta interesanta si asta. ar iesi cam asa: https://goo.gl/maps/yuQmR aprox 400 km Editat Iunie 16, 2015 de Akbert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 (editat) Nu pot sa ma intind mult, sambata e ziua lu al batran ceva mai scurt 200km. Editat Iunie 16, 2015 de kawazaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Păi dacă tot vrem să învârtim roata, pe asfalt sau oriunde, hai să ne adunăm! Direcția o putem stabili ad-hoc. @kawa: plecăm dimineață și prinzi și șprițul de sărbătorire. @sury: te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Imi este egal incotro, doar drum bun sa fie(asflatat) Caransebes-Anina-Slatina am fost deja de multe ori, ar merge un Bozovici, morile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Da, oriunde, numai sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Atat timp cat stati pe asfalt, optiunile in zona nu sunt multe si se epuizeaza. @blorin E pacat sa nu bagi vaca un pic pe coclauri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Atat timp cat stati pe asfalt, optiunile in zona nu sunt multe si se epuizeaza. @blorin E pacat sa nu bagi vaca un pic pe coclauri Cam da, aceleasi trasee in fiecare vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate