sivi Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Lipsesc xchallenge-ul si aprilia rxv 5.5, care ar fi ocupat locuri bunicele in zona de interes.....probabil cea mai centrala fiind rxv-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 in diagrama aia vad motoare care se mai vand de noi... xc-ul nu e ca nu se mai vinde nicaieri ca nu mai e in productie de ceva ani buni. din ce-mi aduc aminte, rxv-ul e cu regim cam ca exc-urile ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Cam puţine mobre acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Octombrie 27, 2014 Autor Share Postat Octombrie 27, 2014 (editat) in diagrama aia vad motoare care se mai vand de noi... xc-ul nu e ca nu se mai vinde nicaieri ca nu mai e in productie de ceva ani buni. din ce-mi aduc aminte, rxv-ul e cu regim cam ca exc-urile ... De acord, insa la noi merge mai bine piata sh. , eu unul le-am luat in calcul.» Post actualizat in 27 Oct 2014 17:57 Cam puţine mobre acolo.Nu sunt foarte convins ca sunt muuult mai multe, probabil mai lipsesc din cele iesite din fabricatie.Sunt chiar 2 modele neanuntate inca. Editat Octombrie 27, 2014 de xtrblack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 E destul de vechi graficul ala. Sunt multe mobre care nu sunt trecute prin tabelul ala insa in partea de jos [e.g. seria WRF de la Yama]. Noua AT e un mit reesapat in fiecare an. Iar ce zic ei acolo cu asteptarile legate de greutate si cai/cilindree sunt de fapt niste asteptari ale unora de la Asphalt&rubber parca. Cealalta Honda e un mister cel putin pt mine. Nu am auzit nimic de ea. Din graficul astora reiese ca la clasa 1200 Ducati Multistrada e mai "dirt worty" decat Honda Crossdresser. Cred ca daca facaem eu graficul ala ar fi lipsit cel putin cate o mobra incepand de la clasa 300-500 pana la 1100-1300. Ba chiar la clasa mare eliminam cel putin primele 3 pozitii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Octombrie 27, 2014 Autor Share Postat Octombrie 27, 2014 (editat) Graficul este actual - septembrie 2014.... La cat de multe mobre sunt in clasa mare e greu sa faci o diferentiere si probabil inutil. Trebuie sa fii prea bun ca sa faci o diferenta clara in offroad, deci decizia alegerii este pentru cum e pe asfalt. » Post actualizat in 27 Oct 2014 19:19 Sunt multe mobre care nu sunt trecute prin tabelul ala insa in partea de jos [e.g. seria WRF de la Yama]. Seria wrf are intervalele de service la putini km, probabil motivul pentru care nu apare nici rxv-ul, asa cum zicea b374. De altfel corect avand in vedere pretentiile de adv/touring. » Post actualizat in 27 Oct 2014 19:20 Si probabil celelalte la care te gandesti tu sunt in zona cross/enduro Editat Octombrie 27, 2014 de xtrblack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 (editat) Graficul este actual - septembrie 2014.... La cat de multe mobre sunt in clasa mare e greu sa faci o diferentiere si probabil inutil. Trebuie sa fii prea bun ca sa faci o diferenta clara in offroad, deci decizia alegerii este pentru cum e pe asfalt. Cam ai dreptate insa ..........................1190 R. » Post actualizat in 27 Oct 2014 19:50 Seria wrf are intervalele de service la putini km, probabil motivul pentru care nu apare nici rxv-ul, asa cum zicea b374. De altfel corect avand in vedere pretentiile de adv/touring. » Post actualizat in 27 Oct 2014 19:20 Si probabil celelalte la care te gandesti tu sunt in zona cross/enduro Mda si aici ai parea ca ai dreptate, dar atunci, de ce au pus cele 2 EXC-uri. Editat Octombrie 27, 2014 de ERU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Seria wrf are intervalele de service la putini km, probabil motivul pentru care nu apare nici rxv-ul, asa cum zicea b374. De altfel corect avand in vedere pretentiile de adv/touring. wrf e raison cat de cat. ma tot gandesc de ce am luat eu wrr ca la un wrf faceam un extra revizion anu' asta si depaseam si q7-le ala care m-a ofticat la un moment dat » Post actualizat in 27 Oct 2014 20:18 Mda si aici ai parea ca ai dreptate, dar atunci, de ce au pus cele 2 EXC-uri. hamericani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Lipsesc xchallenge-ul si aprilia rxv 5.5, care ar fi ocupat locuri bunicele in zona de interes.....probabil cea mai centrala fiind rxv-ul. Xchallenge nu cred ca se mai fabrica. Graficul cuprinde modelele aflate in fabricatie si care se gasesc pe piata americana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 citim si noi un pic? Xchallenge nu cred ca se mai fabrica. sigur Graficul cuprinde modelele aflate in fabricatie si care se gasesc pe piata americana. nope. are si xt660z de ex. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Octombrie 27, 2014 Autor Share Postat Octombrie 27, 2014 (editat) Ok, cu cateva mici exceptii, eu cred ca reflecta destul de bine optiunile din jurul unui enduro/adventure adevarat, care din pacate lipseste cu desavarsire. Varianta momentului pare a fi 690, iar am gresit-o Editat Octombrie 27, 2014 de xtrblack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 ma tot gandesc de ce am luat eu wrr » Post actualizat in 27 Oct 2014 20:18 Fa-mi un pret bun si ma gandesc serios sa te scap de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Fa-mi un pret bun si ma gandesc serios sa te scap de el. bun pt mine sau pt tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 As fi ipocrit daca as spune ca m-am gandit in primul rând la tine, dar, daca vrei sa o ambalez ca un bun vânzator, as putea sa-ti spun ca pretul bun pt tine, e ala care te va ajuta sa o schimbi cu un 450. » Post actualizat in 28 Oct 2014 07:01Ok, cu cateva mici exceptii, eu cred ca reflecta destul de bine optiunile din jurul unui enduro/adventure adevarat, care din pacate lipseste cu desavarsire. Varianta momentului pare a fi 690, iar am gresit-o Tie oricum nu-ti plac monourile, dar daca te zgârma sa dai 800-le sa-ti iei 690 macar sa fie 2014. Si dupa aia sa vezi ce de extra-uri au gandit baietii aia de la Rally Raid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate