B.B. Postat Decembrie 21, 2006 Autor Share Postat Decembrie 21, 2006 caut asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 omule... hai sa-ti dau un sfat.... cumpara tot ce ai nevoie si dupa ce ai toate piesele monteaza-le! altfel o sa moara din nou! motorul ala este o carpeala 100%! daca vrei sa scoti ceva din el ai de schimbat! p.s. uita-te la supape, la culbutori. la cilindru si segmenti si la vibrochen! vezi si tu din ce-s facuti cuzinetii aia! nu-s originali! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 21, 2006 Autor Share Postat Decembrie 21, 2006 omule... hai sa-ti dau un sfat.... cumpara tot ce ai nevoie si dupa ce ai toate piesele monteaza-le! altfel o sa moara din nou! motorul ala este o carpeala 100%! daca vrei sa scoti ceva din el ai de schimbat! p.s. uita-te la supape, la culbutori. la cilindru si segmenti si la vibrochen! vezi si tu din ce-s facuti cuzinetii aia! nu-s originali! deocamdata tot ce schimb am stricat eu cu manuta mea care cuzineti? de unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 nu are cuzineti e pe role k la orice ambielej ...dar tot co pres de ulei uns prin axu de pe partea distributiei... la dr se zice k daca accelerezi mai tare asa in gol si in reprize si se aude bataie k ciocanu pe nicovala,cit de mica,incepe sa se duca ambielaju.. cum dreaq s-a crapat ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 21, 2006 Autor Share Postat Decembrie 21, 2006 nu are cuzinetie pe role k la orice ambielej ...dar tot co pres de ulei uns prin axu de pe partea distributiei... la dr se zice k daca accelerezi mai tare asa in gol si in reprize si se aude bataie k ciocanu pe nicovala,cit de mica,incepe sa se duca ambielaju.. cuzineti are la axu cu came.. nu inteleg cum ar putea fi facuti? au facut chiulasa cu totu'? cum dreaq s-a crapat ala? ? cu ciocanu.... am vrut sa repar axu si nu am scos pinionul.... am gasit pe ebay, da n-am rabdare sa astept atat. poate are cineva mai aproape... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 ba tu stii k am vrut sa vin anume la tine odata?k tot vedeam atunci cind te kinuiai cu intreruperea aia. k tot ne plimbam asa aiurea... ai mai multa grija cu pesele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 21, 2006 Autor Share Postat Decembrie 21, 2006 ba tu stii k am vrut sa vin anume la tine odata?k tot vedeam atunci cind te kinuiai cu intreruperea aia. k tot ne plimbam asa aiurea... ai mai multa grija cu pesele. o sa am acuma ca ma usuca de bani... aprinderea s-a facut = o fisa de la bobina era intrerupta la capatul din bobina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 bagi bani mere bine , cirpesti ...merge 'cirpit'...asta e clar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 scuze, rulmenti! i'm a littel drunk now! stii care e faza? chiar imi pare rau ca ti-ai luat tzaca! serios! si gandeste-te ca ceea ce stiu eu e numai din auzite de la oameni care au vazut motorul desfacut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 21, 2006 Autor Share Postat Decembrie 21, 2006 scuze, rulmenti! i'm a littel drunk now! stii care e faza? chiar imi pare rau ca ti-ai luat tzaca! serios! si gandeste-te ca ceea ce stiu eu e numai din auzite de la oameni care au vazut motorul desfacut! bine ok tu ai dreptate am luat teapa asta e dar motorul e la mine si cu bani se face si chiar il fac bafta aaa si cine imi dadea moto sh in rate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 bai eu nu ti-am spus sa te duci cu cineva care le mananca pe astea ?? nu ai vrut sa asculti .... ce sa-ti fac o iei in freza acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 lasa-l ma, s-a excitat ca prinde 120! scuze ca rad dar mi se pare penibil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 bine ok tu ai dreptate am luat teapa asta e dar motorul e la mine si cu bani se face si chiar il fac bafta aaa si cine imi dadea moto sh in rate? mai bine iei un motor de piese complet decat sa carpesti. Un dr bun nu face mai mult de 5- 600E intr- o tara normala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 lasa-l ma, s-a excitat ca prinde 120! scuze ca rad dar mi se pare penibil! am patit-o si eu si m-am invatat minte , l-as fi ajutat eu dar nu ma pricep la japoneze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 caut asta e de la un dr 650. banuiesc ca sunt la fel 85 lei+taxele postale daca te intereseaza, imi lasi adresa pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 ax cu came Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 22, 2006 Autor Share Postat Decembrie 22, 2006 vreau si pinionul si axul. Sunt fericit ca le-am gasit. v-am trimis PM. Bafta. Multumesc mult. Stresule, vezi ca se poate? E chiar asa un capat de tzara un drac de motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 24, 2006 Autor Share Postat Decembrie 24, 2006 caut si tacheti. e bine sa-i schimb si pe astia daca tot fac ceva. piesele 7 si 10 din poza http://www.bikebandit.com/partsbandit/show...t_id~706345.asp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 24, 2006 Autor Share Postat Decembrie 24, 2006 caut si tacheti. e bine sa-i schimb si pe astia daca tot fac ceva. piesele 7 si 10 din poza http://www.bikebandit.com/partsbandit/show...t_id~706345.asp am gasit si iesa asta. Multumesc. Sper sa ma dau cu moto de Revelion! Mos Craciun, te rog frumos odata si eu: - pinion ax cu came, - lant ax cu came - transport moto - reparatie completa (m-am saturat de cele n suruburi de pe motorul de DR) Care mai aveti DR-uri de reparat aduceti-le la mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 (editat) caut si tacheti. e bine sa-i schimb si pe astia daca tot fac ceva. piesele 7 si 10 din poza http://www.bikebandit.com/partsbandit/show...t_id~706345.asp aia nu sunt CULBUTORI? tacheti parca nu are....k vin culbutorii direct pe axa cu came. sau sunt un fel de tacheto-culbutor? Editat Decembrie 25, 2006 de Manuel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 25, 2006 Autor Share Postat Decembrie 25, 2006 aia nu sunt CULBUTORI? tacheti parca nu are....k vin culbutorii direct pe axa cu came. sau sunt un fel de tacheto-culbutor? habar n-am cred ca culbutori sunt. vin direct pe came si au niste suruburi reglabile care apasa pe supape.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 25, 2006 Autor Share Postat Decembrie 25, 2006 daca vreti ceva frumos aici gasiti http://www.webcamshafts.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 Sper sa ma dau cu moto de Revelion! La ritmul in care le descoperi, cred ca de celalalt revelion Care mai aveti DR-uri de reparat aduceti-le la mine! N-ai pe ce sa-ti faci mana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 25, 2006 Autor Share Postat Decembrie 25, 2006 La ritmul in care le descoperi, cred ca de celalalt revelion N-ai pe ce sa-ti faci mana? ahaha ce multe stii tu... daca cumva vedei posturile de mai sus aflai ca am gasit toate piesele necesare. Maine plec cu o masina la Bc si o aduc acasa, apoi urmatoarea zi cred ca e gata. si nu o fac eu, o duc la mecanic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 26, 2006 Autor Share Postat Decembrie 26, 2006 un magazin on-line de piese... trimit si in Romania http://www.blue-oil-france.com/default.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate