rapboyhed Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 Buna ziua, Se da urmatorul suport care sustine farul, instrumentele de bord, oglinzi. Dupa cum puteti vedea acesta nu se afla intr-o stare foarte buna. Este indoit si ruginit, iar din cauza primei probleme nu pot braca roata spre stanga. Cum procedez sa il indrept ? Il incalzesc inainte si apoi ii aplic lovituri ,sau il fortez intr o menghina fara lovituri doar cu incalzire ? Care credeti ca este varianta cea mai potrivita ? Sau ce alta idei aveti pentru indreptarea acestuia ? Multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 Cel mai bine cauta unul SH drept. Nu e o avere(50-100-200 roni daca e gpz-ul). Daca nu il gasesti, dupaia incearca sa il indrepti pe asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 Scoate tampoanele de cauciug de pe el, daca are, si foloseste caldura unde vrei sa-l indrepti. Brener pe gaz sau autogen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 Daca ai o menghina, o poti utiliza pe post de presa la rece. Pe un bac montezi un profil cilindric plin/bucata lemn esenta tare, iar pe celalalt doua profile/bucati lemm 3cmx3cm si lungime de 10 cm . Bacul mobil impreuna cu lemnul cilindric(depinde) va impinde in deformatia suportului care se afla pe cei doi calareti, chiar asa pot sa-i numesc.Prin presare vei indrepta cadrul...nu stiu daca m-am facut inteles, dar cred ca iti dai seama ca nu este complicat. Cred ca mai ai nevoie de un prieten sa-ti tina de cadru si tu sa manevrezi menghina! Este o varianta.. Bafta, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Februarie 16, 2015 Share Postat Februarie 16, 2015 Fixezi cadrul pe un banc de metal , dai cu autogen si indrepti cu pargii de lemn . Dar atentie, nu trebuie incalzit pana la galben , face cute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Februarie 16, 2015 Share Postat Februarie 16, 2015 Te complici, indrepti intr-o parte si se deformeaza in alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 17, 2015 Share Postat Februarie 17, 2015 probabil nu vei reusi sa il aduci cum a fost, vei tensiona carena si va crapa, probabil vei gasi cu 100 lei sh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 17, 2015 Share Postat Februarie 17, 2015 Wawessh a grait bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate