Constantin Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 Perioada: 30. 04 - 3. 05. 2015 Ziua 1; Bucuresti - Galati - Husi - Iasi Ziua 2: Iasi - Radauti Prut - Dorohoi - Horodnic Ziua 3: Borsa si manastiri, cazare Campulung Ziua 4: Campulung - Bucuresti Motoare pana acum: 2 Burgmanuri 200, vit max 110 km/h. Planificarea este de principiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 Perioada: 30. 04 - 3. 05. 2015 Ziua 1; Bucuresti - Galati - Husi - Iasi Ziua 2: Iasi - Radauti Prut - Dorohoi - Horodnic Ziua 3: Borsa si manastiri, cazare Campulung Ziua 4: Campulung - Bucuresti Motoare pana acum: 2 Burgmanuri 200, vit max 110 km/h. Planificarea este de principiu. s-aveti vreme buna! stau in dorohoi si daca pot ajuta cu ceva prin zona, cu mare placere (suceava si botosani deasemenea). tel. [zero sapte]51/zero 77.904 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fafane Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 (editat) Si noi (un grup de 4 - 1 Transalp, 2 Dragstar si un Hornet) vrem sa facem o tura similara in aceeasi perioada, numai ca noi ne-am gandit la traseu Bucuresti-Tg.Mures(1-a zi)- Radauti (a doua zi), o zi de plimbare prin zona si in ultima zi plecare spre Bucuresti. Deci suntem in sens invers... Ne vom saluta pe drum, cel mai probabil... Sa avem timp frumos si asfalt uscat, astfel incat poate servim un ceai impreuna prin nordul tarii... Editat Martie 4, 2015 de Fafane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 Cazare la cort ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 Husi - Iasi e rau. Iasi - BT pe varianta aleasa de dumneavoastra e si mai rau, cu portiuni neasfaltate (info de anul trecut de prin septembrie-octombrie). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 (editat) borsa - vatra dornei e varza cel putin asa am auzit de la niste colegi care au fost prin septembrie pe acolo, scuze daca nu e corect si s-a reparat intre timp Editat Martie 4, 2015 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fafane Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 Am eu o harta completa cu starea drumurilor din Romania, dar, sincer, nu stiu cum sa o pun aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 Daca o luati de la Vatra Dornei-Prislop o sa aveti o mare problema. Pasul Prislop in septembrie anul trecut era PRAF. Era inconfortabil si cu KTM-ul. Erau si santuri de 20 cm in mijlocul drumului, nisip...... Cel mai prost drum cu asfalt pe care am mers anul trecut. In schimb peisajul e super misto, dar nu apuci sa te uiti la el. Daca nu eram cum KTM, ma intorceam. Eu nu l-as face cu scuterul. O sa iti blestemi zilele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 confirm...Vatra Dornei(Iesirea de la Mestecanis) - Borsa e CRIMINAALLL....varza,,,praf si pulbere....mergeti oriunde dar nu pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 De ce nu Vatra Dornei - Bistrita. Pasul Tihuta era, acum vreo doi trei ani, foarte fain si ca drum dar mai ales ca peisaj. Trebuia sa-l parcurgi de doua ori, prima data pentru peisaj si a doua oara sa te dai. Din pacate eram cu masina, cu pasageri care aveau rau de masina, asa ca ... am admirat doar peisaju'. Pe chestia asta mai ca m-as baga si eu, mai cuget. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 De ce nu Vatra Dornei - Bistrita. Pasul Tihuta era, acum vreo doi trei ani, foarte fain si ca drum dar mai ales ca peisaj. Pentru ca omu' vrea sa mearga pe granite. Tihuta e si acum beton! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanodobescu Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 la Husi suntem cativa motociclisti. Va asteptam cu drag si poate va si insotim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Am eu o harta completa cu starea drumurilor din Romania, dar, sincer, nu stiu cum sa o pun aici... Harta, prin bunăvoința lui Fafane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fafane Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Harta actualizata in permanenta si informatii despre starea drumurilor o gasiti aici: http://forum.peundemerg.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Aprilie 21, 2015 Autor Share Postat Aprilie 21, 2015 Saptamana viitoare, startul! Ziua I-a: cca 500 km, cca 10 h, Galati, Husi. Cazare Iasi. Ziua II-a: cca 300 km, mai dificili, Radauti Prut, Dorohoi, cca 8 h. Cazare Horodnic, dupa Radauti. Ziua III-a; in zona. Traseu de touring mediu spre greu. Nu se recomanda incepatorilor. Bucurestenii ajung rar in acele locuri! » Post actualizat in 22 Apr 2015 09:29Avand in vedere vremea, plecarea maine, 23. 04. 15. Nefiind alti amatori, avansarea actiunii nu pune probleme organizatorice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Aprilie 27, 2015 Autor Share Postat Aprilie 27, 2015 S-a marcat!Eu si Gabi! Prin Cheile Bicazului: In Lunca Prutului: Cca 500 km/zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 (editat) felicitari pt tura. vad ca ati mers cu scuterele. ceva probleme prin zona botosani suceava cu drumul ala rau? cum a fost? ma bucur ca n-ati avut probleme si nu ati folosit numarul meu de telefon, dar in acelasi timp imi pare rau ca nu v-am vazut. sucul/vinul era pregatit la rece si gaseam si ceva bun si cald de mancare. Editat Aprilie 27, 2015 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate