Fafane Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Asta da pasiune si ambitie... I-as da premiul "Cel mai ambitios motociclist" fara nicio ezitare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 de-aia prefer eu statutul de "motociclist de duminica, cand afar' e cald si soare..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 In 4 5 ani deabia o sa isi mai poata lega sireturile la incaltaminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Inainte sa maresc poza, am crezut ca e spuma de curatat de la vreo spalatorie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fafane Postat Martie 6, 2015 Autor Share Postat Martie 6, 2015 Daca omu' se protejeaza bine nu vad de ce s-ar "defecta" in 4-5 ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Pasiune si ambitie zici? As denumi altfel.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Daca omu' se protejeaza bine nu vad de ce s-ar "defecta" in 4-5 ani... Caci doar un costum termic (neopren posibil) turnat pe tine te-ar proteja!?.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Daca omu' se protejeaza bine nu vad de ce s-ar "defecta" in 4-5 ani... Ai incercat sa vezi cum e? Eu am facut cateva faze dastea si ramaneam paralizat vreo saptamana dupa. Ma simt deja "batran" pentru asemenea aventuri:) II lasi pe alti mai capabili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Mie mi-a ajuns un singur drum facut noaptea (1:00 am - 9:00 am)... Cluj - Eforie, in august... Se poate spune ca e vara. Si aveam pe mine cagula, brau, costum full piele (cizme si manusi)... plus costumul de ploaie peste... si tinut (incalzit) pe la spate de o pasagera cam la fel de echipata ca mine... Si cu toate astea pe la 5-6 dimineata faceam flotari printr-o benzinarie pe autostrada. Cam atat imi fusese de cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fafane Postat Martie 6, 2015 Autor Share Postat Martie 6, 2015 Nu neg ca este foarte nasol, am avut si eu experiente similare, dar, Navix, cu ce viteza te-ai deplasat tu si cu ce viteza si ce distanta crezi ca a parcurs omu cu scuteru? Pentru 5-7 km facuti in oras la o viteza de max 40km/h, chiar si pe "vremurile" astea e cam mult totusi sa consideram ca isi pune in pericol atat de grav sanatatea... Este opinia mea, dar, pe vreme mai rece decat asta (ca temperatura), mai mult de 15 min nu faci de acasa pana la munca, aproape nici nu ai timp sa ingheti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Care motociclist ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fafane Postat Martie 6, 2015 Autor Share Postat Martie 6, 2015 Ala care s-a dat jos de pe motor inainte sa fac eu poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 care motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Un echipament textil ok este cu siguranta mai cald pe vreme rece ca cel de piele. Am iesit de 2 ori pe zapada cu mobra, inarmat pana in dinti, palmele au fost singurele care au suferit, pentru ca nu aveam decat manusile de piele. Depinde si de rezistenta la frig a fiecaruia bineinteles, dar si de echipament in primul rand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Asta da pasiune si ambitie... I-as da premiul "Cel mai ambitios motociclist" fara nicio ezitare... Trimite-l la mine ca am de vanzare o pereche de manusi pt vremea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 (editat) Eu am mers toată iarna prin Bucureşti, în zilele în care nu era mâzgă pe jos. Până la 0 grade, la drumuri de 20-30 min prin oraş, un costum de iarnă de 250 EUR rezistă fără absolut nicio problemă. Nu ţi-e nici măcar răcoare, nu mai vorbesc de frig. Şi am văzut şi destui scuterişti, inclusiv pe ninsorile alea nasoale. Şi era clar că nu o făceau de plăcere, ci obligaţi de situaţie. Aşa că merită tot respectul, oricum. Editat Martie 6, 2015 de ionradoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Are si respectul meu, fie si pe scooter. Placere, obligatie, eu nu as face-o... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Asta da pasiune si ambitie... Ambitie poate mai inteleg. Dar pe o vreme ca asta, cu scuterul prin oras.... e mai degraba nebunie curata. Sau poate a pierdut vreun pariu. Sper sa nu auzim de el pe la stiri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=311446805583061&set=t.100001532324539&type=1&theater asta fac de mai bine de 10 ani indeferent de vreme o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Asta da pasiune si ambitie... I-as da premiul "Cel mai ambitios motociclist" fara nicio ezitare... Ca omul are nevoie sa se deplaseze si din lipsa de alt mijloc il alege pe cel mai nepotrivit pentru conditiile meteo si starea carosabilului, cu ce il face "motociclist", ambitios si demn de respect? Doar nu a mers pe Transfagarasan, pentru a si satisface pasiunea, a mers cativa km sa cumpere niste cartofi in oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 (editat) Daca merg cu scuterul prin oras numai sunt motociclist ? Cum ii judecati voi pe unii )))) Vremea nu e relevanta. Am mers si pe zapada si pe toate minunile. Lac inghetat, Dunare inghetata ..e muuult mai distractiv decat vara si asfalt uscat Editat Martie 6, 2015 de darcocbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Daca are 2 roti, si merge oricum si oricând , din partea mea tot respectu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Nu judecam, dar nici nu il urcam pe soclu pe ala care merge la cumparaturi 3 kilometri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fafane Postat Martie 6, 2015 Autor Share Postat Martie 6, 2015 Da, corect, dar e normal sa existe si nihilisti prin zona... By the way, dupa parerea mea, nu doar cei care merg pe Transfagarasan sunt motociclisti... Cred ca livratorii de pizza de pe scutere sunt de 100 de ori mai motociclisti decat noi astia care mergem cu motoru doar cand e soare afara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 (editat) Eu nu. Sa aduni kilometrii cu nemiluita din obligatie, in acelasi mediu (chiar daca trafic aglomerat) nu te face semizeu, nu iti dezvolta nu stiu ce mari abilitati de parcurgere a unui viraj, franare eficienta etc. Chiar nu va inteleg, ce idolatrizati la astia care se chinuie in conditii improprii din obligatie? Interesant, ca la cei care fac asta la nivel de performanta, sport, hobby etc. nu va uitati. Editat Martie 6, 2015 de Kevinn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate