SuzukiRf600R Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Desi nu este un accident asa cum ne-am astepta, merita postat. O stiti pe asta?:-)) http://www.4tuning.ro/filme-masini/view/Axf2rrR0elN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gugal13 Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 on: Asta e motivul pentru care mereu ma bag printre masini. off: "In alte tari mai calduroase, motociclistii au iesit deja pe strazi. In Australia[...]" in alte stiri,in Australia se apropie iarna, nu vara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 cred ca i bateam pe rand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Civilizaţie, altă atitudine... » Post actualizat in 06 Mar 2015 17:43cred ca i bateam pe rand Eu la fel, doar tot aici trăiesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Doar pe rand, ă ? ) cu toti de-odata nu tine ? ) cred ca i bateam pe rand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Civilizaţie, altă atitudine... » Post actualizat in 06 Mar 2015 17:43 Eu la fel, doar tot aici trăiesc. nu e nici o civilizatie, e doar anglia si engleji (cu J de la jegosi) englejii is ca francejii (fricosi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 cred ca a avut dupa aia ceva dureri de coloana / spate la cum a sarit in sus. Norocos omu ce pot spune, cred ca toti in fata monitorului bateam pe toata lumea, fiecare probabil s-ar fi bucurat ca este fara nici un os rupt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SLYther™ Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 (editat) cred ca i bateam pe rand Ce aveai frate cu toti? Singurul care avea vina pun pariu este ultimu cu autoutilitara, care probabil a avut ceva viteza de-a facut acordeon 2 masini si-o motocicleta.....da ce s-a infipt ala fix intre roata si codita ) L.E: Are si vreo 2,5t pe putin autoutilitara.... Editat Martie 6, 2015 de SLYther™ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wakasaky Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 si distanta aia regulamentara unde e? sau ala butona pe faisbuc de pe telefon? ce daca ai 2,5 tone iti trebuie 300 metrii sa opresti? Ce aveai frate cu toti? Singurul care avea vina pun pariu este ultimu cu autoutilitara, care probabil a avut ceva viteza de-a facut acordeon 2 masini si-o motocicleta.....da ce s-a infipt ala fix intre roata si codita ) L.E: Are si vreo 2,5t pe putin autoutilitara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 cred ca pe ala cu autoutilitara il faceam pilaf ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SLYther™ Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 si distanta aia regulamentara unde e? sau ala butona pe faisbuc de pe telefon? ce daca ai 2,5 tone iti trebuie 300 metrii sa opresti? Nu e vb de distanta de franare aici, ci de inertie! cred ca pe ala cu autoutilitara il faceam pilaf ! La ala te ajut eu! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wakasaky Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 ce spune conducerea aia preventiva, mai dai dreq de engleJi cum a spus dl. de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 E australia bre, nu anglia )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wakasaky Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 aa da ? intru in pamant, scuzoaiele mele, trec prin perioade grele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZU Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Mie mi s-a parut foarte tare faptul ca dupa ce i-a rupt coloana si i-a spart motocicleta in doua, motociclistul a facut cunostinta foarte amabil cu baiatul cu pricina si chiar a ras..... WTF ?!?!?!?!?! Foarte civilizat gestul asta !!! » Post actualizat in 06 Mar 2015 18:37Dar destul de socant pentru mine...Bine ca totul s-a terminat cu bine pentru toata lumea, inafara de vehicule, dar da-le incolo de fiare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gugal13 Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 @TZU Intr-adevar, cel mai socant lucru e reactia motociclistului, mai ales daca e sa o comparam cu reactiile sugerate de colegii de pe forum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gigeluss Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Ce m-am speriat cand a inceput ala sa zboare si sa geama ))) Aveam boxele aproape la maxim ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Jos palaria pentru atitudinea motociclistului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 pai normal. ca ii da dauna totala si el vinde motoru. :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reddogsibiu Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Numai supereroi care bat tot ce prind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
??? Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Fratilor, lasati controversele cu bataia si mai bine invatati cevadin treaba asta: 1.Reactia motociclistului de dupa accident(Respect!); 2. Cand e vorba de franat in spatele unei coloane de masini, e mult mai bine sa treci prin lateral de ultima masina. Soferii care vin din spate nu te vad si au impresia ca au suficient spatiu de franare. Daca era aceeasi situatie la noi... cu ITP-ul luat "pe bune" de toate conservele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 (editat) pai normal. ca ii da dauna totala si el vinde motoru. :-)) Îi dă daună totală, el îl face pe genunchi cu piese de la dezmembrări luate de pe forum şi îl vinde de nou pe bikeshop.au, spunând că l-a adus din Italia, unde a fost al unei doctoriţe nefumătoare în vârstă de 95 de ani care îl ţinea numai în garaj. Să fim riguroşi... Editat Martie 6, 2015 de ionradoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 (editat) @TZU Intr-adevar, cel mai socant lucru e reactia motociclistului, mai ales daca e sa o comparam cu reactiile sugerate de colegii de pe forum... exact, este socant sa-l vezi pe unul comportandu-se civilizat intr-o situatie tensionata.... Editat Martie 6, 2015 de RazvanLNI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 (editat) România: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152895272853813&set=pcb.908017212562386&type=1&theater Motociclistul, după spusele oamenilor la fel ca cel din clip, teafăr! Editat Martie 6, 2015 de MAN!AC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gigeluss Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Acest conţinut este indisponibil momentan Pagina pe care vrei să o vezi nu se poate afişa momentan. Poate nu este disponibilă, poate linkul pe care ai apăsat a expirat sau poate nu ai permisiunea să vezi această pagină. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate