gabi_papi Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 Hai sa dezmortim situatia cu noul topic de Plimbari pe 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 curajosi nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 Magheru? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 Duminica am facut Urlati-Apostolache-Lapos-Minastirea Ciolanu-Magura-Plescoi, aici o pauza la magazinul Gabishor pentru a umple topcase cu produse specifice zonei, apoi intoarcere prin Vernesti-Merei-Pietroasele-Mizil-Urlati, 170 km, vremea buna, drumurile in stare foarte buna, fara aglomeratie, dar foarte mult nisip prin padure intre Ciolanu si Magura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Martie 25, 2015 Autor Share Postat Martie 25, 2015 Cum se simte frigul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 Friguros... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 Duminica am facut Urlati-Apostolache-Lapos-Minastirea Ciolanu-Magura-Plescoi, aici o pauza la magazinul Gabishor pentru a umple topcase cu produse specifice zonei, apoi intoarcere prin Vernesti-Merei-Pietroasele-Mizil-Urlati, 170 km, vremea buna, drumurile in stare foarte buna, fara aglomeratie, dar foarte mult nisip prin padure intre Ciolanu si Magura. acelas traseu decat ca am venit pe valenii de munte tarlesti zeletin , am fost la vulcanii noroiosi apoi pe ciolanu lapos apostolache magurele si iar valeni , intradevar mult nisip prin padure acolo in rest vremea super si frigul nu se simtea chiar asa rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ad3lin_01 Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Duminica am fost cu grupu sibiu riders de la sibiu la sighisoara. 28 de moto nu sa sintit deloc frigu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_whp Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 Merge cineva sambata la SAM? http://www.sam.ro/Informatii-generale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_whp Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Sambata 10.30 Sala Sporturilor. Ne intalnim mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 este bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Professoru Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 facusem un topic, dar vad ca l a sters cineva. plecam sambata de la Sala Sporturilor, iar vineri ne intalnim tot acolo pe seara sa mai stam de vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 cam putini clienti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Professoru Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Asa zici mereu:)) o sa fim cel putin 10 daca e vremea buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 ce rautacios esti,vremea cam lasa de dorit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikel1992 Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Vremea este buna, cu toate ca se schimba prognoza zi de zi . O sa vin si eu cu cativa prieteni din Urlati , daca nu cumva o sa plecam direct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi82 Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Vin si eu sambata daca nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Professoru Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 nu cred ca o sa ploua. va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 hai cu soarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_whp Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Nimeni pe la sala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionita Catalin Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 eu astept la barcanesti .o ora aproximativa cand plecati spre bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantani Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Prezent si eu » Post actualizat in 03 Apr 2015 18:37 10:30 la sala sporturilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_whp Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Cred ca in jur de 11 plecam spre Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Professoru Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 la 10:30 ne intalnim, la 11 plecam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate