Cristi PH Postat Martie 22, 2019 Share Postat Martie 22, 2019 Salut, as vrea sa stiu daca LS2 Helmets e zgomotoasa la viteza? Multam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Martie 23, 2019 Share Postat Martie 23, 2019 Acum 10 ore, Cristi PH a spus: Salut, as vrea sa stiu daca LS2 Helmets e zgomotoasa la viteza? Multam ! Salut. Depinde ce înseamnă 》viteza《pentru tine și ce motor deții. Ca sa ti poti face o idee, la 110 - 120km/h cu un shark de 8-900lei și o cagulă e suportabil drumul in bataia directa a curentului ce se formeaza pe un naked. Ls2 ul despre care vorbești e posibil să-ți îndeplinească aceleași condiții. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Martie 23, 2019 Share Postat Martie 23, 2019 Mersi, astept o parere de la un posesor de Ls2. Viteza ,da, 100-120km/h. Agriusul din dotare e nasol peste 60 si insuportabil la 120. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 23, 2019 Share Postat Martie 23, 2019 Pai de ce nu cauți un topic de LS2? Intri la chinezăriile astea de MT?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Martie 23, 2019 Share Postat Martie 23, 2019 (editat) 25 minutes ago, Cristi PH said: Mersi, astept o parere de la un posesor de Ls2. Viteza ,da, 100-120km/h. Agriusul din dotare e nasol peste 60 si insuportabil la 120. E zgomotoasa la viteza. Daca ai parbriz cu turbulente e mai rau. Daca ai flux de aer curat e mai bine, dar in orice caz la drum lung o port cu dopuri de urechi. Editat Martie 23, 2019 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Martie 23, 2019 Share Postat Martie 23, 2019 https://www.olx.ro/oferta/casca-moto-noua-ls2-ff353-rapid-crypt-s-m-l-IDbyAD3.html#0e9c147619;promoted Despre asta integrala vreau o parere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Martie 23, 2019 Share Postat Martie 23, 2019 (editat) In primul rand, nefiind MT, nu are ce cauta pe topicul de MT :D. In al doilea rand, vad ca e doar DOT approved, adica supusa unor teste care nu mai sunt la standardele de siguranta la care se produc in ziua de astazi castile moderne. Personal as cauta ceva care e cel putin ECE approved (remarcand bugetul). Daca stai in Prahova cu siguranta ai vreme rece dimineata/seara, asa ca un Pinlock e necesar ca sa nu ti se abureasca viziera pe interior. Editat Martie 23, 2019 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Martie 24, 2019 Share Postat Martie 24, 2019 (editat) Salutare colegi. Imi doresc sa cumpar peste o luna de zile o casca noua. Am pus ochii pe modelul kre snake carbon, insa la acelasi buget am si un ls 2 tot din carbon. Prea multe informatii nu am gasit despre aceste casti. Are cineva kre snake ul si imi poate spune cum e ? (Sau daca stiti vreun vloger mai cu capul pe umeri care a testat casca ) :))? Editat Martie 24, 2019 de Klaus Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikkon Postat Aprilie 14, 2019 Share Postat Aprilie 14, 2019 Are cineva seria Le Mans? Cele open face pentru scooter zic eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danm Postat Iulie 24, 2020 Share Postat Iulie 24, 2020 salut , m-a intereseaza un MT Syncrhrony duou sport, de la posesori as vrea sa stiu o greutate ( port M , pe net gasesc diferite cifre ) , si cum sta cu ventilatia la viteza mica ( off-road) . Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANG3R Postat Februarie 14, 2023 Share Postat Februarie 14, 2023 Ceva pareri despre un MT Thunder 4 SV A1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate