claudeel Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 (editat) Iti explica asta ce are mobra =)) Editat Martie 30, 2015 de claudeel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Topicul acesta va castiga premiul FUN 2015. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Silviu esti pedepsit lifetime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Daca a gasit cineva subtitrarea pe regielive este rugat sa ne dea si noua, nu mai fiti egoisti ! nota 10 am ras maxim ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 greierasul ..Cred ca am sa ati fac o reclamatie pe forum ca vad ca zace in u gramatica/romana/matematica/fizica/informatica/chimie ce mai stii u asa ca sa invatam si noi de la u .Face Off baiatule .Am sa ati fac o reclamatie pe forum pentru OFF Topic nenea Info ce le stie el pe toate. Esti ff arogant si lipsit de bun simt,si unde mai pui ca nu oferi nici o parere/sfat etc.Doar Gramatica zace in u domnu care le stie pe toate.Nici nu stiu de ce ma obosesc sa ati mai scriu. Daca toti ar fi asa cu nasu pe sus ca u ar muri electrocutati de firele de inalta tensiune ) ( mai lasa capu in jos ca prea iei tot aeru de afara in plin ) » Post actualizat in 30 Mar 2015 18:15 Multumesc pentru info colegu.Asa am sa fac am sa merg la un mecanic sa vad ce ami zice ,si apoi am sa vad ce este de facut.Multumesc ff mult. Te superi degeaba. Omul doar ti-a spus sa vorbesti corect. Daca un vorbitor nativ de romana o da de gard atat de tare, consider ca degeaba ii bate oala de ambreiaj. Reclama tu pe cine vrei, poti sa ma reclami si pe mine, dar sfatul meu e sa pui mana pe o carte. Degeaba ai motocicleta daca esti analfabet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Poate se prostește? Oricum e într-un fel, mai greșește omul dar nu în halul ăsta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silsilviu85 Postat Martie 30, 2015 Autor Share Postat Martie 30, 2015 ok toti ma criticati nu mai zic nimica....... dar cnd am o problema de genu asta nu mai stau sa scriu cu punctuatie etc,pnt ca ami pierd cumpatu dar na..Intelegeti ce vreti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratian88 Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 (editat) Colegii...am gasit subtitrare !!! "Ok, toți mă criticați! Nu mai zic nimic... dar, când am o problemă de acest gen, nu mai stau să scriu corect gramatical și ortografic, deoarece îmi pierd cumpătul, din păcate! Înțelegeți ce puteți din asta, mai bine nu știu scrie! " Nu e vorba de punctuatie aici @silsilviu85 ...aici e vorba de limba romana cu care tu esti certat rau de tot!!! Am prieteni arabi care scriu mult, mult mai bine ca tine! Sper sa-ti rezolvi problema la motor ieftin de tot, iar de restul banilor ce-ti raman, sa-ti iei un Abecedar si sa-l parcurgi cu atentie!!! Editat Martie 31, 2015 de gratian88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 O fi acelasi? /index.php?/topic/700296-suzuki-gsxr-750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 Parerile sunt impartite observ..pt un ambreiaj ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duDell Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 ok toti ma criticati nu mai zic nimica....... dar cnd am o problema de genu asta nu mai stau sa scriu cu punctuatie etc,pnt ca ami pierd cumpatu dar na..Intelegeti ce vreti. Mi-au dat lacrimile cand am citit , voi aprinde o lumanare pentru gramatica limbii romane care se presupune a-ti fi limba materna. Sa le fie rusine celor care au crescut asa o loaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 Jigniti omul .. ce oameni bă băiatule :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 pun pariu ca iti place manelele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 Tu cu mine vb? Abtine te ! pun pariu ca iti place manelele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Goldberg Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 Regula numarul 1 pe orice forum pt a putea posta sau deschide un topic,este sa stii sa scrii corect. Nu noi cei care cunoastem limba romana suntem fuduli,tu ar trebui sa te simti jenat ca nu stii sa scrii romaneste. On topic : oala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 /index.php?/topic/723845-kawasaki-zx6-r-carait-la-relanti-help/ Sunt prezentatea cele doua probleme, limba romana si distributia care acum s-a dus in oala..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Tu cu mine vb? Abtine te ! » Post actualizat in 01 Apr 2015 03:19 Nu maa, ce naiba?vorbeam cu sikviu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dominte_lucian Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 (editat) Dacă tie îti trebuie ambreiaj și nu gramatica înseamnă că nu ai nimerit în locul potrivit. Cauta la școala ajutatoare. A vorbi românește corect înseamnă să ne respecti dacă te astepti sa fii respectat. Dacă nu, renunta și la motoreta, și la forum și mută-te în junglă. Poate cu maimutele te intelegi mai bine;). Îmi permit sa-ti spun ca ești și agramat și analfabet și crede-mă că nu te jignesc. Editat Aprilie 1, 2015 de dominte_lucian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 wtf yu ya yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 (editat) Analfabet iti spun eu sigur ca nu e! mai documenteaza-te mătăluţă..vad ca folosesti cuvinte pe care nu le cunosti ! Editat Aprilie 1, 2015 de darcocbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dominte_lucian Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Lasă mă poate nu se prinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duDell Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Dacă tie îti trebuie ambreiaj și nu gramatica înseamnă că nu ai nimerit în locul potrivit. Cauta la școala ajutatoare. A vorbi românește corect înseamnă să ne respecti dacă te astepti sa fii respectat. Dacă nu, renunta și la motoreta, și la forum și mută-te în junglă. Poate cu maimutele te intelegi mai bine;). Îmi permit sa-ti spun ca ești și agramat și analfabet și crede-mă că nu te jignesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate