medevac106 Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 Extraordinar!!! vreau și eu: http://www.volvocarslifepaint.com/ aștia de la Volvo nu se potolesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 50 lire pe ebay uk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 Excelent!Acuma e nou si e scump, mai trece un pic vremea si o sa fie la pret decent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 biutiful.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 este destul de ok ca pret (stiu ca inca este scump). Nu trebuie sa il consumi pe tot la o aplicare. Poti sa il folosesti doar pe cateva elemente, sa scrii un mesaj gen "Ai grija"... "Stop"... "X". Tine o aplicate aproximativ o saptamana, deci folosit cu grija, cu doua - trei bucati treci un sezon. Asta daca mergi noaptea... ca daca circuli doar ziua, nu isi are rostul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Bagati baieti de faceti moto frumoase... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 "EXTRAORDINAR, vreau si eu!" nu intelegeti ca la noi nu are nicio valoare? asteptati mai bine spray-ul anticocalar sau antigrobian, ca pe drumurile noastre poti sa te dai cu ce vrei ca tot dau peste tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate