Alexandru Rusu Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Salutare tuturor motociclistilor din Romania ! Ma numesc Alex am 20 de ani, am putina experienta in ceea ce priveste o motocicleta de teren ( am un Kawasaki kx 85 ) si as vrea sa imi cumpar o motocicleta enduro mai mare second-hand, doar pentru terenuri accidentate si urcari pe dealuri, munte si as avea nevoie de niste sfaturi . Vreau o motocicleta usurica, motor peste 250 si foarte fiorasa , care sa nu ma lase in drum , ceva in 4t ........ sau chiar in 2t dar fioroasa Honda , Yamaha , Kawasaki sau KTM ? Astept sugestiile dumneavoastra !!! Va multumesc ! Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 avanseaza pas cu pas, 125, 200, 250 si vei atinge un nivel de pregatire bun. invata cat mai mult din fiecare etapa, controleaza motoreta si vei gasi raspunsul intrebarii tale. eu as inclina spre ktm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Rusu Postat Aprilie 1, 2015 Autor Share Postat Aprilie 1, 2015 Multumesc steluwa ! Mai astept sugesti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 trebuie sa dai mielul ca l-ai botezat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 conteaza si de ce buget dispui..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Rusu Postat Aprilie 2, 2015 Autor Share Postat Aprilie 2, 2015 Bugetul ar fi de vrreo 1800 euro ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 KTM 125 EXC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Rusu Postat Aprilie 2, 2015 Autor Share Postat Aprilie 2, 2015 Ii destul de fioros ? Cu 125 pot sa spun ca nu prea am ce face, locuiesc in zona de munte si vreau ceva care sa ii lase pe amici mei in urma ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 (editat) KTM 660 smc, iar daca ai banu' 690 R. Editat Aprilie 2, 2015 de Proxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Rusu Postat Aprilie 2, 2015 Autor Share Postat Aprilie 2, 2015 Din cate am inteles de la KTM ii bun 450 EXC ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Cel mai bun de la Ktm este 530 exc, dar exista si Husaberg Fe 550, 570 si 650, care mi se par cele mai fioroase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 cu aceste modele e greu sa te incadrezi in bugetul de 1800euroi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Rusu Postat Aprilie 2, 2015 Autor Share Postat Aprilie 2, 2015 Sper sa gasesc ceva calumea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanShef13 Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Sper sa gasesc ceva calumea ! AI gasit deja ceva calumea, ai gasit un baiat foarte experimentat care ti-a dat niste sfaturi mari. Eu inteleg ca vrei sa ii lasi pe toti in urma, dar te-ai gandit ca poate nu e de vina 85-ul? O motocicleta "fioroasa" mai trebuie si controlata. Experienta nu vine la pachet cu motocicleta. Daca ma insel si tu defapt te dai tare si iti trebuie doar un fier puternic...pai atunci Honda CR 500 2t, Aprilia RXV 550... Sau na, daca vrei maaaai fioroasa de atata, era ceva si Maico de 700 in 2t. Mai fioroase de atata nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reddogsibiu Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Ideea e ca nu e destul o mobra ca sa i lasi pe toti in urma(nu ca nu e un factor important) si s ar putea sa fi surprins de unul cu o mobra mai slaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Rusu Postat Aprilie 2, 2015 Autor Share Postat Aprilie 2, 2015 Honda Cr500 zici ...... Vazui si Honda crf 450 ...Aia imi palce si ii puternica..........Partea cu controlatul , stiu ca experienta nu vine odata cu motocicleta dar cred ca sunt capabil sa controlez cat de cat un 450 sau 500 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanShef13 Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Honda Cr500 zici ...... Vazui si Honda crf 450 ...Aia imi palce si ii puternica..........Partea cu controlatul , stiu ca experienta nu vine odata cu motocicleta dar cred ca sunt capabil sa controlez cat de cat un 450 sau 500 ! am avut crf450 vreo 7 ani. dar inaintea ei am avut multe crossuri si enduro mai mici. nu, nu cred ca dupa un 85 poti controla crf de 450. iar cr-ul de 500 era propusa in gluma. e o motocicleta in 2 timpi de 500, sunt foarte putini pe lume de o controleaza ) ideea e ca la cross si enduro nu trebuie sa "controlezi cat de cat". forestiere, gropi, santuri, jumpuri, aterizari..nu prea ajunge "cat de cat". e greu sa inveti enduro cu o motocicleta prea brutala. la fel cum e greu sa inveti sa calaresti pe un cal de rodeo. asta iti tot spunem toti, dar tu insisti pe ale tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 (editat) Io votez pt KTM 1290. Aia mobra fioroasă. Cu aia clar ii lasi in urma pe toti. Adică da-o drecu 125 ? 250 ? păi alea sunt pt fete si pt copii. Cilindreea tre' să fie din 4 cifre. Tine minte, dacă esti bărbat nu poti accepta mai putin. Sub 1000 cmc, e cam lame asa, cam ca si cum ai avea doar juma' de femeie, ca sa fac o analogie. Cum adica să nu o poti controla? Pai cine e sefu? Si te incadrezi si in buget, mai trebe' doar un zero. Editat Aprilie 2, 2015 de ERU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberița 46 Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 ................. tare asta cu 1290 cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Nu mai fiti invidiosi pe aptitudinile lui si recomanadati-i ceva bun. Eu lucrez cu materialul clientului si votez pentru fioroasa Fe 650. Are si sea de Honda, deci e numai buna... http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=579362&selpic=3&zoom=1#foto Ar mai fi asta, in 2 cilindri... http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-aprilia-rxv%20550-din-2006-580967.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Yamaha YZ sau WR di 450! Anii ii alegi dupa buget Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 :0 si uite asa s-a mai dus unu..... Vezi ca existau la un moment dat 500 cm 2t , nu cred ca exista mai racheta ca aia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Ii destul de fioros ? Cu 125 pot sa spun ca nu prea am ce face, locuiesc in zona de munte si vreau ceva care sa ii lase pe amici mei in urma ! Tehnica e raspunsul la cerinta ta » Post actualizat in 02 Apr 2015 15:51 Asta cu motoru cel mai fioros si mare e ca aia cu scula, orice prost fwute cu ea sculata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Rusu Postat Aprilie 2, 2015 Autor Share Postat Aprilie 2, 2015 Mmmmm ...Eu mas risca cu un 450 ...Dar vreau sa stiu daca ii buna ....sa nu imi para rau dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reddogsibiu Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Pai daca esti convins ca vrei 450 ce rost mai au discutiile si părerile altora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate