deathace89 Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 (editat) Salutare, Sper ca am postat unde trebuie Toate pozele sunt intr-un album pe Facepooc https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10205219337621503.1073741834.1187955899&type=1&l=8485efc04a Editat Aprilie 4, 2015 de deathace89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 Am vazut pozele,frumos eveniment frumoase poze bv.Am vazut ca au fost si baietii de la Airsoft Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T@nk Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 Super faine pozele! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 Bravo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 Am fost si eu azi pe acolo. Bravo SlowRiders!! Super tare ce au facut baietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Tare BMW-ul albastru cu un far care bate-n plopi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 nu mai are nimeni poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 nu mai are nimeni poze? Intrati pe pagina de facebook Slowriders ... poze cacalau acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9470m Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Iesisem la o plimbare sa vad daca mai pierd benzina si am prins parada fix cand plecau, m-am trezit inconjurat de motoare. F frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Pfff ....din atatea poze am vazut doar suzuki intruder1800 ,si veste cu ,clubul...creca sdefapt doar asta era de vazut la "salon"...adica numai impresii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 (editat) Salonul Auto Moto a fost mai mult auto decat moto. Practic e salonul lui Tiriac si au venit numai marcile pe care le importa el. A fost un singur stand moto - Ducati. In rest, motocicletele au putut fi vazute la parada si pe urma in parcarea din afara salonului. Si a mai fost standul SlowRiders Scopul lor la SAM n-a fost sa-si arate vestele ci sa faca o actiune de constientizare printre soferi ca si motociclistii exista in trafic. Nu stiu cum s-au invartit ei sa obtina de la zgarcitul de Tiriac asa spatiu mare de expunere, dar bravo lor ca au facut-o. Tiriac a etalat cateva masini din colectia personala. Nah, pe mine m-au lasat cu gura cascata. Doar pentru ele si merita sa fi mers la SAM Editat Aprilie 8, 2015 de DStar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Intradevar colectia lui Tiriac este impresionanta si are piese una si una... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Au fost si Suzuki si Triumph Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doxasit Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Intr-adevar impresionanta colectia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate