ianachim Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 Miine sau poimiine? - am fost azi pe afara ..... o placere. Merg de plimbare ca mi-a venit doar un cauciuc (fata). cocosel ... nu pleca cu janta aia stramba fata!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 N-am cum ...... marti este program la "doctor", oricum merg usurel si doar pe asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 (editat) Sambata - 17.10, ora 08:30 - MOL Otopeni - Inainte de aeroporthttps://goo.gl/maps/gVkPcaDUqH32Propun ceva mai light, ca traseu: Bucuresti - Valea Prahovei (poate stanga Paraul Rece + Rasnov) - Brasov - Rupea - Sighisoara.Daca mai avem energie, la intoarcere, Cheia? » Post actualizat in 16 Oct 2015 12:59@Contabil"SiriusShop Indreptat centrat jante auto-moto 0722942642, 0723821598. Bucuresti Modificari jante (latit, intors). Indreptat discuri frana moto Constructii, reconstructii sudura argon."Din ce am inteles sunt foarte buni pe ceea ce fac. Editat Octombrie 16, 2015 de LexDee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 (editat) Este ok locatia pentru intlnire ....... Molul de la intrarea in Otopeni. Am vorbit deja cu Sirius ..... astept guma spate! Editat Octombrie 16, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 Miine sau poimiine? - am fost azi pe afara ..... o placere. Merg de plimbare ca mi-a venit doar un cauciuc (fata). Unde...? Pe lângă Marriott burează, înnorat și bate vântul... Pe duminică se anunță ceva soare și vreo 18 grade. Nu m-am săturat sezonul ăsta de ieșiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 La cum arata afara... Mama lor de prognoze. Lasam pe duminica? Aceleasi coordonate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 Asa ramine ....... Duminica 18.10 - 8.30 Mol Otopeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Octombrie 17, 2015 Share Postat Octombrie 17, 2015 E ok traseul, dar mi se pare lung pentru o zi ~ 580 km. Dacă se mai scurtează, să fie undeva la 400 mă bag și eu. Cred ca la distanta asta nu prea o să fie timp de opriri, o cafea, etc. și se va ajunge târziu în București. Distracție plăcută! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 17, 2015 Share Postat Octombrie 17, 2015 Din punctul meu de vedere este prea scurt ....... multumim pentru urari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Octombrie 17, 2015 Share Postat Octombrie 17, 2015 La cât estimați sosirea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Octombrie 17, 2015 Share Postat Octombrie 17, 2015 In jur de 19:00, cred. Nu imi place sa ocolesc gropi noaptea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 17, 2015 Share Postat Octombrie 17, 2015 (editat) Daca ai permisul de ceva timp ...... mai mult de 10 ore nu facem, noi in principiu cautam sa ne intoarcem pe lumina, am reusit de citeva ori la viata mea (foarte putine). In rest daca am ghinionul sa merg cu incepatori ... asta este - citi plecam tot atiti ne intoarcem, avem grija unii de ceilalti, asa m-am invatat si din pacate este prea tirziu sa ma schimb. Din cauze tehnice miine o sa alergam incet. Editat Octombrie 17, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 17, 2015 Share Postat Octombrie 17, 2015 Pentru cine e interesat de o tura scurta(Oltenita cu revenire pe zona de lacuri, Sarulesti), maine la 9 la Petrom Pantelimon(langa Auto Marcus). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Octombrie 17, 2015 Share Postat Octombrie 17, 2015 Pentru cine e interesat de o tura scurta(Oltenita cu revenire pe zona de lacuri, Sarulesti), maine la 9 la Petrom Pantelimon(langa Auto Marcus). Am fost acum 1-2 saptamani, grija la combine si tractoare. Se lucreaza campurile din zona si ies pe DN fara nici un stres. + noroi pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 17, 2015 Share Postat Octombrie 17, 2015 Multumesc. Nu mergem insa pe nici un DN. Decat putin. Aici e traseul: https://goo.gl/maps/Uu9KkUVy7dx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 17, 2015 Share Postat Octombrie 17, 2015 Tare traseul, daca n-apucam sa-l propun pe acesta cu sighisoara ..... veneam si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 17, 2015 Share Postat Octombrie 17, 2015 Of, am dat link-ul vechi...noi nu mergem pe frumusani, ci pe Cernica, Tanganu, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Octombrie 17, 2015 Share Postat Octombrie 17, 2015 Daca ai permisul de ceva timp ...... mai mult de 10 ore nu facem, noi in principiu cautam sa ne intoarcem pe lumina, am reusit de citeva ori la viata mea (foarte putine). In rest daca am ghinionul sa merg cu incepatori ... asta este - citi plecam tot atiti ne intoarcem, avem grija unii de ceilalti, asa m-am invatat si din pacate este prea tirziu sa ma schimb. Din cauze tehnice miine o sa alergam incet. Mulțumesc pentru lamuriri. Intr-un final am renunțat din cauza distanței, am fost nevoit să mă decid rapid, fiind în oraș cu copilul și trebuia să mă hotarasc...îl duc, nu îl duc la soacra-mea... Renunțând, l-am luat acasă...și acum apare colegul cu Oltenița... Offf...prea târziu Mă bucur totuși ca lumea se mai plimba și acum, ca prin oraș văd maxim 2-3 mobre/zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 17, 2015 Share Postat Octombrie 17, 2015 (editat) Cind ai copiii mici este mai complicat, cu soacrele nu mai spun ........ sa-ti creasca mare, destept si sanatos copilasul! Uneori ne plimbam si in decembrie asa ca timp este - vreme frumoasa sa fie. Editat Octombrie 17, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Octombrie 18, 2015 Share Postat Octombrie 18, 2015 Vremea a tinut cu noi. Trei motoare, Buc. Lehliu, Calarasi, Manastirea, Lehliu, Buc. Vreo 300 km. Minunat ! ... si nu cred ca le-am bagat la iernat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 Vremea ne-a intepat doar un pic deoarece avem "fularele" la noi, in schimb am lungit drumul la intoarcere cu Brasov-Poiana-Rucar-Predeal. Ar fi fost si pacat sa n-o facem, numai prin poiana "zumzaiau" vreo 25-30 motorase. Sighisoara m-a asteptat cu ciorbica calda, tocmai buna dupa efortul depus la vizitarea cetatii Rupea, am ajuns in Bucuresti pe la 19 dar fiind "sudist" am parcat mobra pe la 19.30. » Post actualizat in 19 Oct 2015 05:53Nici vorba de iernat! - daca nu devine toamna alba. » Post actualizat in 19 Oct 2015 07:10..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 Frumos baieti, eu am plecat mai tziu (pe la 15) pe Buv -Cheia-Brasov- DN1. Am ajuns acasa la 20, planul era sa va prind din urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 Cind ai copiii mici este mai complicat, cu soacrele nu mai spun ........ sa-ti creasca mare, destept si sanatos copilasul! Uneori ne plimbam si in decembrie asa ca timp este - vreme frumoasa sa fie. Multumesc mult! Va rog postati aici cand mai aveti de gand sa plecati. O sa fac tot posibilul sa vin...chiar si in timpul saptamanii...In principiu, pot oricand sa imi iau liber de la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3rsu Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 Ne dezmortim si noi cu o tura usoara de primavara sau inca e devreme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 Cind? Fr/Sa sint nasoale ..... poate duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate