AdrianAdy Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 hop si eu .. dar tot la fel in functie de vreme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Daca e vremea okay si reusesc sa fac prima revizie, vin si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 Ceva planuri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3rsu Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 Eu doar cu bicicleta mai pot merge, viespea s-a vandut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 Am fost tentat. In final am fost cu conserva. @ m3rsu Asteptam Z-ul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Ceva weekendul asta ? Poate o Cheia .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Ceva weekendul asta ? Poate o Cheia .. Foarte posibil sa "Da". Aflu vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 M-as baga si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jzz Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 As baga si eu o cheia maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Si eu, dar nu sunt inca sigur de program. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 un 10 ? la Petrom Baneasa Hai @middle ca ai ramas in urma cu plimbarile pe sezonul asta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andi.ere Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Incerc sa ajung si eu dar depinde cand termin la serviciu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 https://www.facebook.com/events/789308187851394/ S-a facut event pe facebook pentru sambata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jzz Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Nu merge link-ul , deci ramane sambata la 10 la petrom baneasa ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Sinaia pe motoare pe 9 Mai plecare din bucuresti , piata victoriei , ora 10:00 , oricine cu orice tip de moto este invitat , mers incet fara figuri wheelie si nebunii Asta scrie in post Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Si eu m-as baga, numai sa termin o parte (macar 50%) din treaba azi. » Post actualizat in 08 May 2015 09:30Ceva weekendul asta ? Poate o Cheia .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 ploiestenii sunt primiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jzz Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Deci se baga cineva maine la plimbare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Eu da! La 10:00 Petrom Baneasa(dupa miorita) Ne vedem acolo! » Post actualizat in 08 May 2015 17:40 ploiestenii sunt primiti? Binenteles ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 deci ori la victoriei ori la baneasa ? sunt 2 grupuri diferite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Victoriei pleaca la sinaia...baneasa e pe cheia... daca am inteles bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 (editat) @ LexDee - merge mai bine mobra? ...... ne vedem miine, sper ca nu-ti pare rau! Tinind cont de prima calatorie cu tine .... am mai multe asteptari- ai o mai multa experiena! Editat Mai 8, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 @ LexDee - merge mai bine mobra? ...... ne vedem miine, sper ca nu-ti pare rau! Tinind cont de prima calatorie cu tine .... am mai multe asteptari- ai o mai multa experiena! Daaa. Dupa 6000 prinde glas. Am scapat de rodaj. Promit sa ma inclin mai mult. Ramane baneasa cu cheia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Asta vroiam sa aud ........ orice cu tine si baietii din prima calatorie, de bun simt ar trebui o cheia cum a propus RRRazvan ..... na ca m-am bilbiit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Asta vroiam sa aud ........ orice cu tine si baietii din prima calatorie, de bun simt ar trebui o cheia cum a propus RRRazvan ..... na ca m-am bilbiit. Perfect! Pun gopro-ul la incarcat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate