replici Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Salut! Propun (din nou) sa facem un grup pentru o plimbare in seara asta, undeva la 21:30 sa ne intalnim.... oriunde... sunt de acord cu orice locatie, astept propuneri. Ciao! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 si sa va tineti tobele pe silent noaptea ! merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Aprilie 27, 2015 Autor Share Postat Aprilie 27, 2015 Ok. Pe unde stai vulpeo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 As iesi si eu, unde se face adunarea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Aprilie 27, 2015 Autor Share Postat Aprilie 27, 2015 Daca tot vii ia tot Bazi Crew dupa tine , sigur vorbiti intre voi. Locatia nu e stabilita inca, astept propuneri, mie sincer mi-e idiferent atata timp cat nu e la Victoriei in parcare (o sa fie multi si nu o sa stim care cum e) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Pai hai sa facem un punct de intalnire pt 21:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Aprilie 27, 2015 Autor Share Postat Aprilie 27, 2015 OMV Udriste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Ok. Pe unde stai vulpeo? in Oras . Multumesc frumos pentru intelegere in numele tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 OMV Udriste? in ce zona stai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Aprilie 27, 2015 Autor Share Postat Aprilie 27, 2015 Stau la Morarilor - Cora Pantelimon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Locatia finala de intalnire este ... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Aprilie 27, 2015 Autor Share Postat Aprilie 27, 2015 OMV Udriste, 21:30 - 21:45 (mai stam 15 min poate intarzie careva) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyziggy Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Tura asta am ratat-o. Cand se mai mai fac ture? anuntati-ma si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Aprilie 27, 2015 Autor Share Postat Aprilie 27, 2015 Plimbarea a fost fun chiar daca am fost numai 2, compania foarte placuta, sa speram ca data viitoare ne strangem mai multi. Tura asta am ratat-o. Cand se mai mai fac ture? anuntati-ma si pe mine O sa iti dam PM la urmatoarea iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Prezent si la urmatoarea iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 (editat) si sa va tineti tobele pe silent noaptea ! merci Si ar mai fi ceva...nu va invartiti pe aceleasi strazi, chiar deranjeaza...In rest...plimbare placuta ! Editat Aprilie 28, 2015 de fast_arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 felicitari initiatorului pentru o initiativa superba. ai descoperit scopul motociclismului urban! mersul in bezna, slalomul de gropi si neaparat poluarea fonica. fix ce isi doreste orice motociclist. fix imaginea pe care vrem toti sa o avem in fata cetatenilor! nu mai bine va scoateti voi bicicletele la plimbare noaptea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 felicitari initiatorului pentru o initiativa superba. ai descoperit scopul motociclismului urban! mersul in bezna, slalomul de gropi si neaparat poluarea fonica. fix ce isi doreste orice motociclist. fix imaginea pe care vrem toti sa o avem in fata cetatenilor! nu mai bine va scoateti voi bicicletele la plimbare noaptea? Hatere! ) Tu n-ai fost incepator, nu cautai anturaj cu orice pret, nu mai bagai o liniuta cu baietii noaptea pe Splai? Cel ce n-a facut d'astea sa dea primul cu piatra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 IA PIATRA! eu merg noaptea cu mobra sub 4k sa nu huruie prea tare. incercam doar sa zic ca baietii pierd farmecu si aduna uzura degeaba la motor, patratesc cauciucurile aiurea si tot asa.. de banii aruncati pe benzina iti cumperi o bicla si faci si sport. pfff, cred ca am imbatranit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 pfff, cred ca am imbatranit.. si eu la fel... Da' cand e vorba de-o liniuta prin oras, n-o iert! De dragul vremurilor trecute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Aprilie 28, 2015 Autor Share Postat Aprilie 28, 2015 (editat) Si ar mai fi ceva...nu va invartiti pe aceleasi strazi, chiar deranjeaza...In rest...plimbare placuta ! Nu prea am mersi prin zone populate (gen DRPCIV) si oricum nu am trecut de 2 ori prin acelasi loc. si sa va tineti tobele pe silent noaptea ! merci Ca Yoshimura de pe SV-ul tau e tare silentioasa (stiu ce vorbesc, aceiasi toba e pe R6-le unui amic pe care-l am in curte) Nu stiu de ce aveti toti impresia ca venim pe stradute in 12k rpm sa facem galagie felicitari initiatorului pentru o initiativa superba. ai descoperit scopul motociclismului urban! mersul in bezna, slalomul de gropi si neaparat poluarea fonica. fix ce isi doreste orice motociclist. fix imaginea pe care vrem toti sa o avem in fata cetatenilor! nu mai bine va scoateti voi bicicletele la plimbare noaptea? Stimabile, eu in timpul zilei am alte ocuatii/responsabilitati care necesita mersul cu conserva. Doar seara am timp sa merg pe mobra, eu consider ca motociclismul inseamna sa calaresti oricand ai ocazia, de placere. Nu ies seara sa fac galagie, sa trezesc lumea, sa ma plimb de 7 ori prin acelasi loc etc, am cei 7 ani de-acasa iar bunul simt e prezent. P.S.: Imi pare rau, nu am bicicleta. Editat Aprilie 28, 2015 de replici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 vand bicicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Aprilie 28, 2015 Autor Share Postat Aprilie 28, 2015 vand bicicleta. De mult imi doresc, dar nu stiu sa merg. Mai ai cumva si rotile ajutatoare la ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate