yonustelystu1992 Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 (editat) stie careva detalii?...am vazut acum pe facebook Am inteles ca este lucid dar destul de grav, alte detalii nu stiu. Editat Mai 27, 2015 de yonustelystu1992 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 taxi international..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
on-x Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 in viata sa te feresti de 2 lucruri : de mania lui Dumnezeu si de taximetristi.... in rest Sanatate motociclistului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana Catalina Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Stie careva ceva de baiat? Este bine? Are nevoie de ajutor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Napalm Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 (editat) Din cate am inteles motociclistul nu a supravietuit: si-a rupt gatul in urma impactului(sper sa fi inteles prost de la un prieten ce discutase cu cineva de la ambulanta). De abia plecase de la semafor si nu avea viteza. Editat Mai 28, 2015 de Napalm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana Catalina Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Iarta-ma, dar sper ca ai inteles gresit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
on-x Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 alte noutati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Mai are cineva detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 am intrebat si pe topicul dedicat FZ6 daca e cineva care-l cunoaste pe baiat @napalm - mai vorbeste cu amicul tau . poate are info mai exacte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Răzvan Drăgoi Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Am aflat eu cateva. Nu e mort. Are ceva rupturi in el. Dar este ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Napalm Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 @finu: am vorbit cu amicul meu si nu are prea multe detalii ca nimeni nu prea raspundea la intrebari si e greu pe moment sa iti dai seama ce se intampla; Bine ca s-a inteles gresit si e ok, ca oasele se repara, tabla se indreapta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonustelystu1992 Postat Mai 28, 2015 Autor Share Postat Mai 28, 2015 asteptam in continuare pe unu care ar putea sa zica mai exact cum se simte...cum s-a intamplat, se pare ca nu a fost niciun motociclist prin zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mutumario Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Eu am trecut prin zona la 5 min..dar cu masina..si nu ma lasat sa trec ..bulevardul il inchisese..nu trecea nimeni..6 masini de police..blocat totul..smurdul era inca acolo.. stima .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 colegul einstein1984 a gasit asta pe facebook https://www.facebook.com/photo.php?fbid=916880168350505&set=a.478501808855012.102320.100000855924790&type=1&theater eu nu pot accesa de la munca feisbucu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 "Accident la Marasesti, Budapesta. Dati mai departe. Baiatul e lucid dar destul de grav. Il duc la Bagdasar. Distribuiti." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Napalm Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 Daca tot nu mai zice nimeni nimic, eu am reusit sa ma vad cu amicul meu care a fost acolo si am inteles eu prost de la el: nu a murit, dar doctorii ziceau ca si-a fracturat coloana si ca ar fi "gata" in sensul de paralizat. Sper in continuare ca medicii se inselau la prima vedere si era doar ceva post soc. Alte detalii nu mai am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 Baiatu a pleca semi-constient de la fata locului (GCS 11 pt cunoscatori), policontuzionat. Taxi a vrut sa intoarca in locul unde de obicei tagma lor de infecti intorc -- pe marcaj dublu continuu. Moto a plecat de la semafor, a intrat din banda 2 in 3 si s-a lipit de taxi. Baiatu` a fost aruncat peste taxi. Era semi-echipat (casca si geaca). Motocicleta a ramas la un prieten sosit acolo. Gata ca deja am zis destul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 (editat) Pacat. Editat Mai 29, 2015 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_eu25 Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 De abia plecase de la semafor si nu avea viteza. Si eu sunt si motorist si conservar (cum zic unii) dar daca de-abia pleca de la semafor si pleca incet nu ajungea asa! In rest multa sanatate si recuperare cat mai usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 D-le Radar, daca tot de dai si motorist si conservar... dupa cum arata mobra si auto, pare asta accident la viteza mare? De unde stii cum a mers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate