andutzu_85 Postat Iulie 2, 2017 Autor Share Postat Iulie 2, 2017 (editat) S-au mai dus 4000 ....ne pregatim pt urmatorii Editat Iulie 2, 2017 de andutzu_85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbrF4si Postat Iulie 2, 2017 Share Postat Iulie 2, 2017 felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Iulie 2, 2017 Autor Share Postat Iulie 2, 2017 Multam' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Iulie 2, 2017 Share Postat Iulie 2, 2017 (editat) Super motocicleta A fost a doua mea motocicleta si o parte din inima mea de motociclist a ramas la ea Ma invatat pe-o roata, ma invatat cum o "baba" poate sa dea bataie rau la niste mobre mai tinerele, ma plimbat pe TransFagarasan neavand mici bord, nici carene ,etc etc , si nu am avut absolut nici o problema cu ea 2 veri in care i-am rupt "ficatii" cat am putut Parerea mea sincera : mobre trainice precum cea a colegului, nu se mai fac de multi ani 🖒 Editat Iulie 2, 2017 de AparTeGeorge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Iulie 3, 2017 Autor Share Postat Iulie 3, 2017 Eu o am de 2 ani si un pic,am bagat cam vreo 30000 de mii cu ea,si pot spune ca sunt de acceiasi parere cu tine!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Decembrie 18, 2017 Autor Share Postat Decembrie 18, 2017 S-a mai dus inca un sezon cu bine...iarna asta va intra din nou la Petru(e tare indragostita de el:)))) pt a primi un nou set de galerii si o distributie noua Aaaa...sa nu uit sa va prezint noua colega de apartament:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 18, 2017 Share Postat Decembrie 18, 2017 De ce nu o vopsesti in culorile originale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Decembrie 18, 2017 Autor Share Postat Decembrie 18, 2017 Pt ca nu gasesc pe cineva care sa aiba sablonul...si sa nimereasca exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 18, 2017 Share Postat Decembrie 18, 2017 Pic si Poc, in Bucuresti. https://www.facebook.com/PimotoBikeShop/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Decembrie 18, 2017 Autor Share Postat Decembrie 18, 2017 Asta inseamna...trimis carene prin curier , cheltuieli in plus...momentan banii sunt indreptati spre altceva si sincer sa fiu nu ma incomodeaza asa cum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Februarie 13, 2018 Autor Share Postat Februarie 13, 2018 Si au plecat!!! » Post actualizat in 05 Mar 2018 08:28 Revizia bat-o vina » Post actualizat in 05 Mar 2018 08:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Decembrie 9, 2018 Autor Share Postat Decembrie 9, 2018 Încă un sezon în care "baba" nu m-a dezamăgit! Între timp a primit: -distribuție noua -set galerii(cele vechi erau ciur) -alt set de carburatoare -alt etrier spate -kit rep. pompa de benzina nou -cablu ambreiaj original -rulmenți jug all balls Pana ce începe noul sezon iese la vânzare... Ma bate gândul la un upgrade(zx 12).....Daca cineva este interesat de o"antichitate" în stare"buna"(f bune și perfecte sunt doar alea noi) și cu reviziile la zi.... PM me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Martie 10, 2020 Autor Share Postat Martie 10, 2020 Intre timp baba a primit o noua colega de camera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 11, 2020 Share Postat Martie 11, 2020 Noah asa da, pentru ca Yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Martie 12, 2020 Share Postat Martie 12, 2020 Foarte faine toate. Pana la urma nu ai mai vandut cbr-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Martie 13, 2020 Autor Share Postat Martie 13, 2020 (editat) Acum 20 ore, alex.alexey a spus: Foarte faine toate. Pana la urma nu ai mai vandut cbr-ul? Nu, si nici nu cred ca il mai vand! Intra la chirurg indata(furca, bujii, sincronizare..etc) Editat Martie 13, 2020 de andutzu_85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu85 Postat Februarie 18 Share Postat Februarie 18 Salutare din nou. Sunt deținătorul acestui cont(andutzu_85) pe care ma logam cu Facebook-ul. Am avut câteva încercări de a ma loga pe cont și nu ma mai lasă să o fac cu Facebook, îmi apare mesajul din imagine! Știe poate vreun admin cum sau ce trebuie sa fac sa îmi recuperez înapoi contul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 18 Share Postat Februarie 18 Ai făcut tu vreo boacănă... Când mai treci prin zonă, te aștept la o cafea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate