Thomas Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 (editat) Sursa: http://www.trafictube.ro/accident-motociclist-cluj-htudor/ Despre partea legala: - nu era coloana oprita la semafor - de citit si asta -> http://www.trafictube.ro/dupa-accident-consideratii-si-idei/ Pareri personale: - nu vad farul mobrei reflectandu-se in tabla Polo-ului (tind sa cred ca nu ii mergea) - cand depasesti asa, asuma-ti loc de repliere si atentie mai mare - fa-te auzit si vazut din timp - franeaza cum trebuie Editat Mai 28, 2015 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 (editat) nu te grabesti in astfel de conditii, niciodata! Aderenta 0 Editat Mai 28, 2015 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Ce limbaj au fetilii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 (editat) Polo nu s-a asigurat si nici nu a semnalizat. Later edit: "l-o durut in pu a" Editat Mai 28, 2015 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 (editat) e de la cluj fetili Editat Mai 28, 2015 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Polo nu s-a asigurat si nici nu a semnalizat. asa-i colegule..... dar si depasirea coloanelor e interzisa..... eu as zice ca e culpa comuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 28, 2015 Autor Share Postat Mai 28, 2015 asa-i colegule..... dar si depasirea coloanelor e interzisa..... eu as zice ca e culpa comuna Citeste partea legala pe care am dat-o sub clip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 (editat) Din ce vad, din ce am mai citit pe aici si din ce s-a mai intamplat, practic vina e a masinii. Teoretic, sunt sanse mari ca motociclistul sa fie scos vinovat... E chestia aia mult prea des intalnita: daca masina era lovita oarecum in lateral, da, inseamna ca nu s-a asigurat la schimbarea benzii, daca masina e lovita in spate se poate interpreta ca soferul masinii s-a asigurat, s-a incadrat pe banda si motocicleta a venit glont => nu a pastrat distanta regulamentara, nu a adaptat viteza etc etc etc. Editat Mai 28, 2015 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Citeste partea legala pe care am dat-o sub clip. Solutionarea data de politist in accidentul postat de tine este un caz rar, si evident, nestiindu-se toate datele problemei. Tipul respectiv, daca arata filmarea, avea permisul suspendat pentru: 1. incalcarea liniei continue 2. depasirea coloanei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 (editat) nu te grabesti in astfel de conditii, niciodata! Aderenta 0CORECT!!! locul unde s a intamplat COLIZIUNEA nu era cu LINIE CONTINUA!!!!! Editat Mai 28, 2015 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 du filmarea ca proba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Citeste partea legala pe care am dat-o sub clip. Pai vezi ca s-a schimbat formularea: nu mai zice nimic de semafor, zice ceva de genul "depasirea este interzisa cand s-a format o coloana de vehicule aflate in asteptare" sau ceva de genul... Pe de alta parte coloana se misca. Iar soferul ...nu tu asigurat, nu tu semnalizat, nu tu...nimic. Mobristul: viteza neadaptata situatiei (ud, aglomerat, etc), fara semnal (sau cel putin eu nu-l vad), nema far (tot asa, eu nu-l vad si nici pozitia pe spate nu pare aprinsa). Daca as fi gabor as da culpa comuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Citeste partea legala pe care am dat-o sub clip. dpdv al partii legale nu sunt 100% doxa.... eu asa stiu ca este interzisa depasirea coloanelor....., indiferent daca sunt in miscare sau stationeaza...... daca ma insel, .....scuzele de rigoare....... sorry iarasi ajungem la daca......, daca soferul poloului era mai atent...., daca motociclistul nu depasea coloana.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Tipul respectiv, daca arata filmarea, avea permisul suspendat pentru: 1. incalcarea liniei continue Unde vezi tu linie continua?! *(asa, de dragul discutiei...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 28, 2015 Autor Share Postat Mai 28, 2015 Solutionarea data de politist in accidentul postat de tine este un caz rar, si evident, nestiindu-se toate datele problemei. Tipul respectiv, daca arata filmarea, avea permisul suspendat pentru: 1. incalcarea liniei continue 2. depasirea coloanei Eu zic sa te uiti mai bine acolo. Si sa vezi concret unde s-a intamplat impactul acolo. Si treaba cu schita, cu declaratiile... adica nimeni nu ascunsese nimic. Gen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Click aici Pentru ca @thomas face referire la asta » Post actualizat in 28 May 2015 06:48Unde vezi tu linie continua?! *(asa, de dragul discutiei...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 (editat) Click aici Pentru ca @thomas face referire la asta » Post actualizat in 28 May 2015 06:48 baietelul asta a inceput sa depaseasca in zona depasirea interzisa (dunga si indicator) si apoi bo$$ul de bo$$ nu a mai putut reintra in banda de celelalte masini. normal se depasesc pe dreapta masinile ce vor sa faca stanga. oricum mistu' ce a virat trebuia sa se asigure.. Editat Mai 28, 2015 de TM96UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 (editat) Bossul e un exemplu pt @Thomas, si pe baza unei solutionari gresite a unui politai, construieste tot cazul Legislatia o invatam apoi, pe forum... PS: bossul ala e cam Schumi, ca daca era pe 2 roti, as fi zis Rossi Fain e cuplul cu carucior, care era la un pas de moarte... asta ar fi fost "pruncucidere" ? PPS: tu te asiguri in oglinda stanga, cand esti incadrat corespunzator, si faci stanga? Se asigura cineva, vreodata? baietelul asta a inceput sa depaseasca in zona depasirea interzisa (dunga si indicator) si apoi bossul de boss nu a mai putut reintra in banda de celelalte masini. normal se depasesc pe dreapta masinile ce vor sa faca stanga Editat Mai 28, 2015 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 28, 2015 Autor Share Postat Mai 28, 2015 Bossul e un exemplu pt @Thomas, si pe baza unei solutionari gresite a unui politai, construieste tot cazul Legislatia o invatam apoi, pe forum... PS: bossul ala e cam Schumi, ca daca era pe 2 roti, as fi zis Rossi Fain e cuplul cu carucior, care era la un pas de moarte... asta ar fi fost "pruncucidere" ? Eu zic sa iti vezi lungul nasului, "boss". Si apoi sa vezi legislatia in vigoare. Exemplul dat de mine era cel mai simplu acum, daca ai alte pareri, te rog sa dai un e-mail politiei tale rutiere din CJ, cu prezentarea situatiei de depasire, etc. si vei primi un raspuns in maxim 30 zile. Legal. Iar discutia din acest topic este despre accidentul MOTO. Gen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 (editat) Mie mi se pare ca cel cu mașina a făcut ce a făcut și cel cu moto. Exact aceeași manevra, doar că , ghinionul lui, a uitat sa se asigure. Acuma, că poliția va scoate vinovat pe unul sau altul, cred ca e discuție lungă, ma gândesc ca ar fi buna filmarea ca proba . Editat Mai 28, 2015 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Colegu, si aici incheiam, tu postezi o filmare cu un accident (unde nu se inghesuie nimeni, nici macar eu, sa dam un verdict) si apoi pui ca anexa, un caz cu o solutionare gresita, pe baza caruia vrei acelasi verdict? Esti naiv! Bafta! Eu zic sa iti vezi lungul nasului, "boss". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Bafta! Cum vezi tu soluționarea accidentului? Vorbesc serios nu e flame. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Cert este ca amandoi au gresit; unul a depasit o coloana, celalalt nu s-a asigurat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 in orice caz e bine ca, colegul e teafar.... restul e poveste si can-can dpmdv : culpa comuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 (editat) Mobra pe semne ca avea farul stins.. ca inainte sa cada cand nu mai are piciorul pe frana nu are pozitie pe spate, si da, nici in masina nu se reflecta farul. Pe de alta parte, PSY nu a semnalizat si nu s-a asigurat. De final e vinovat cel care intra in fundul celuilalt. Neadaptarea vitezei la conditiile de drum si distanta neregulamentara. GHINION Editat Mai 28, 2015 de TM96UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate