heinrich08 Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 (editat) Buc-Autostrada spre Ploiesti - cheia- brasov si retur pe predeal. Poate vrea cineva sa vina, eu plec oricum ca se anunta vremea buna si nu mi-am luat motor sa il tin in garaj in timpul weekendului Ca idee, viteza legala din partea mea (nu depasesc nici 10 km peste limita, cine vrea sa se dea tare nu are decat. In afara de benzinarii, nu o sa opresc decat la intoarcere sa imi iau niste prajituri din busteni, deci fara restaurante sau alte chestii dubioase, prefer sa mananc un dristor inapoi acasa Ora 9 la miorita, in caz ca nu se anunta nimeni pe forum, nu o sa ma mai opresc acolo Editat Iunie 5, 2015 de heinrich08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 (editat) vin si eu.. hai sa ne vedem la petromul de la miorita....mai e o gasca care merge dar revine pe siriu...tot la 9 la miorita petrom...hai ca vedem dimineata ce si cum... Editat Iunie 5, 2015 de greierasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 Ha,ha, toate grupurile pentru Cheia pleaca maine de la Petrom Miorita ora 9,30 Noi cativa dupa Cheia intram in Brasov si mancam o ciorba la Roata Norocului, urcam in Poiana, ne dam jos la Rasnov si venim pe Paraul Rece-Predeal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 Cam pe la ce ora credeți ca ajungeți înapoi în București? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 cheia valurit si rupt bv poiana ok poiana rasnov perfect rasnov paru rece predeal ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 am fost sapt trecuta predeal - rasnov - poiana brasov - brasov, SPLENDID, asfalt ca in palma. am fost de paste pe cheia, cam praf drumul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 (editat) si nu putem sa ne sucim sa mergem pe siriu pana la brasov? poate siriul e mai ok decat cheia ...eu am chef de alergat wknd asta, oricare varianta imi surade, mai ales ca va fi cald si soare... in fine, ne adunam toti maine la miorita si vedem care incotro...ne-om intelege noi cumva... » Post actualizat in 05 Jun 2015 13:14@Tornada: ora de intoarcere nu cred ca ti-o poate spune cineva...in jur de 6-7 seara...zic si eu... Editat Iunie 5, 2015 de greierasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 Am fost eu pe Siriu saptamana trecuta. Asfaltul e bun, un pic stricat in jurul barajulu, dar se poate naviga. Iar partea dinspre Brasov e de vis, asfalt excelent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 Buc-Autostrada spre Ploiesti - cheia- brasov si retur pe predeal. Poate vrea cineva sa vina, eu plec oricum ca se anunta vremea buna si nu mi-am luat motor sa il tin in garaj in timpul weekendului Ca idee, viteza legala din partea mea (nu depasesc nici 10 km peste limita, cine vrea sa se dea tare nu are decat. In afara de benzinarii, nu o sa opresc decat la intoarcere sa imi iau niste prajituri din busteni, deci fara restaurante sau alte chestii dubioase, prefer sa mananc un dristor inapoi acasa Ora 9 la miorita, in caz ca nu se anunta nimeni pe forum, nu o sa ma mai opresc acolo Suna mai mult a amenintare decat o invitatie la o iesire cu motocicleta! Aveti grija la drum dupa Valeni, nu a fost niciodata atat de prost, nici macar inainte de refacere in 2006! Nu mai este drum de viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 pe autostrada vor fi radare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Septy Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 Daca nu se merge pe Cheia (fiind prost drumul) si ramane varianta cu Predeal - Poiana Bv - Rasnov - Brasov - Siriu, m-as baga si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 Dacă mergeți pe Cheia, pana la Valeni vin și eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 cheia valurit si rupt bv poiana ok poiana rasnov perfect rasnov paru rece predeal ok confirm ce zice ianachim legat de cheia, am fost duminica trecuta ploiesti - cheia - bv - iasi. acele de par cu pietris, o buna parte inainte de varf aveau ulei/motorina gramada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 aaa, e clar,au pus intentionat. si pietris si ulei si motorina...or fi zis ''hai ba sa sa punem toate bazaconiile pe drum sa nu mai treaca satanistii aia cu motorete pe aici ":)) » Post actualizat in 06 Jun 2015 02:55eu nu mai vin. ma duc pe Adancata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iahim21 Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 (editat) aaa, e clar,au pus intentionat. si pietris si ulei si motorina...or fi zis ''hai ba sa sa punem toate bazaconiile pe drum sa nu mai treaca satanistii aia cu motorete pe aici ":)) » Post actualizat in 06 Jun 2015 02:55 eu nu mai vin. ma duc pe Adancata... La cat pleci spre Adancata ? Editat Iunie 6, 2015 de iahim21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 pai tot asa, pe la 9...9.30..hai tot la miorita si ne rupem de gasca pe dn spre fierbinti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iahim21 Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 pai tot asa, pe la 9...9.30..hai tot la miorita si ne rupem de gasca pe dn spre fierbinti ok,atunci miorita sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 (editat) Grija made la iesirea din valeni,WE trecut era plin de ulei ,impratiat pe vreo 5 km. Siriul e prost,e in reparatii dar merita facut pentru peisaje. Poiana OK pe ici Colo te zgaltaie dar per total OK.la baza ap intodeauna e politie. Poiana- rasnov foarte ingust ,nisip pe ici Colo fix in curbe.rasnov predeal decent, se poate merge sportiv.cateodata sunt cai pe drum. Am fost recent peste tot Editat Iunie 6, 2015 de Fatal Fury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 (editat) iahim21 :azi e oferta. 10 euro 15 minute. vezi ca trebuie sa acoperi farurile si lumina spate cu ceva. si fara oglinzi zic ei... Editat Iunie 6, 2015 de greierasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 Grija made la iesirea din valeni,WE trecut era plin de ulei ,impratiat pe vreo 5 km. Multumesc pentru confirmarea cu uleiul pe carosabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 Cei care ati fost azi pe Cheia, cum e pana la urma asfaltul? E OK ori ba, he rupem sptele pe sportive sau cu putina atentie se poate merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 Cei care ati fost azi pe Cheia, cum e pana la urma asfaltul? E OK ori ba, he rupem sptele pe sportive sau cu putina atentie se poate merge? cu putina atentie poti sa mergi pe oriunde ...da CARE MAI ESTE DISTRACTIA????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate