the Pig Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 (editat) eu o sa merg o tura pe cheia, dus intors. care are chef sa vina ma gasiti la eterna si fascinanta benzinarie petrom de la miorita. ora 9-9 jumate ( sper sa avem asfalt uscat )... nu sunt acceptati: -cei fara echipament full, sau fara slidere la cizme si genunchi -cei care nu merg cu genunchii pe jos -cei care nu ating cu umarul pe jos -cei face fac figuri pe motor -tiganii -ateii -ungurii -basarabenii -cei cu motoare sub 600 -cei cu geci negre -cei cu cercei in urechi -tatuatii -cei care injura -cei care merg incet -cei care merg tare -cei cu mobre rosii -cei cumobre nerge -cei cu mobre gri ( aoleu si a mea e gri )... -cei cu mobre sport -cei cu mobre naked -cei cu mobre touring -motocilistii teribilisti -etc... ...glumesc bineinteles. sunt acceptati toti care vor sa mearga la plimbare, fiecare face ce vrea pe mobra lui ca d-aia au murit oameni la revolutie. eu unul o sa merg mai incet pana incep curbele, nu de alta dar am nevoie de permis... iar pe curbe ma dau cat pot de tare. ne intrecem, ne asteptam, fiecare cum poate. Editat Iunie 16, 2015 de greierasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 rasist,xenofob...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Meri numa tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Mai e asfalt pe drumul ala? Anul trecut in vara, era execrabil. E pt masochisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3rsu Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 (editat) E terminata cheia... Mie, cel putin, mi se pare oribila. Chiar ai nevoie de asfalt uscat, in rest sigur gasesti de toate Editat Iunie 16, 2015 de m3rsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 (editat) Baa, da gheii e' buni sa mearga ? Editat Iunie 16, 2015 de mihaistancu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 nu zici nimic de fete =))) aaaa, de fapt tu vrei sa mergi doar cu fete ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Eu ma bag pe o cheia tur retur Nu e chiar asa drumul de rau am mai fost sezonu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 pentru un drum virajat cu asfalt cat mai bun recomand rasnov-poiana brasov, nu se compara cu cheia. si am fost pe cheia anul asta in sambata mare, are zone cu cedari de fundatie, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Hai pe circuit sa ne intrecem ,lasa strada pentru altceva >< have fun sambata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Pai hai pe circuit! Dar nu e cam scump? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Depinde cat de mult tii la viata ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Pai hai pe circuit! Dar nu e cam scump? si mersul pe jos este scump daca iti iei pantofi buni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 (editat) nu zici nimic de fete =))) aaaa, de fapt tu vrei sa mergi doar cu fete ! Apai fara fete...cheia e pustiu... Editat Iunie 17, 2015 de mianmar23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 17, 2015 Autor Share Postat Iunie 17, 2015 ma n-am apucat sa ies pe cheia anul asta...daca e asa oribil poate schimbam traseul...eu am chef de plimbare...( treaba cu circuitul e tentanta dar trebuie sa pun gume mai adecvate )..deci, ceva propuneri mai bune? poate oltenita, poate siriu...ceva ce o zi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 O varianta ar fi pe DN pana la inainte in Predeal dupa Rasnov>Poiana Brasov-Brasov-Cheia-Ploiesti-Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 18, 2015 Autor Share Postat Iunie 18, 2015 Se anunta ploi...off Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Ca sa fiu in ton cu Ianachim, de ce nu o excursie in Bulgaria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Ca sa fiu in ton cu Ianachim, de ce nu o excursie in Bulgaria? maaaaaaa tu vrei o bere de la greci si nu stii cum sa mi zici........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 exista drumuri mai rele decat cheia. nu mi se pare ca e mult mai rau decat anul trecut. intr-adevar in cateva ace de par s-au format gropi, insa se poate merge pe interior lejer. surparile de la baraj au fost dintotdeauna... nu e de mers cu genunchiul pe jos, pentru ca nu mai e asfaltul ca in 2009, da' de aici pana la "e terminata" e cale lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emiandgabi Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 As participa si eu dar conform meteo "sanse de precipitatii sunt 60%" asa ca .................. Poate se mai schimba ceva in prognoza de vineri altfel ramane pe altadata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 exista drumuri mai rele decat cheia. nu mi se pare ca e mult mai rau decat anul trecut. intr-adevar in cateva ace de par s-au format gropi, insa se poate merge pe interior lejer. surparile de la baraj au fost dintotdeauna... nu e de mers cu genunchiul pe jos, pentru ca nu mai e asfaltul ca in 2009, da' de aici pana la "e terminata" e cale lunga. confirm! am fost acu 1 sapt juma...cel mai nasol e intre cheia si valeni (asfalt lasat care-ti da la ficati), restul e ok cu cateva exceptii in acele de par intre cheia si sacele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 18, 2015 Autor Share Postat Iunie 18, 2015 Daca ploua nu merg...n am chef sa merg incet pe curbe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 mergi Buc-Brasov-Sighisoara...merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate