banat rider Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 salut,as dori o informatie despre starea drumului 73C dintre pitesti-curtea de arges-campulung deoarece urmeaza sa fac un traseu prin tara la inceputul lunii august,multumesc ptr orice informatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 (editat) Am auzit la radio acum vreo 2 zile ca e in reparatii DN73C, scrie si pe site-ul asta: http://213.177.10.50:6060/itn/default.asp sau http://vremea.ido.ro/drumuri.php Eu am fost anul trecut in August si era destul de prost - cu zone cu dale de beton, denivelari, gropi - eu am fost cu V-Strom, care merge cat de cat pe drumuri rele si a fost obositor. Cu GSR-ul cred ca e chin. Editat Iunie 25, 2015 de emilian_rks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Iunie 25, 2015 Autor Share Postat Iunie 25, 2015 (editat) momentan suntem 3 ,un bmw f650 gs,un chopper si subsemnatul . gs nu cred ca va avea probleme mari dar noi ...sa vedem poate modificam putin traseul pana la urma.ms de ajutor Editat Iunie 25, 2015 de sebacovaci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 Pitesti - Campulung e ok, vreti neaparat sa vedeti Curtea de Arges? Pitesti - Curtea de Arges e un sat continuu, zici ca esti in zona crepusculara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Iunie 25, 2015 Autor Share Postat Iunie 25, 2015 momentan suntem 3 ,un bmw f650 gs,un chopper si subsemnatul . gs nu cred ca va avea probleme mari dar noi ...sa vedem poate modificam putin traseul pana la urma.ms de ajutor sti cumva pe care bucata e drumul mai rau ??pe pitesti-curtea de arges sau curtea de arges-campulung ???tocmai am revizuit traseul nostru si ma intereseaza mai mult Curtea de arges-Campulung ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 Uite aici harta actualizata. Uitati-va in spate dupa suruburi intre Curtea de Arges si Campulung. http://enjoymaps.ro/harta-interactiva-calitatii-drumurilor-din-romania/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Iunie 25, 2015 Autor Share Postat Iunie 25, 2015 sti cumva pe care bucata e drumul mai rau ??pe pitesti-curtea de arges sau curtea de arges-campulung ???tocmai am revizuit traseul nostru si ma intereseaza mai mult Curtea de arges-Campulung ... noi vom veni dinspre cartisoara spre curtea de arges pe 7C deci scuzele mele nu ajungem in Pitesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 DN7C e Transfagarasanul; aceasi observatie ca mai sus pentru portiunea din Arges. Ti-am dat link catre harta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 sti cumva pe care bucata e drumul mai rau ??pe pitesti-curtea de arges sau curtea de arges-campulung ???tocmai am revizuit traseul nostru si ma intereseaza mai mult Curtea de arges-Campulung ... Domnesti - Campulung. Intre Curtea de Arges si Domneste e drum asfaltat ( cu plombele de rigoare) De la Domnesti incepe distractia ( drum asfaltat dar cu denivelari ) iar de la Berevoiesti se trece pe drum de beton. Problema mare acolo e ( aproximativ 20 km) Pitesti - Campulung e ok, vreti neaparat sa vedeti Curtea de Arges? Pitesti - Curtea de Arges e un sat continuu, zici ca esti in zona crepusculara. Tu de ce esti asa de suparat pe zona asta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Iunie 25, 2015 Autor Share Postat Iunie 25, 2015 DN7C e Transfagarasanul; aceasi observatie ca mai sus pentru portiunea din Arges. Ti-am dat link catre harta... da,venim pe Transfagarasan...ms de link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 Pitesti - Campulung, se circula la semafor pe un sens, acum o luna. Campulung - Curtea de Arges, asfalt cariat, cu plombe dar practicabil. » Post actualizat in 25 Jun 2015 11:27Are dreptate colegul cu suruburile, mie mi s-a rupt suportul de la claxon pe portiunea aia ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 Daca vreti sa va stricati ziua, mergeti de la Curtea de Arges(Domnesti) la Campulung ! Cred ca e unul din cele mai proaste drumuri din tara. Merita o prelungire pana la Pitesti sa mergeti spre Campulung, Rucar,etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Iunie 25, 2015 Autor Share Postat Iunie 25, 2015 Daca vreti sa va stricati ziua, mergeti de la Curtea de Arges(Domnesti) la Campulung ! Cred ca e unul din cele mai proaste drumuri din tara. Merita o prelungire pana la Pitesti sa mergeti spre Campulung, Rucar,etc. exact la varianta propusa de tine ne gandem , ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
markyinxs Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 salutare. eu as vrea sa ajung de la ramnicu valcea la curtea de arges. care varianta e mai buna: direct de la ramnicu valcea la curtea de arges sau de la ramnicu valcea la pitesti si de acolo la curtea de arges? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Salutare, Si eu am o mica intrebare, o postez aici sa nu mai fac un alt topic... vreau sa fac o tura din Cluj, inspre sud pe Transfagarasan cu revenire apoi pe Transalpina, cum e starea drumului pe sectorul Curtea de Arges - Rm Valcea - Horezu - Novaci ? Sunt cu un chopper/cruiser, deci prefer asfaltul cat de neted se poate Mersi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 Salutare, Si eu am o mica intrebare, o postez aici sa nu mai fac un alt topic... vreau sa fac o tura din Cluj, inspre sud pe Transfagarasan cu revenire apoi pe Transalpina, cum e starea drumului pe sectorul Curtea de Arges - Rm Valcea - Horezu - Novaci ? Sunt cu un chopper/cruiser, deci prefer asfaltul cat de neted se poate Mersi ! Hello, pe sectorul Curtea de Arges Rm Valcea ai ceva probleme: cam 6 km asfalt denivelat - similar cu unele portiuni de pe Trans, si o zona de 15 metri unde asfaltul a plecat "la vale" fara sa anunte cand se intoarce. Exceptand portiunea asta unde trebuie sa mergi nitel mai incet, restul drumului pana la Novaci este mai mult decat bobocel. Atentie la radare ( intre Rm Valcea si Horezu... mai gasesti cascadate cate 2 .. cate 3 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 (editat) Hello, pe sectorul Curtea de Arges Rm Valcea ai ceva probleme: cam 6 km asfalt denivelat - similar cu unele portiuni de pe Trans, si o zona de 15 metri unde asfaltul a plecat "la vale" fara sa anunte cand se intoarce. Exceptand portiunea asta unde trebuie sa mergi nitel mai incet, restul drumului pana la Novaci este mai mult decat bobocel. Atentie la radare ( intre Rm Valcea si Horezu... mai gasesti cascadate cate 2 .. cate 3 ) Mersi mersi. E ok atunci, ma pot descurca cu 6km+15m mai rai. Mersi si de warningul pt radare, de regula ma duc cumintel, dar voi tine minte oricum si acest detaliu. Numai bine! Editat August 11, 2015 de frankone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate