H3llriderr Postat Februarie 25, 2016 Autor Share Postat Februarie 25, 2016 Sau Nr meu personal. 0758952608 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Atat ati laudat pizza asta ca azi am fost sa o incerc: Yummy! Tre' sa trec mai des! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbodiesel Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 (editat) Se pare ca o sa trec pe acolo, ca livrari la Mall Vitan am inteles ca nu faceti...Seara buna. Editat Februarie 27, 2016 de turbodiesel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 Vazut, mancat, placut mult. Nota 10 din partea mea. O sa revin cu siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pimP Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 Salutare,Livrare in zona Liberty Mall (Trafic-Greu) se face? Daca da, care ar fi comanda minima?Multumesc,Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dagosh88 Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 Pai ce faci domne? Am sunat sa comand pizza și mi-au zis ca ai plecat. Eu ce fac acum ca mi-e foame și îmi plăcea pizza de la tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Limelight Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 o.O Ma, dar... Eu am fluturas de la ei, si inca sunt in crangasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 Update : am fost azi la ei, din pacate nu mai au pizza, pizzarul este plecat, urmeaza sa se intoarca in 10-15 zile, servirea e buna, televizor afara doar cand nu ploua, inauntru exista un proiector, se vede decent, personalul este ok, astept sa vina pizzarul sa vad si eu ce tot lauda lumea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 Salut. Ne-am mutat si acum puteti manca pizza la masa. O coacem pe cuptor cu lemne. Ne gasiti in incinta restaurantului Taverna Fierarilor pe bdul Nicolae Grigorescu nr 2d www.tavernafierarilor.ro. Livrarile se fac acum in zona Titan. Va asteptam Super ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 (editat) Nu mai sunt nici la Taverna Fierarilor. Am fost acu'vreo 2 saptamani pe-acolo si zicea ospatarita ca au plecat pizzarii, dar ca poate reusesc sa se asocieze cu altcineva in curand pentru a continua sa ofere pizza in meniu. Editat Iunie 6, 2016 de omu79 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 Nu mai sunt nici la Taverna Fierarilor. Am fost acu'vreo 2 saptamani pe-acolo si zicea ospatarita ca au plecat pizzarii, dar ca poate reusesc sa se asocieze cu altcineva in curand pentru a continua sa ofere pizza in meniu. Pfff... merci de info ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iunie 15, 2016 Autor Share Postat Iunie 15, 2016 da,nu am apucat sa anunt dar am incetat colaborarea la Taverna, deocamdata sunt in dk,urmeaza peste cateva luni sa ma duc prin italia pt pefectionare, si din toamna iarna sper sa redeschid undeva in bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 da,nu am apucat sa anunt dar am incetat colaborarea la Taverna, deocamdata sunt in dk,urmeaza peste cateva luni sa ma duc prin italia pt pefectionare, si din toamna iarna sper sa redeschid undeva in bucuresti Pacat. Localul chiar imi placea si imi era destul de usor sa ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iunie 24, 2016 Autor Share Postat Iunie 24, 2016 Pacat. Localul chiar imi placea si imi era destul de usor sa ajung. locul inca exista ,doar ca nu mai fac eu pizza,probabil face altcineva. eu acolo aveam treaba doar cu pizza atat. dar localul exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 da,nu am apucat sa anunt dar am incetat colaborarea la Taverna, deocamdata sunt in dk,urmeaza peste cateva luni sa ma duc prin italia pt pefectionare, si din toamna iarna sper sa redeschid undeva in bucuresti Foarte buna pizza, cand erai in Crangasi comandam mereu. Poate dupa perfectionare redeschizi in zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 Ce se mai aude cu pizza aia? Ceva noutati? Nu de alta, dar a venit toamna.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 24, 2016 Autor Share Postat Octombrie 24, 2016 (editat) Ce se mai aude cu pizza aia? Ceva noutati? Nu de alta, dar a venit toamna.... Inca nu m am întors în țară, mai aman Editat Octombrie 24, 2016 de H3llriderr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Titulescu Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 Ok dokey. Sa ne spui. Ar fi pacat sa nu continui daca ai posibilitatea ______________________________________ Marius de la Napoli Centrale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanM3 Postat Octombrie 22, 2017 Share Postat Octombrie 22, 2017 Atata timp cat ii buna mancarea si livrata acasa, e tot ce imi doresc )) VIVA CLUJ :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hidric Postat Aprilie 18, 2019 Share Postat Aprilie 18, 2019 La 24.10.2016 la 22:39, H3llriderr a spus: Inca nu m am întors în țară, mai aman Te mai intorci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iulie 15, 2019 Share Postat Iulie 15, 2019 Este intors in tara de mult timp, sigur nu mai redeschide. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StephMar Postat Februarie 27, 2020 Share Postat Februarie 27, 2020 Mie imi place foarte mult pizza, si cred ca am incercat fiecare pizzerie din Cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate