Jump to content
Sign in to follow this  
H3llriderr

Cea mai buna pizzerie - TRUE PIZZA

Recommended Posts

Daca imi permiti sa te corectez putin, se scrie prosciutto si quattro, ambele cu doi de t. In rest pizza arata bine, ce adevarata se face cu sos de rosii si nu cu ketch up. Unde ai invatat sa faci pizza?

Share this post


Link to post
Share on other sites

arata bine,si mie chiar imi place pizza pe vatra...! :D

ma ai de client cand trec prin zona!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca imi permiti sa te corectez putin, se scrie prosciutto si quattro, ambele cu doi de t. In rest pizza arata bine, ce adevarata se face cu sos de rosii si nu cu ketch up. Unde ai invatat sa faci pizza?

merci pentru corectie , banuiesc ca ai vrut sa scrii cea adevarata , si o fac cu sos de rosii nu cu KETCHUP . am spus ca am ca extra sos ketchup sau sos de rosii , in functie de preferinta clientului.

pizza am invatat sa fac de la un baiat care lucreaza ca pizzar de 8 ani , in prezent la un restaurant in Cipru. a stat la noi 2 luni dupa ce am deschis pana am invatat

» Post actualizat in 18 Aug 2015 14:17

arata bine,si mie chiar imi place pizza pe vatra...! :D

ma ai de client cand trec prin zona!

merci , te astept

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest darcocbr

Nu le vrei si din partea casei ? :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt la 200 de km. Daca iau mai mult de 4 mi le aduci ? :)

:)) , ti le pun la fan curier :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Nu le vrei si din partea casei ? :))

Doar prima. Ca la droguri :))

 

 

, ti le pun la fan curier

Am greșit. Sunt la 2000 de km :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Plm ..... uite asa mai facut sa merg undeva in oras (la noi in Deva) sa maninc o pizza ca imi ploua deja in gura :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu esti singurul, si pe mine m-a secerat cu o foame :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

S-a dus naibii regimul , cand am vazut cum arata pizzele alea m-am infipt direct in prima pizzerie care mi-a iesit in drum. Daca am drum prin zona iti fac cu siguranta o vizita...daca mai sunt facute si pe vatra pizzele alea s-ar putea sa devin client fidel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

pai bine ma , io incerc sa va fac pofta sa luati de la noi , si voi va opriti in prima pizzerie care va iese in fata :))) sunt sigur ca nu aratu ca astea , si nici la fel de bune :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Numai aia??! Toate arata al naibii de bine. Diavola aia imi cam face cu ochiul. :alcy:

Da-o naibii de treaba, quattro formaggiul acela arata foarte bine...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cam cozonac 1ei.nu ai temp. Cam mare?ciupercile nu prea sunt facute.dar pina la urma totul se rezuma la gust.poate e buna .sigur o sa incerc.daca aluatul e gros are nevoie de timp de coacere.cele italiene sunt f subtiri ,se fac imediat ,nu tin de foame dar sunt delicioase.temp in partea superioara a cuptorului poate ajunge si la 800 grade.astea mai romanesti-americane se fac mai incet si sunt maibogate.Partea nasoala la aluat nefacute ca te duci mai repede la wc.la tine e facut aluatu dar nu sint facute ingredientele.

Edited by andrei gras

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cam cozonac 1ei.nu ai temp. Cam mare?ciupercile nu prea sunt facute.dar pina la urma totul se rezuma la gust.poate e buna .sigur o sa incerc.daca aluatul e gros are nevoie de timp de coacere.cele italiene sunt f subtiri ,se fac imediat ,nu tin de foame dar sunt delicioase.temp in partea superioara a cuptorului poate ajunge si la 800 grade.astea mai romanesti-americane se fac mai incet si sunt maibogate.Partea nasoala la aluat nefacute ca te duci mai repede la wc.la tine e facut aluatu dar nu sint facute ingredientele.

Mai editeaza odata postul.... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cam cozonac 1ei.nu ai temp. Cam mare?ciupercile nu prea sunt facute.dar pina la urma totul se rezuma la gust.poate e buna .sigur o sa incerc.daca aluatul e gros are nevoie de timp de coacere.cele italiene sunt f subtiri ,se fac imediat ,nu tin de foame dar sunt delicioase.temp in partea superioara a cuptorului poate ajunge si la 800 grade.astea mai romanesti-americane se fac mai incet si sunt maibogate.Partea nasoala la aluat nefacute ca te duci mai repede la wc.la tine e facut aluatu dar nu sint facute ingredientele.

asta ti-ai dat seama din poze sau ai mancat?

Share this post


Link to post
Share on other sites

asta ti-ai dat seama din poze sau ai mancat?

 

Din ce-a visat, stai linistit. Arata excelent. Succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu nu-s un fan pizza, dar pe cea comandata azi am devorat-o pana la ultima felie. :10:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din ce-a visat, stai linistit. Arata excelent. Succes!

 

merci mult

Eu nu-s un fan pizza, dar pe cea comandata azi am devorat-o pana la ultima felie. :10:

ma bucur ca a fost pe gustul tau. merci

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poate o sa comand si eu la birou, sunt aproape de Grozavesti. Doar ca mie nu-mi place cabanosul in pizza, nu are ce cauta, asa cum nici ardei gras si alte ingrediente bastinase care nu se pupa deloc cu pizza, care este pana la urma o reteta italiana. E ca si cum italienii ar face mamaliga cu stafide sau fructe de mare, etc. Am vazut la noi, de m-am crucit, pizza cu mici; ma astept sa apara si pizza cu sarmale. Pana la urma, e vorba de gusturi si vorba ceea, nu te poti k k pe gusturile omului....dar tousi....

 

Apropos, faci pizza si cu blat subtire, sau doar cu blat pufos?

Edited by Lancelot

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esti in urma, la Jerry's au avut acum cativa ani in oferta pizza cu sarmale.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aveau smantana pe blat si varza deasupra?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poate o sa comand si eu la birou, sunt aproape de Grozavesti. Doar ca mie nu-mi place cabanosul in pizza, nu are ce cauta, asa cum nici ardei gras si alte ingrediente bastinase care nu se pupa deloc cu pizza, care este pana la urma o reteta italiana. E ca si cum italienii ar face mamaliga cu stafide sau fructe de mare, etc. Am vazut la noi, de m-am crucit, pizza cu mici; ma astept sa apara si pizza cu sarmale. Pana la urma, e vorba de gusturi si vorba ceea, nu te poti k k pe gusturile omului....dar tousi....

 

Apropos, faci pizza si cu blat subtire, sau doar cu blat pufos?

salut , poti sa iti alegi tu ce ingrediente vrei pe pizza , daca nu iti place nimic din meniu , blatul este subtire , dar nu foaie de hartie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...