georgedede Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 În legătură cu axul, totul este k. Termostatul cumpărat are codul: BEHR TX4187D. COSTĂ 39 lei la magazinul epiesa.ro. » Post actualizat in 29 May 2017 13:05 Semeringuri am pus cu o buza cu un singur arc. Asfalt uscat. Va mulțumesc tuturor pentru ajutorul acordat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 Sa zici si cat te tine in timp pompa asta. Mai scrie din cand in cand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iridiu192 Postat Iunie 26, 2017 Autor Share Postat Iunie 26, 2017 Si eu sunt curios cat o sa tina. Other info: 1. Cel mai ieftin kit de pompa pe care l-am cumparat a fost 183 lei/kit (11512343451) plus 25 lei garnitura (11517652950). Cu ax facut la strung in .ro + simeringuri de la BADI iesi clar mai ieftin. 2. Am schimbat pompa de apa in 2012 imediat dupa ce am cumparat motocicleta. A inceput sa picure in vara 2015 si am schimbat din nou. Sunt curios daca o sa cedeze tot la fel de repede sau nu. 3. Daca otelul de pe ax ar fi mai dur cred ca s-ar uza simeringurile mai repede. 4. Oricum design-ul este prost: cauciuc pe metal cu ax necentrat si fara lubrifiere pe partea de antigel. Singura vaselina pe care o vede acel simering este la montare. De aceea cred ca este foarte important ce vaselina se pune la montare. Eu prima oara am pus vaselina normala de rulmenti. A 2a oara am pus vaselina rezistenta la apa pe baza de silicon. O sa vad daca tine mai mult. BMW recomda http://www.smary.milar.pl/media/!prod-spec/MOLYKOTE-111-PDS.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Iunie 26, 2017 Share Postat Iunie 26, 2017 Cred ca toata lumea ar prefera sa se uzeze simeringurile mai repede, dar sa nu dea decat 5 lei pe o pereche de simeringuri noi. Desi la ce acces pacatos ai la pompa de apa, nu e o operatiune pe care s-o vrei s-o faci des. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Iunie 26, 2017 Share Postat Iunie 26, 2017 (editat) Salut, are cineva un set de pinioane noi ,pana imi vin cele comandate ? Ma intorc in Bucuresti miercuri si as vrea sa le schimb in weekend. Am comandat la Bavaria si nu imi raspunde cucoana. O fi intrat in concediu. Editat Iunie 26, 2017 de george13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 La Dillypoint au pe stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate