cisu68 Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 salut ,luata cam din pripa sambata 25 iul santeti invitati pe plaja de la islaz la un ciaun de tochitura,bere si povesti, locul este unul super plaja cat cuprinde, padure,unde punem corturille si ceaunul ,una peste alta va asteptam sa veniti cu ce doriti si cu cine doriti am sa pun niste poze facute uichendul trecut daca doriti si alte informati va stau la dispozitie aici sau la tel 0762648530.CISU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 Grija mare ca duminica trecuta s-a inecat un nene. Apa e mica, dar sunt curenti destul de puternici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 (editat) ... un loc exact pe gustul meu Ma bag, sambata dupa amiaza sunt acolo! Editat Iulie 23, 2015 de Vrsv Gunoier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 La ce ora pleci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 La orele 14 fix ( sper ) din centru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Venim si noi vreo 5 din Zimnicea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Iulie 24, 2015 Autor Share Postat Iulie 24, 2015 Venim si noi vreo 5 din Zimnicea. salut ,va asteptam cu drag daca nu va descurcati sunati la tel de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Puneti +5 la ceaun ca contribuim si noi. De bautura se poate cumpara de acolo, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Iulie 24, 2015 Autor Share Postat Iulie 24, 2015 Puneti +5 la ceaun ca contribuim si noi. De bautura se poate cumpara de acolo, nu? avem portii destule la ceaun ..bautura este la terasa, la 10m de locul de campare care este non stop si are bautura garla bere la draft 3lei,la doza, sucuri ,vinuri ,apa minerala ,cipsuri si seminte. la un km pe drumul care duce la plaja sint ceva magazinase cu produse alimentare sau mai este optiunea 4margarete pensiunea julia islaz cu restaurant jacuzi spa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Noi ajungem in jur de ora 20. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Iulie 24, 2015 Autor Share Postat Iulie 24, 2015 Vin si eu cu baietii din Zimnicea ! Cunoastem zona, ne descurcam ... ok va asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vene Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 Salut, Ce a devenit si Islaz-ul asta.-Jacuzzi, SPA, - cine frate?- alde Magargiu, Chelu, Rezeanu, Priboi?- ori poate alde Manolea?- New-York frate acolo! Plaja e super!- daca pui si de un pescuit in "Gerai", e full! La cherhana mai e cineva?-probabil ca nu!Amintiri de cca 40ani!(se plimbau toti tinerii "in sat" "intorceam" la monument si ne invarteam ca "ametitii".Marele avantaj, ca nu erau masini,- unde sa mearga?-in dunare? Mai functioneaza "difuzoarele" cu postul local? A disparut podul cu "pontoane?- unde uneori autobuzele veneau doar TR-Pod, altele asteptau si faceau Pod-Islaz! Eu am prins si un eveniment facut pe camp, in memoria "Proclamatia de la Islaz", super eveniment (parintii tai stiu!). Ma bucur ca se aduce in "fata" si aceasta locatie minunata, cu multe flori, vita de vie, legune deosebite! Distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 ok va asteptam. Puneti poze...puneti poze!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 ehee.. inca o iesire ratata. Distractie maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Iulie 26, 2015 Autor Share Postat Iulie 26, 2015 salut , am reusit sa ne adunam 25 de prieteni lla un ceaun pe maalul Dunarii, cateva poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 Ba, ati lansat si lampioane...ne-am dat dreacu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Iulie 28, 2015 Autor Share Postat Iulie 28, 2015 Ba, ati lansat si lampioane...ne-am dat dreacu! salut ,da am lansat si lampioane ca de inauguram si noi o prieteneasca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Iulie 29, 2015 Share Postat Iulie 29, 2015 O locatie deosebita cu apa, nisip, plaja si in special umbra. M am simtit minunat. Felicitari organizatorilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Iulie 29, 2015 Autor Share Postat Iulie 29, 2015 O locatie deosebita cu apa, nisip, plaja si in special umbra. M am simtit minunat. Felicitari organizatorilor ! salut,multumim si ne bucuram ca v ati simtit minunat si cum vara se anunta una lunga cred ca o sa mai urmeze cateva petreceri, locatia este una deosebita si foarte usor de ajuns la ia. urssulane am ramas dator poza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Iulie 29, 2015 Share Postat Iulie 29, 2015 Ce ati pus in ceaun ca eu acum o saptamana dupa 2 zile de pescuiala n-am gasit peste nici la pescarii din zona (aval de Tulcea ) asa ca am o bila neagra de la nevasta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Daca iti spunem ce a fost in ceaun va trebui sa te omoram..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate