Magic4Ce Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 asta in limita bunului simt cam ce viseaza fiecare pt comunista lui eu personal vreau o sha single si 2 carb bune + anvelope noi si poate... daca nu cer prea mult... un atas si un paintjob d vis da costa mult si mosu... (poate vede si mama anuntu' asta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 pai mosul meu daca ar auzi sau citi(tata ..........)inca o comunista da de data asta una cu mai multe pistoane adica un boxer-ca nu cred ca comunistele aveau veuri decene nu? nu! multe fiare de surubarit si de dat viata lasati babutele sa vina la mine brm brm poc poc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Decembrie 18, 2006 Autor Share Postat Decembrie 18, 2006 mah nu prea stiu eu multe de Vincent Black Shadow din 1952 cred ca nu mai conteaza cat de comunista e ca arata belea... dar daca mosu tau vede V-ul asta ... si daca prinde pestisorul auriu... poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 daca mosu ar avea bani as vrea un alternator de dnepr dala bun!!!! si baie de ulei daia buna din aluminiu cu aripioare de racire cum am vazut doar in poza!....... dar cred ca mosu meu va veni pe la primavara ca acuma cam dat faliment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 mah nu prea stiu eu multe de Vincent Black Shadow din 1952 cred ca nu mai conteaza cat de comunista e ca arata belea... dar daca mosu tau vede V-ul asta ... si daca prinde pestisorul auriu... poate... Pai pestisorul auriu ar trebui sa-i dea mosului tau cam 40.000 de euro pentru un Vincent.Eu as vrea sa-mi aduca mosul un Ural original cu atas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 i-as cere un ij model 49, cu tot pe el sa merg cu el doar duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Si io ma inscriu pe lista lu' Mosu pentru un Ural Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 io sunt mai pretentios.i-as cere un indian, sau un ks 750.sau o benzinarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 io vr sanatate si iubire ca restu mi le fac singur ....a....si prima de sarbatori, sa cumpar inca un motor si sa amortizez din datorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Decembrie 19, 2006 Autor Share Postat Decembrie 19, 2006 @madcox si eu vreau indian... si nu neaparat vre-unu d-al lui Larry ca merge si unu din 1940 dar sa nu uitam ca mosu e roman si lafel ca Mr ORL vrea o prima sa mai amortizeze din datorii @Mr ORL SANATATE SANATATE SANATATE SI SA FI IUBIT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 ..Niste jante de ural mosule daca imi aduci...iti las prajiturica si paharul cu lapte pe masa..dar sa ma anunti intai..ca sa fac putina curatenie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 @Mr ORL SANATATE SANATATE SANATATE SI SA FI IUBIT sar'ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krane Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 (editat) Io vreau doar sa stea motoru intreg si sa ma duca cati mai multi km, asa ca mosule ia sa te vad LE: Si sarbatori fericite tuturor Editat Decembrie 19, 2006 de Krane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Mosule......eu vreau sa tina vremea cu noi sa putem rula cat mai mult, ca piese se gasesc si la magazin! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 eu vreau... asfalt uscat si neste zapada de craciun si revelion... dar nu mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 sa fac clik din degete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Decembrie 20, 2006 Autor Share Postat Decembrie 20, 2006 @lakopeter si cand faci clic sa te faci invizibil si sa-i sperii pe toti cand iesi cu motoru' sa creada ca vine apocalipsa si-au inceput sa fuga fiarele de nebune singure @c0zmin da tare modest esti omule l-am prins.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 io vreau un trabant! serios! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 Si io ma inscriu pe lista lu' Mosu pentru un Ural io sunt mai pretentios.i-as cere un indian, sau un ks 750.sau o benzinarie subscriu fara comentarii la oricare din ele. iar daca am benzinaria imi cumpar instantaneu ceva cu motor macar de 6000cmc .. sau asa ceva. pozele sunt mari, merg bine pe desktop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 Ce sa faci bah cu trabantu ? Ii scoti motoru' si i-l pui pe ij ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 ..Niste jante de ural mosule daca imi aduci...iti las prajiturica si paharul cu lapte pe masa..dar sa ma anunti intai..ca sa fac putina curatenie.. ce jante de ural vrei tu acolo? pe 18 sunt bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 ce jante de ural vrei tu acolo? pe 18 sunt bune? Hmm....tu esti mosule?, de ce sa nu fie bune?la cat de "drepte" sunt ale mele as fi in stare sa imi pun si pe 17'' numai sa mearga drept si lin .....sa ma apuc de curatenie? ca prajiturica este.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 moshule eu vreau sa imi racordezi chiuveta la o conducta rompetrol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 da la mine nu a venit nu are banii pe final de an da nu m.am suparat pe el ca sunt sanatos sa surubaresc la Simsonachele meu asfalt uscat brm brm poc poc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 un elicopter biturbina cu agreere zbor instrumental Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate