john17 Postat Iunie 13, 2018 Share Postat Iunie 13, 2018 (editat) Intrebare: daca vand masina in seara asta, viza de la taxe locale o iau maine si intre timp cumparatorul e surprins fara vinieta ce se intampla? Ca ma gandesc (daca o da al de sus sa apara cumparator) sa-mi rup de la gura sa fac o vinieta prin sms decat sa ma bazez pe buna credinta a lui... Editat Iunie 13, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iunie 13, 2018 Share Postat Iunie 13, 2018 (editat) Probabil ca e important si daca ai scris pe spatele talonului instrainat la data de ...... catre .... , ca asa se fac actele in mod normal. Editat Iunie 13, 2018 de petre81. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 13, 2018 Share Postat Iunie 13, 2018 Crezi ca sunt arat de idiot incat sa nu scriu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iunie 13, 2018 Share Postat Iunie 13, 2018 Pai nu stiu, esti? Eu puneam problema la modul ipotetic, asa cum ai pus-o si tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 13, 2018 Share Postat Iunie 13, 2018 Eu am acum o masina la vanzare si niste potentiali petitori din provincie. As vrea sa evit durerile de cap, mi-au ajuns 13 ani de procese cu statul roman. Am castigat si am hotarari definitive si executorii pe care nu le pot pune in aplicare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 13, 2018 Admin Share Postat Iunie 13, 2018 In cazul asta ipotetic tu esti cel care vei fi tras la traspundere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 13, 2018 Share Postat Iunie 13, 2018 (editat) Ma gandeam io... Inteleg ca data vizei de la taxe se ia in considerare. Editat Iunie 13, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 13, 2018 Admin Share Postat Iunie 13, 2018 Rectific! ICCJ a hotarat ca atata timp cat ai facut contract de vanzare cumparare, noul propietar este cel care le va plati, vezi aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 13, 2018 Share Postat Iunie 13, 2018 Rectific! ICCJ a hotarat ca atata timp cat ai facut contract de vanzare cumparare, noul propietar este cel care le va plati, vezi aici frumos ce zice ICCJ dar.... de cand e proprietar noul proprietar? de la data (si ora) trecute cu pixul in talon? de la data (si ora) vizei fiscale pe CVC? cam asta vroia sa stie @john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iunie 14, 2018 Share Postat Iunie 14, 2018 Eu am acum o masina la vanzare si niste potentiali petitori din provincie. As vrea sa evit durerile de cap, mi-au ajuns 13 ani de procese cu statul roman. Am castigat si am hotarari definitive si executorii pe care nu le pot pune in aplicare... Mai bine faci tu o rovinieta pe o luna cand vinzi masina si ai scapat de griji, pana atunci iese si fiscalul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
troglod Postat Iunie 14, 2018 Share Postat Iunie 14, 2018 Nu mai trebuie sa faci nimic. ps: Am castigat si eu inclusiv apelul, mi-au trimis banii + cheltuieli de judecata prin mandat postal. Merci l.u.v, sper ca asa e ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate