zar Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 pfoaai... dar ti-a tras-o... bine ca nu a trecut peste tine. din cate am vazut pe filmulet nu a lipsit mult. insanatosire rapida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 well nu vrei sa stii iesisem pe fuga aveam de facut 2km urgent...eram in tricou si pantaloni scurti si casca. La ora aia nu prea e trafic si ajungeam in 5 minute.. OUCH, dude!! Ghinionist si norocos in acelasi timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Vladau Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 (editat) Asigurarea la bautura nu mai are nicio treaba. Toata treaba sta la sofer , cu judecata e nasol, trebuie sa te ti de capul politistilor plangere penala sa ii dea cu executare ca apois a scoti bani de la el. Eu am patit-o cu masina bmw seria 5 dauna totala de un betiv 80.000 euro , el avea 700 de lei pe luna si o vechitura de 2000 de ron a intrat in fata mea dupa o straduta dupa ce bause 1 l de vodka si ceva tuica intr o comuna. am stat la politie 6 7 ore, el dosar penal si permis suspendat. eu paguba dauna totala si atat , niciun ban de nicaieri . Deci trebuie sa tragi tare cu plangeri si toate cele, asigurare uita , asigurarea nu plateste nimic ai baut o zi buna este responsabil betivul. daca betivul nu are bani pa. si daca are bani scapa ft usor si tu tot nu primesti nimic . Concluzie = Ghinion. Multa sanatate! Editat Septembrie 15, 2015 de Marian Vladau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stircu Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Poti lua bani de la asigurare chiar daca soferul era beat. Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Officer Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 RCA despagubeste in caz de autor baut. Singura diferenta in acest caz este ca asiguratorul are drept de regres impotriva asiguratului. Adica va incerca sa isi recupereze banii de la betiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 Asa stiu si eu. Am un prieten care a produs un accident in felul asta si cam plateste daunele catre firma de asigurari si acum, dupa 4 ani. Oricum, procedura e mai complicata decat in mod normal, de parca nu era suficient de alambicata. unu ce a disparut imediat de pe forum?: Adevarul e ca fara carnet.. nici nu ti mai trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tweety Postat Septembrie 30, 2015 Share Postat Septembrie 30, 2015 Alex, inca mai ai casca la mine (fara viziera), mi-ai lasat-o in timp ce asteptam impreuna SMURD-ul. Da-mi un semn cand vrei s-o recuperezi, te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexssh85 Postat Decembrie 27, 2016 Share Postat Decembrie 27, 2016 Buna tuturor, cazul inca e deschis la parchet, acum vor sa gasesc urgent 2 martori gen foarte urgent pana azi la ora 16 sa le dau raspuns cu 2 numere de telefon si nume complet. Va rog tare mult din cei care au fost prezenti la accident sa ma ajutati. Nu se intampla mare lucru doar o sa va ia o declaratie cu ce va mai aduceti aminte de la accident. Am mare nevoie de 2 martori altfel o sa fie incomplet dosarul... Va multumesc si achit deranjul. Sunati-ma la 0754 658 643 Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Decembrie 27, 2016 Share Postat Decembrie 27, 2016 Aseara, ora 8:20, accident in piata Kogalniceanu, Bucuresti, 749S, galben. Il stiu din trafic pe baiat. Sofer baut, venea considerabil mai tare si l-a lovit in spate pe motociclist, care mergea constant catre facultatea de Drept, dinspre Universitate. Il rog pe motociclist sa ma contacteze ca am filmarea accidentului de pe camera de la munca. Se vede fix rondul de la Kogalniceanu. tudor . lica {AT} gmail . com Sa-mi trimiti fara spatii si cu @ in loc de AT. Am scris asa anti spam engines. Pe cel care a deschis topicul il ai contactat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 1, 2017 Share Postat Ianuarie 1, 2017 daca citeam mai dvreme, eram deja martor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate