teodor.sava Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Azi noapte 25.09.2015 la ora 2:00 cineva mi-a umblat prin gentile de pe motor. A gasit si o pereche de pantaloni de piele si i-a luat. Totul a fost prins pe camera de supraveghere. Poate il recunoaste cineva. A fost anuntata si politia si se fac cercetari. Incidentul a avut loc in Lapus pe Eustatiu Stoenescu. Linkul cu filmarea este aici: https://www.dropbox.com/s/25ehhl5ytexszjb/20150925020003.mp4?dl=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Cand am vazut titlul m-am bucurat ca a fost prins vreunul care se ocupa cu furtul de motociclete pe la noi. Ala nu e hot, e boschetar. Daca il prinde politia si il baga la zdup ii face un bine. Are un pat si o masa calda la iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 e unul cu sapca-n cap... cu siguranta ca va fi prins ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 dupa imaginile alea nu cred sa-l recunoasca... dar daca-l identifici... o bataie buna nu cred ca i-ar strica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cattalin Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Cand ti-ai montat camera de supraveghere, cam cate sanse credeai ca ai sa vezi fata vreunui hoţ, atata timp cat motoreta sta cu botu' spre strada? Adica, orice ar vrea sa faca, nu are cum sa se desfasoare decat cu faţa spre ghidon... Data viitoare sa nu care cumva sa pui o prelata sau sa lasi coburii goi. Eventual sa-ti lasi si casca plus cizmele În rest...numai de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumulescu4you Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Cauta prin zona pe la bodegi pe unu ca ala ca sigur il gasesti intreaba pe acolo. Cand am vazut titlul m-am bucurat ca a fost prins vreunul care se ocupa cu furtul de motociclete pe la noi. Ala nu e hot, e boschetar. Daca il prinde politia si il baga la zdup ii face un bine. Are un pat si o masa calda la iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Pe strada pe care stau si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 25, 2015 Admin Share Postat Septembrie 25, 2015 Ti-am modificat titlul, deocamdata nu a fost nimeni prins, ci doar surprins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Ti-am modificat titlul, deocamdata nu a fost nimeni prins, ci doar surprins A fost prins pe cameră, mergea și titlul inițial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 25, 2015 Admin Share Postat Septembrie 25, 2015 A fost prins pe cameră, mergea și titlul inițial Titlul initial era "hot prins la furat din motocicleta" , eu am adaugat surprins pe camera.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RPG. Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Da, are capul intre urechi Camera e cam praf, orientata cam la fel.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Cu imaginea aia greu de prins.dar,,se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorel_dumitru Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 A fost anuntata si politia si se fac cercetari. Ma amuza teribil expresia asta. Astia nu fac nimic cand se trag tepe de miliarde. Chiar crezi ca vor face ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 27, 2015 Share Postat Septembrie 27, 2015 Ce teapa? Despre ce este vorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate