Paul_Fly Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 Salutare la toti, am o motocicleta la care i-am schimbat invelitoarea de pe saua. Lucrarea a iesit bine doar ca a ramas fara sigla. Invelitoare este din piele ecologica. Daca ma poate ajuta cineva cu niste metode cat de cat sigure dar si acceptabile ca pret pentru inscriptionarea ei. Am gasit pe net o firma din Brasov si ca sa inscriptioneze 5 litere (dimensiune 2 cm X 18.5 cm) mi-a spus ca ma costa 150 euro, cred ca de banii aia as putea 2 bucati noi cu tot cu burete doar ca nu gasesc la noi. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 si honda nu-i honda daca nu scrie pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 Salutare la toti, am o motocicleta la care i-am schimbat invelitoarea de pe saua. Lucrarea a iesit bine doar ca a ramas fara sigla. Invelitoare este din piele ecologica. Daca ma poate ajuta cineva cu niste metode cat de cat sigure dar si acceptabile ca pret pentru inscriptionarea ei. Am gasit pe net o firma din Brasov si ca sa inscriptioneze 5 litere (dimensiune 2 cm X 18.5 cm) mi-a spus ca ma costa 150 euro, cred ca de banii aia as putea 2 bucati noi cu tot cu burete doar ca nu gasesc la noi. Multumesc ! iti faci scrisul intr-un format vectorial in ceva de genul Corel Draw (daca vrei te pot ajuta cu asta), si mergi la o firma care decupeaza din autocolant, cu un cutter plotter. Nu cred sa iti iai mai mult de 10-15 lei pt asta.. lipesti autocolantul in negativ pe sa, si dai cu un spray peste gaurile ramase.. si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 Honda-i honda si-n pielea goala. (naked) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 Salutare la toti, am o motocicleta la care i-am schimbat invelitoarea de pe saua. Lucrarea a iesit bine doar ca a ramas fara sigla. Invelitoare este din piele ecologica. Daca ma poate ajuta cineva cu niste metode cat de cat sigure dar si acceptabile ca pret pentru inscriptionarea ei. Am gasit pe net o firma din Brasov si ca sa inscriptioneze 5 litere (dimensiune 2 cm X 18.5 cm) mi-a spus ca ma costa 150 euro, cred ca de banii aia as putea 2 bucati noi cu tot cu burete doar ca nu gasesc la noi. Multumesc ! teoretic,orice firma care face inscriptionare laser,poate face si pe piele...nu stiu insa daca fac pe pielea eco deja trasa pe o sha....merita intrebat. daca vrei ceva standard,adica emblema HONDA sau altceva,uite aici: http://www.gravat.ro/gravura-piele sau http://lorens.ro/gravura-mecanicalaser/gravura-piele-si-carton/ daca vrei ceva custom/personalizat pe care nu-l are altcineva ( hand-made),ia legatura cu user-ul danm aici: /index.php?/topic/727873-gravura-piele-carving/?hl=danm&do=findComment&comment=3995245 succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_Fly Postat Septembrie 29, 2015 Autor Share Postat Septembrie 29, 2015 iti faci scrisul intr-un format vectorial in ceva de genul Corel Draw (daca vrei te pot ajuta cu asta), si mergi la o firma care decupeaza din autocolant, cu un cutter plotter. Nu cred sa iti iai mai mult de 10-15 lei pt asta.. lipesti autocolantul in negativ pe sa, si dai cu un spray peste gaurile ramase.. si gata. Am incercat varianta aceasta cu sablon pe cea veche dar nu gasesc vopseaua potrivita nu prinde foarte bine si se cojeste. » Post actualizat in 29 Sep 2015 15:29 Era pe vremuri Sigmarom nu stiu daca se mai gaseste sau poate acum are o alta denumire » Post actualizat in 29 Sep 2015 15:32 si honda nu-i honda daca nu scrie pe ea? HONDA, e prima mea HONDA si vreau sa n-o confunde lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 Am incercat varianta aceasta cu sablon pe cea veche dar nu gasesc vopseaua potrivita nu prinde foarte bine si se cojeste. daca stii vreun atelier de serigrafie, cere-le un pic de alb sau ce culoare vrei tu, prinde pe multe materiale (inclusiv piele sau piele eco) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 Am incercat varianta aceasta cu sablon pe cea veche dar nu gasesc vopseaua potrivita nu prinde foarte bine si se cojeste. » Post actualizat in 29 Sep 2015 15:29 Era pe vremuri Sigmarom nu stiu daca se mai gaseste sau poate acum are o alta denumire » Post actualizat in 29 Sep 2015 15:32 HONDA, e prima mea HONDA si vreau sa n-o confunde lumea. da,se mai gaseste vopsea pr piele la magazinele de chimicale sau cu specific materiale pt incaltaminte...si o sa arate k piula... fa treaba ca lumea,daca tot faci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 ideal era sa faci asta inainte de a intinde pielea pe sa, aveai suprafata dreapta si tare, pe moale mai greu tragi uniform vopseaua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_Fly Postat Septembrie 29, 2015 Autor Share Postat Septembrie 29, 2015 e greu sa faci inainte , materialul care nu e original se pune destul de greu dar sa te mai ghidezi si dupa sablon » Post actualizat in 29 Sep 2015 19:01 da,se mai gaseste vopsea pr piele la magazinele de chimicale sau cu specific materiale pt incaltaminte...si o sa arate k piula... fa treaba ca lumea,daca tot faci! Pai chiar as face o treaba calumea doar ca nu am cu cine, adica pe la noi nu prea sunt ateliere de profil si ce am gasit prin tara cum am scris mai sus e cam scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 30, 2015 Share Postat Septembrie 30, 2015 Salut, eu folosesc aparatul asta pentru gravare : http://www.emag.ro/masina-pentru-gravare-dremel-engraver-290-jj-35-w-6000-rpm-f0130290jj/pd/EJG8KBBBM/ merge pe lemn,pe metal si pe piele. Merge si cu aparat de pirogravura ( se gasesc la lidl si pe la magazinele de bricolaj ). Daca ai nelamuriri nu ezita sa imi lasi un PM si fac tot posibilul sa te ajut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_Fly Postat Septembrie 30, 2015 Autor Share Postat Septembrie 30, 2015 Salut, eu folosesc aparatul asta pentru gravare : http://www.emag.ro/masina-pentru-gravare-dremel-engraver-290-jj-35-w-6000-rpm-f0130290jj/pd/EJG8KBBBM/ merge pe lemn,pe metal si pe piele. Merge si cu aparat de pirogravura ( se gasesc la lidl si pe la magazinele de bricolaj ). Daca ai nelamuriri nu ezita sa imi lasi un PM si fac tot posibilul sa te ajut. Salut, multumesc pentru sugestie. Nu cred ca as putea sa-l folosesc la ce-mi trebuie mie pentru ca este piele ecologica defapt musama putin mai groasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_dan Postat Septembrie 30, 2015 Share Postat Septembrie 30, 2015 Salut, multumesc pentru sugestie. Nu cred ca as putea sa-l folosesc la ce-mi trebuie mie pentru ca este piele ecologica defapt musama putin mai groasa este vopsea cauciucata speciala ptr a nu se coji. se gaseste la vopsele auto. faci un sablon si aplici vopseaua respectiva. o mai folosesc uni ptr a inscriptiona anvelopele auto. deci prinde bine pe cauciuc, ca asta este defapt si ce ai tu pe sa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 da,cum zicea moto_dan mai sus sau,poti sa o refaci de la 0 cu broderie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_Fly Postat Octombrie 3, 2015 Autor Share Postat Octombrie 3, 2015 Multumesc pentru sugestii ! am gasit pe cineva in alba care aplica sabloane prin termotransfer, o sa ma intalnesc cu el sa vadem ce zice Daca nu se poate o sa incerc varianta clasica cu sablon si vopsea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Octombrie 10, 2015 Share Postat Octombrie 10, 2015 pe siteurile de anvelope gasesti vopsea pt cauciuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_Fly Postat Noiembrie 19, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2016 (editat) Salutare, am "rezolvat " problema, Am dus saua la un atelier "profesionist " si va prezint rezultatul! Ce sanse mai am sa o curat ? Editat Noiembrie 19, 2016 de Paul_Fly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate