SorinCbr900rr Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 salut, sunt nou venit la voi in oras . ma ajutati si pe mine cu o informatie pls: unde pot face itp la mobra inafara de statia RAR? ms mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_ddevil Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 Uita-te in poza atasata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogana Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 Eu am incercat sa fac ITP-ul in Letea Veche,dar personajul de acolo a avut un comportament absolut deplasat fata de mine, ceea ce m-a deranjat si am plecat si am facut ITP-ul la Piatra Neamt. Acolo am dat peste un motociclist adevarat, super de treaba, super civilizat. Recomand! Incomparabil fata de personajul din Bacau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 sincer mi-e greu sa cred....fac itp la motocicleta ,la vreo 3 masini acolo si a fost totul ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 nu e chiar asa greu de crezut... m-am lovit si eu de un comportament nu tocmai ok in acelasi loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefkw Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 (editat) e mai glumet omuletul de felul lui , e ok .. acum daca s-a schimbat personalul , nu stiu ce sa zic . Editat Octombrie 3, 2015 de Stefkw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinCbr900rr Postat Octombrie 4, 2015 Autor Share Postat Octombrie 4, 2015 (editat) Mersi de info. Ca sa nu mai intreb in alta parte pe unde va strangeti voi de obicei la o poveste. Un loc si o ora daca se poate. Editat Octombrie 4, 2015 de SorinCbr900rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 bai fratilor, de ce va feriti de R.A.R.? acolo se face verificare pe bune, vedeti si voi cum va merg franele, in ce procent , apoi daca aveti up-grade-uri, puneti originalele pt I.T.P. si reveniti dupa... asta a fost alegerea mea m-am suparat pe nea Jalba ca la o masina mi-a luat spaga, foarte flex,i-am inmanat o suta de lei, fara sa schiteze macar gestul de "mersic!"( pretul era de 80 lei) in conditiile in care auto era in mintile ei, noi cica am fi prieteni...iar cu glumele lui sa ma mai lase. oricum o sa i-o spun pe sleau cand o sa ma vad cu el, atunci eram prea enervat. si ca sa stiti: la R,A.R. PRETUL E DE 108 LEI IAR LA jalba E 100 LEI, EEEEI, CUM E? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 Parca era si pe la Moinesti o un service autorizat pt itp. Nu stiu prea multe detalii dar daca tot zicea un coleg de Piatra Neamt. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 (editat) bai fratilor, de ce va feriti de R.A.R.? acolo se face verificare pe bune, vedeti si voi cum va merg franele, in ce procent , apoi daca aveti up-grade-uri, puneti originalele pt I.T.P. si reveniti dupa... asta a fost alegerea mea m-am suparat pe nea Jalba ca la o masina mi-a luat spaga, foarte flex,i-am inmanat o suta de lei, fara sa schiteze macar gestul de "mersic!"( pretul era de 80 lei) in conditiile in care auto era in mintile ei, noi cica am fi prieteni...iar cu glumele lui sa ma mai lase. oricum o sa i-o spun pe sleau cand o sa ma vad cu el, atunci eram prea enervat. si ca sa stiti: la R,A.R. PRETUL E DE 108 LEI IAR LA jalba E 100 LEI, EEEEI, CUM E? adevarul asta e... daca moto e in mitile ei si aveti tobele originale in caz ca sunt schimbate cel mai bine e la rar. si de acum doar acolo, am fost acum la inscris si au facut itp ul si baietii au fost foarte ok.. nici nu au vrut sa puna mana pe moto ei, m-au pus me mine sa il mut mai in fata sa il duc pe banc. Credeam ca doar eu am fost "iritat" de itp-ul din Letea dar vad ca suntem mai multi.... Editat Octombrie 15, 2015 de NeoZealot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 eu am facut itp si la moto si la masina si chiar nu am avut nici o problema ....a fost si taicamiu si la fel totul ok.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Octombrie 18, 2015 Share Postat Octombrie 18, 2015 eu nu dau shpaga decat daca este grav... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adysnt2008 Postat Octombrie 23, 2015 Share Postat Octombrie 23, 2015 Daca se poate duceti-va RAR la ITP si pun pariu daca va verifica adancimea la rizurile de pe anvelope nu treceti nici unul verificarea,asa ca ii mai simplu sa aruncati cu noroi intr-un om care ne ajuta pe plan local in vremurile astea de doi lei si grele decat sa-i multumiti. Eu am facut 2 verificari intr-o zi si nu am avut probleme cu omul de acolo care s-a dovedit a fi de un caracter remarcabil atat ca om cat si ca motociclist si pe care il stimez. Daca va convine sau nu nu ma intereseaza parearea voastra de comentatori sportivi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 Adrianee...pune frana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adysnt2008 Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 De ce sa pun frana ? Se cenzureaza comentariul meu la subiect, ca am "curajul" sa apar un om care ajuta comunitatea noastra de motociclisti ?. Hai sa intrebam asa de curiozitate si daca pot sa posteze cati mai multi motociclisti din Bacau, cati au fost la RAR sa-si faca verificarea ITP si care au fost in alta parte si atunci sa vedem cum atatrna balanta. » Post actualizat in 24 Oct 2015 19:46Si cu asta.....nu mai comentez pe acest subiect ca nu merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 (editat) daca ajuta pe unii nu inseamna ca ii ajuta pe toti. si daca unii nu ar lua itp ul din cauza cauciucurilor nu inseamna ca nu ar lua nimeni. si da tocmai ce am facut itp ul la rar acum 3 luni. si daca ar fi om cu toata lumea nu ar trebui "aparat" de nimeni pentru ca nimeni nu ar avea nimic de reprosat. Editat Octombrie 24, 2015 de NeoZealot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 Iulian nu vreau sa fiu rautacios dar sunt foarte curios cum ai fi luat tu ITP-ul la rar cu toba aia mica a ta.... Eu zic sa incheiem aici discutiile astea si sa mergem fiecare unde vrem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 am luat itp ul la rar cu tobele stoc cum de altfel face multa lume. si cand am mers la alt itp decat la rar am mers tot cu moto in regula, nu am mers niciodata undeva cu ideea de a da spaga ori de a lua pe aiurea, ideea era doar de a nu sta la coada, dar acum merge cu programare. si da asa e fiecare merge unde vrea dar nu eu am inceput ci se vrea sa ia apararea unui om pentru ca noi cativa avem alta parere. cum unii au dreptul sa spuna din punctul lor de vedere ca e ok si eu am dreptul din punctul meu de vedere si dupa experienta avuta acolo sa spun ca nu e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_rider Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 pana la urma cum se ia itp-ul mai usor?........pe naspa si cu spaga sau fara spaga si cu toate in regula? sau si bun tehnic si spaga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 nu stiu daca e cel mai usor, dar cel mai bine e sa fie toate in regula si fara spaga cel putin asta e parerea mea si asa o sa ramana. si cred ca e si cel mai sigur ca il iei pentru ca daca te duci cu ideea de spaga si nu se poate ... o fi un control ceva fix atunci, pleci cu coada intre picioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_Nx Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 Am facut si eu la Letea Veche. Mi s-au parut foarte ok, am sunat cu o zi inainte - au respectat programarea la ora stabilita. Pretul e 100ron. Spaga n-am dat, ca eu is contra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktor Postat Aprilie 13, 2017 Share Postat Aprilie 13, 2017 care mai e pulsu", cu ITP-ul in Bacau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Aprilie 13, 2017 Share Postat Aprilie 13, 2017 acelasi ...in Letea Veche ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktor Postat Aprilie 15, 2017 Share Postat Aprilie 15, 2017 aha, multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Talpa_mare Postat August 19, 2018 Share Postat August 19, 2018 Acu e ok..glumețul nu mai e..programați-vă cu încredere, am făcut eu anul ăsta(2018) și a fost foarte OK! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate